Şimdi Ara

Regal tv yi android telefonla kumanda etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
25.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü program bulamadim. Kanal degistiremiyorum. Uydu alicisina komut veremiyorum. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonunla Regal TV'yi Kontrol Et

Regal TV'nizi akıllı telefonunuzla kontrol etmek, televizyon izleme deneyiminizi daha kolay ve keyifli hale getirebilir. Bu amaçla kullanabileceğiniz birkaç yöntem vardır:

Resmi Regal TV Kumanda Uygulaması

Regal TV'nin, Android ve iOS cihazlar için resmi bir kumanda uygulaması mevcuttur. Bu uygulama ile şunları yapabilirsiniz:

• Televizyonunuzu açıp kapatabilirsiniz.
    • Kanallar arasında geçiş yapabilirsiniz.
    • Ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.
    • Uygulamalarınıza erişebilirsiniz.

Mi Kumanda

Xiaomi'nin Mi Kumanda uygulaması, birçok farklı TV markasını kontrol etmek için kullanılabilir. Bu uygulama ile Regal TV'nizi kontrol etmek için şu adımları izleyin:

• Mi Kumanda uygulamasını indirin ve yükleyin.
    • "Yeni cihaz ekle" seçeneğine dokunun.
    • "TV" cihaz tipini seçin.
    • Regal TV marka logosunu seçin.
    • Ekrandaki talimatları izleyin.

Üçüncü Taraf Kumanda Uygulamaları

Play Store'da, Regal TV'yi kontrol etmek için kullanabileceğiniz birçok üçüncü taraf kumanda uygulaması mevcuttur. Bu uygulamalar değişen özellikler sunar ve bazıları ücretli olabilir. Bazı popüler uygulamalar şunlardır:

• AnyMote Universal Remote
    • Sure Universal Remote
    • Peel Smart Remote

Alternatif Yöntemler

Telefonunuzda Regal TV kumanda uygulaması veya üçüncü taraf bir uygulama yoksa, aşağıdaki alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz:

• HDMI-CEC: Bazı Regal TV modelleri, HDMI-CEC özelliğini destekler. Bu özellik, HDMI kablosu aracılığıyla TV'yi telefonunuzla kontrol etmenizi sağlar.
    • Evrensel kumandalar: Evrensel bir kumanda satın alarak Regal TV'nizi kontrol edebilirsiniz.

Regal TV kumanda programı, Regal kumanda telefon bağlantısı, mi kumanda regal tv, mi kumanda regal tv yok ve regal tv kumanda uygulaması gibi anahtar kelimeleri içeren bu metin, Regal TV'yi telefonla kontrol etme konusunda size yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Telefonunuz markasi modeli nedir televizyonun modeli nedir bunlarida belirtseniz daha hizli yardim bulursunuz vestel ve regal tvler icin google play store da vestel smart remote birde vestel smart center uygulamalariya tvnizi kumanda esebilirisiniz. Kumanda etmeni icin hem tv hem telefon ayni aga bagli olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Hocam Telefonunuz markasi modeli nedir televizyonun modeli nedir bunlarida belirtseniz daha hizli yardim bulursunuz vestel ve regal tvler icin google play store da vestel smart remote birde vestel smart center uygulamalariya tvnizi kumanda esebilirisiniz. Kumanda etmeni icin hem tv hem telefon ayni aga bagli olmasi lazim.

Lg g4 ve tv ismi regal. Quick remote ile televizyona komut verebiliyorum. Ama uyduya komut veremiyorum. Kanal degistirmiyor.

• quote:

quote:

[simage][/simage][DHTUBE=]
    quote:

üşöğıç

• Android Telefon kumanda uygulamasından, REGAL yoksa Vestel'i seçerek kontrol edebiliyorsunuz.

Kendi REGAL TV'mi öyle kontrol ediyorum; uzaktan kumandası bozuldu yenisini almadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.