Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun bizlere açılmasını beklemenizi tavsiye ederim.Ben bize block atılan oyuna girmem.Dolayısıyla sildim bilgisayarımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunun bizlere açılmasını beklemenizi tavsiye ederim.Ben bize block atılan oyuna girmem.Dolayısıyla sildim bilgisayarımdan.

Sanki hukuki sebeplerden kaynaklanan bi sorun gibi görünüyor
  • BF3 almadan önce Ava online oynardım sağlam oyundur.Ama Arctic Combat oynamayan varsa mutlaka denesin pişman olmaz bu tarz oyunları sevenler için bi alex diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 18 Ekim 2012; 2:07:59 >
  • arkadaşla bir önceki sayfada oyunun neden blocklandıgını report atarak yazmıştım.yinede kısaca acıklayayım.

oyunun türkiyedeki oyun hakları başka bir şirket tarafından satın alınmış bu yuzdende ıp mızı bloclamak zorunda kalmışlar.

bildiğim kadarıyla oyuna ip değişikliği yapılarak girilebiliyor programa gerek duymadan ama sağlam avrupa ip olması gerekiyor.oyunu açmadan önce giriyorsunuz sadece.ama ayrıntılarını henuz ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serazen

arkadaşla bir önceki sayfada oyunun neden blocklandıgını report atarak yazmıştım.yinede kısaca acıklayayım.

oyunun türkiyedeki oyun hakları başka bir şirket tarafından satın alınmış bu yuzdende ıp mızı bloclamak zorunda kalmışlar.

bildiğim kadarıyla oyuna ip değişikliği yapılarak girilebiliyor programa gerek duymadan ama sağlam avrupa ip olması gerekiyor.oyunu açmadan önce giriyorsunuz sadece.ama ayrıntılarını henuz ulaşamadım

Öyle bile olsa bizim oynamaya devam etmemize izin vermeleri lazımdı.Bu oyunun yayım hakları alındıysa kim tarafından alındığı bile belli değil.
  • expat shiled ile oyuna 3 denemede girdim ve 2 el oynayıp yanlışlıkla çıktım yada oyun attı tam olarak bilmiyorum sonra bi daha gireyim dedim oyunun ortasında böle bi kablo işareti çıktı oyundan attı ondan sonra kanal seçme yerinde kanallara giremiyorum lütfen bi taktik varsa söleyin çok seviorum AVAYI başka oyunum yok...

• Oyuna 3-4 yeni dil eklemişler.İspanyolca felan biz hala giremiyoruz.
  • Oyunun kendi sitesine bi konu açtım ama çoğu ülke bloke edilmiş rusya bile bloklu...
  • ulan ya adam gibi oynadığımız bir oyun vardı ondanda blokladılar. bir çözüm bulabilen var mı?
  • hot spot shield falan filan hikaye... girilmiyor oyuna.
  • Şimdi aklıma takılan konu şu belli bir şirket oyunun haklarını Türkiye için satın aldı diyor. Point Blank'te geçerli mesela bu durum. PB Rusya'ya giremezsin çünkü adamlar blokluyor nfinity games ile anlaşması var. Gerekçesi de hali hazırda Türkiye serverı olması. Peki burada Türkiye server'ı nerede? Ben inanmıyorum bunun hak satın almakla ilgili olduguna. Lagdan hileden vs. dolayı sınır getirdiler bence. HSS ile girdiğimde odalar dolu değildi. Ortalama sayıda oyuncu vardı. Halbuki Point Blank bile sadece Türkiye'de oynanmasına ragmen sunucular dar geliyor.
  • Şu anda bu oyunu oynayamamamızın sebebi rezillikten başka bişey değil. Ayıptır yav, sallıyolar resmen Türkiye hakları başkasında diye. Nerde o zaman o şirket?
  • hala girilmiyor dimni beyler ? adam gibi oynadıgımız bi fps vardı ondada bebeler yüzünden bloke olduk ya birşey demiyorum ben.
  • beyler ben çok eski oyuncuyum tr'de yasaklanınca birkaç kere programla girdim sonra sürekli dc almaya başlayınca bıraktım hala sorun devam ediyor mu
  • son durum ne?
  • Haha zamaninda ne oynardim bu oyunu. Bi oyunda 45/3 gidince beni hacker diye attilardi oyundan gic unutmam. Bide şu zombi modu cok zevkli ya boyle kimsenin cikamadigi yerlere giriyodum herkes kufrediyodu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Haha zamaninda ne oynardim bu oyunu. Bi oyunda 45/3 gidince beni hacker diye attilardi oyundan gic unutmam. Bide şu zombi modu cok zevkli ya boyle kimsenin cikamadigi yerlere giriyodum herkes kufrediyodu bana

hotspotla falan giriliyormu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Haha zamaninda ne oynardim bu oyunu. Bi oyunda 45/3 gidince beni hacker diye attilardi oyundan gic unutmam. Bide şu zombi modu cok zevkli ya boyle kimsenin cikamadigi yerlere giriyodum herkes kufrediyodu bana

hotspotla falan giriliyormu hocam?

Hic ugrasmadim oyle. Bigun tr ye izin gelirse girerim yoksa girmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ülkemize yasak var mı?
  • Tamda başlıcaktım oyuna
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.