Şimdi Ara

Register Gameserver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu Bilen Soruyu Resimden Anlamıstır
    Sorun Neden Kaynaklanabilir?

• Bu topiğe server kurmuş developer arkadaşlar aranıyor. l2java server mi kurdun yoksa oyuna girmek istediğinde mi böyle bir hata alıyorsun biraz daha bilgi verirsen hep beraber anlamış olucaz.
  • anladığım kadarıyla,
    1)mysql da oluşturduğun database ismiyle senin yüklediğin database farklı isimler olabilir
    2)mysql da bir dataase oluştumamış/oluşturmayı unutmuş olabilirsin
    3)elindeki database i mysql da oluşturduğun database e yüklememiş olabilirsin
  • Aslında ilk sorun serveri kurmaya başladıgımda database_installer de geldi

Birkaç tane daha datapack denedim hepsinde bu hatayı ver di bi tanesinde quick_installer vardı onu denedim

Bir hata vermeden oldu
    Bende server.propoties ve login propoties ayarlarını filan yaptım tam hexid olayı nı yapacakken

bu hatayı verdi
    Sorun Buyuk ihtimal bastaki resim ve mysql la alakalı birsey
    Navicat ta bu sekilde

Resimlerin yardımcı olabilecegini sanıyorum
    Simdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 61*Memocan*61

Aslında ilk sorun serveri kurmaya başladıgımda database_installer de geldi

Birkaç tane daha datapack denedim hepsinde bu hatayı ver di bi tanesinde quick_installer vardı onu denedim

Bir hata vermeden oldu
    Bende server.propoties ve login propoties ayarlarını filan yaptım tam hexid olayı nı yapacakken

bu hatayı verdi
    Sorun Buyuk ihtimal bastaki resim ve mysql la alakalı birsey
    Navicat ta bu sekilde

Resimlerin yardımcı olabilecegini sanıyorum
    Simdiden Teşekkürler

tam databse_installeri görmedim fakat, kanımca sen l2jdb diye db acmissin fakat orda l2jteon database diyor l2jteon olarak acacaksn navicatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dum4nisT -- 18 Nisan 2010; 10:30:36 >

• Navicat ta l2jteon diye bir database actım simdi ama gene bi degisiklik yok
  • l2jteon diye actn tools yaptnmı ?
  • Evet yaptım ama hicbir degisiklik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakata Gintoki -- 13 Ekim 2021; 13:34:54 >
  • oguz hemen atlamişin la konuya :D kac aydr foruma yazcak bişey bulamiyodn bunu bana birakn mi dedin hemen :D
  • l2jteon olarak açmıcaksın teon olarak açıcaksın orda Teon Database ini bulamio yada configlerde database adını l2jteon olarak değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

oguz hemen atlamişin la konuya :D kac aydr foruma yazcak bişey bulamiyodn bunu bana birakn mi dedin hemen :D

ok.
  • Sorunun Cozumu Mysql hedef gostermede

defult olarak:
    C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.1\bin

bunu gosteriyor ama bende:
    C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.0\bin
    bende hic dikkat etmemistim sorun bundan ibadet
  • şu serverı bi nete açmayı beceremedim gitti onuda yazarsanız süper olur geri kalan herşeyi editleyip ayarlıyabiliyomelinize zahmet olcak ama inşallah yaparsınız
  • vaktiyle detaylıca anlatmıştım
    bir incelersen işini görür sanırım

http://forum.donanimhaber.com/m_31044186/mpage_1/f_/key_ct2//tm.htm#32302117
  • server kurabiliyorum o sorun değil sadece sabit ip yok ve diğer arkadaşlarım benim pcye bağlanamıyo whatismyip den bakıp yazdığım ipyi atıyorum onlara ama ne log olabiliyolar nede bişey oluyo
  • onlar senin ip ni yazdıkları halde senin sunucun açıkken bağlanamıyorlarsa modeminden gerekli ayarlamaları yapıp port açmalı ve elki de firewall ı kaldırmalısın
  • portları ne diye açcam? diğer konundaki foto silinmiş de, bide evet server açıkken bağlanmıyolar ama kendi pcmden rahatlıkla editleri yaptım
  • Orjinalden alıntı: Josea

@Goldenspirit
    Serveri nasıl online yapabiliriz yani nasıl halka sunabiliriz biliyorsan bunu bizimle paylaşabilirmisin?

1)Öncelikle modemimize ulaşıp 2106 ve 7077 numaralı portları açıyoruz.
    2)windows firewall ı bu 2 port için kaldırıyoruz.
    3)http://www.ip-adress.com/ tarzı ip mizi gösteren sitelerden ip numaramızı öğreniyoruz.
    4) İp numaramızı aşağıdaki resimdeki gibi external hostname isimli satırın karşısına yazıyoruz.
    http://i42.tinypic.com/2ika991.jpg

sonrasında bağlanacak kişilere ip numaramızı veriyoruz ve host dosyalarını bu ip numarasına göre editleyerek size bağlanıyorlar.
    sabit bir ip numaranız olmadığı için modeminizi her resetlediğinizde yeni İP niz olacaktır.
    LAN dan oynayacaklar ise internal hostname isimli satırı resimdeki gibi yapmalılar.Lan dan bağlanacak kişiler de
    hostlarını 192.168.1.2 satırı ile editlemeliler.

• dediklerini yaptıysamda olmadı kimse giremiyo başka bi pcden no-ip yi denedim bide ip adresini denedim ama girilmiyo yani logine tıklanıyo öyle kalıyo bişey gelmiyo:S bi yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.