Şimdi Ara

Regeditten şifre nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi regeditten kayıtlı şifrelerin nasıl bulacağım.Unuttuğum msn adreslerimin şifreleri var.Birde online oyunlarında kayıtlı şifreleri var mı?varsa nasıl bulacağım.

• Yok, regedit öyle bir dünya değil maalesef.
  • enyahya kullanıcısına yanıt
    Peki keylogerlerden bulunur mu ?
  • Çok hayırsız sorular bunlar genç arkadaşım. Başta bunu belirteyim. Eğer msn adresin ki bu artık skype oldu unuttuysan geri alman için hotmail'in servisini kullanmalısın.

Eğer mmorpg oyununun şifresini unuttuysan aynı şekilde kayıtllı mailin üzerinden oyunun sistemi yardımı ile şifreni geri alırsın.

Ama keylogger dan bahsederken saçmalamamalısın. Kendi bilgisayarına keylogger mı kurdun yani?

Başkasının bilgisayarına kuracaksan eğer bilişim suçu olduğunu hatırlatmak isterim.
    Başkasının bir şeyini çalmak için değil.Hayırsızda değil.Asıl istediğim msn sorumda,Twittera açıp şifresini unuttuğum ve içine fotoğraflarımı bırakmıştım ve şimdi kaldırmak istiyorum.ikincisi mmorpg oyunda ise adamlara şunu mu diyim aaa benim kullanıcı adım vardı şu msn idi.İtibar bile etmezler.Ben sadece regedit veya herhangi bir şekilde bulabilmeyi umut ediyordum.Eğer sorun çalma sorunuysa bana özelde nasıl olduğunu mesaj olarakda atabilirsin.
  • Arayan bulur. Araştır o zaman iyi niyetli olarak. İyi akşamlar.
    Online oyunla ilgili regeditle ilgili kullanıcı adımı buldum :) Cidden biliyorsan söyle şunu hani şurada yemin etmek istemiyorum.Kötü amaçla kullanmayacağım.2 nedenim var dediğim gibi online oyununkini bulursam iyi bir nostaji olurdu.Knight online oyunun adıda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.