Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

playpark sitesinden tailand veya filipin sürümünü indirdim.Oynayabiliyorum lakin ping 400-500 civarında seyrediyor.Bu yüzden bıraktım.Adamı vuruyorum 2 saniye sonra ölüyor.

Ben normal sunucuda oynuyorum pek lag olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

quote:

playpark sitesinden tailand veya filipin sürümünü indirdim.Oynayabiliyorum lakin ping 400-500 civarında seyrediyor.Bu yüzden bıraktım.Adamı vuruyorum 2 saniye sonra ölüyor.

Ben normal sunucuda oynuyorum pek lag olmuyor

Yukarıdaki mesajını gördüm.Bize blocklanan oyunu bırak oynama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AverageLookingGuy

Bu oyunu steam üzerinden oynamak istiyorum ama bir türlü indiremiyorum. Oyun Türkiye'den oynanmıyor deniyor fakat bu başlıkta ki bazı arkadaşlar oynayabildiklerini yazmışlar. Bu konu da yardımcı olsanız, biz de bi girsek de bi görsek nasıl bir oyunmuş?

Ben oynuyorum steam üzerinden programsız isterseniz özelden anlatayım

@Leetnock

dostum nasıl oynuyorsun anlatır mısın?
  • 18+ yaşlara özelden anlatılır tam bir hikaye gibi
  • Arkadaşlar oyuna hala giriş yok mu? Bilen biri pm atabilirse veya skypetan (bcak1r) iletişime geçebilirse çok sevinirim. Adam akıllı FPS oyunu bu kaldı tek.
  • Oyunun başka yayımcısı olsa Türklere engel koyabilirsin lakin Avrupada tek yayımcı senken Türklere engel koymakta ne demek? Resmen bir yerlerine takmıyorlar bizi.Birde Türkçe siteleri , Türkçe oyunları mevcutken.
  • Arkadaşım sadece Türkiye değil,Rusya ve bir kaç ülke de yasaklandı nedeni ise Türk ve Rus oyuncuların çok fazla hile ile oynadıkları için önüne geçememişler çareyi bunu yapmakta bulmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliksan

Arkadaşım sadece Türkiye değil,Rusya ve bir kaç ülke de yasaklandı nedeni ise Türk ve Rus oyuncuların çok fazla hile ile oynadıkları için önüne geçememişler çareyi bunu yapmakta bulmuşlar.

Tamam da ona rağmen şuan oyunda deli gibi hile var üstelik artık herkes kullanabiliyor eskiden ücretli satılırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi şu anlık yok :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliksan

Güncelleme geldi şu anlık yok :=)

başkan nasıl giriyorsun?
  • Hileler devam ediyor mu?

• Bu oyun halamı kapalı yok böyle bir şey ya.
  • ip ban mevcut. Fakat onu geçmenin çok kolay yolunu buldum. Laucher açildi. Şimdi patchleri yüklüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensari -- 29 Haziran 2014; 17:26:31 >
  • Hocam ben onu yaptım ama oyun açıldıktan sonra bi hata verdi attı bu sefer neti kapatıp yapınca o hata da gelmiyo artık play e basıyorum hiç bişey gelmiyo nası olacak bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Hocam ben onu yaptım ama oyun açıldıktan sonra bi hata verdi attı bu sefer neti kapatıp yapınca o hata da gelmiyo artık play e basıyorum hiç bişey gelmiyo nası olacak bu ?
    3-5 sene evvel oynardım bu oyunu.O zamanlar bilgisayarım kaldırmazdı düşük ayarlarda oynardım.Yeni silahları alabilmek için para kasardık Prison Break modu vardı oyunda.

Şimdi girebilsem biraz para yatırırdım geçmiş günlerin hatrına kazanan Aeriagames olurdu ama kaybeden olmayı seçtiler.Türklerin fazla olmadığı bir oyunda Türklere blok atmak saçmalık.9
  • Zaten aeria games'in oyunlarını çalıp türkçe yapan joygame hatırlarsanız s2 diye oyun çıkarmıştı oyun muhtesemdi a.v.a nın türkçesi işte ama onla hiç ilgilenmediler keşke ilgilenselerdi de şu hale düşmeseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Zaten aeria games'in oyunlarını çalıp türkçe yapan joygame hatırlarsanız s2 diye oyun çıkarmıştı oyun muhtesemdi a.v.a nın türkçesi işte ama onla hiç ilgilenmediler keşke ilgilenselerdi de şu hale düşmeseydik.

S2 ile AVA'nın alakası yok.

AVA'nın başka sürümünü buldum.İndirip deneyeceğim çalışırsa konusunu açarım bunu uplayıp durmayalım.
  • Uzun zaman aradan sonra hesabım duruyor mu diye bakayım dedim oyuna giriliyor sıkıntı yok
  • quote:

Uzun zaman aradan sonra hesabım duruyor mu diye bakayım dedim oyuna giriliyor sıkıntı yok

Oyuna girilmiyor.
  • quote:

quote:

Uzun zaman aradan sonra hesabım duruyor mu diye bakayım dedim oyuna giriliyor sıkıntı yok

Oyuna girilmiyor.

Avayi calistir tusuna basmadan internet baglantinizi kesin hata cikacak internete baglanip hatayi okayleyin bu kadar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.