Şimdi Ara

Regular Show Ürünleri Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi Regular Show isimli çizgi dizinin ürünlerini arıyorum satın almak için.
    Tshirt, kupa, yastık, oyuncak, maket herhangi bir şey olabilir. Yabancı sitelerde satılıyor ama internet üzerinden alışverişi çok bilmiyorum. Hele de başka bir ülkeden alınca kargo tarzı sorunlar çıkar ya da kargo ücreti yüksek olabilir diye düşünüyorum.

Yine de bilginizin olduğu Türkiye'de site ya da mağazalar varsa bildirirseniz sevinirim. Hayır duamı alırsınız.

• Türkiye'de bulamazsın.Gir aliexpress'e ordan bak.Satıcının puanı yüksekse güvenilirdir.Free shipping ücretsiz kargodur para vermezsin korkma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanisenes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için gayet güzel şeyler varmış burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legiones Redde!

Rica ederim :) Ben ve bir akrabam birer mont kardesime ayakkabi, bir karakter figürü vs almisligim var buradan.Dogru saticiyi bulduktan sonra hicbir sikinti kalmaz.Kargo 20-25 gunde geliyor bi orasi sıkıcı biraz :) Ama sun değer.Çok ucuza geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

quote:

Orijinalden alıntı: Legiones Redde!

Rica ederim :) Ben ve bir akrabam birer mont kardesime ayakkabi, bir karakter figürü vs almisligim var buradan.Dogru saticiyi bulduktan sonra hicbir sikinti kalmaz.Kargo 20-25 gunde geliyor bi orasi sıkıcı biraz :) Ama sun değer.Çok ucuza geliyor

Eyvallah tekrar :)

Maşallah iyi alışverişler de yapmışsın sorun yaşamadan.
    Sözlüklerde falan bakıyorum da satıcı dolandırıcı olsa bile site yönetimi güvenilirmiş, alıcıyı koruyormuş.
    Şimdi internetten alışveriş yapan arkadaşlardan bu yolu öğrenmek gerek
    Para olsa aslında deli gibi alınacak ürün var ama şimdilik küçük şeylerle başlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legiones Redde! -- 8 Ocak 2015; 17:50:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.