Bildirim
Registry Problemi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reg clean var . Tam performans alırmısın bilmem... -
denedim ama bi ise yaramadi
system mechanic ise yaramisti ama ikinci kez denedigimde islem kendi kendine yarida kesilldi -
system mechanic tavisye ederim heryönden çok güzel. -
+1 -
TuneUp Utilities 2004
mükemmel bir prog. Registry defrag falan yapıyor. Bence system mechanicten faha iyi bir prog. Windowsun hemen hemen her ayarını yapabiliyorsunuz. -
easy cleaner -
adawarede çoğunu temizler -
Arkadaşlar System Mechanic aslında söylenildiği gibi güzel bi program ama sistem kaynaklarınıda sömürüyor o yüzden pek tavsiye etmiyrum en azından düşük konfigürasyona sahip pc lerin (benimki gibi celeron 1000, 128Mb SD100, 32Mb TNT2) performansını baya bi düşürüyo o yüzden bildiğiniz bu işlerin (registry temizleme, sistem ayarlarına müdahele edebilme , defrag gibi) hepsini barındıran ve aynı zamanda sistem performansını arttırma adına sistem kaynaklarını sömürmeyen bir program biliyorsanız onu bi deneyeyim diyorum TuneUp Utilities i daha denemedim ama ilk iş (sınavlardan sonra ) onu bi denemek olacak -
dostum deneyince haber ver bize de güzel mi degil mi?
kolay gelsin... -
system mechanic tavsiye ederim
registryi temizledikten sonra backup yaparsın
sonra her 10 günde bbir yedeklediğin reg otomaik yükler windows açılışında
çok manyak bi progrtam
defrag ram boşaltma disk bisleştirme popup siteleri engelleme gibi baya bi özlelliği var bence kullan -
ashampo winoptimizer platinium suite leçalışıyorum tek tıklamayla komle sistem ve reg temizligi hemde tam sürüm çekebilirsiniz..memmunum.tavsiye de ederim -
bu 2 program senin isini gorur isletim sistemini guvenli modda ac ve taratmaya basla ...
1.washerpro
2.hijack
googleden aratirsan rahatlikla bulursun -
ashampoo winoptimizer i bende tavsiye ederim . -
advanced registry optimizer -
Registry Mechanic 3.0 -
arkadaşlar bu programlar free mi? Demo mu? -
System Mechanic de Tune Up 2004 de demodur.
System Mechanic Pro 5.0 demoyu kullananlar için:
Önce 30 günlük deneme sürümünü yükleyin, 30 gün kullandıktan sonra programı kaldırın, regedit.exe'den iolo ile ilgili registry anahtarını silin, sonra tekrar yükleyin 30 gün daha kullanın
Eğer çalışan serial bulan olursa bana lütfen PM atsın. -
RegSupreme Pro
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X