Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • europede oynayan varmi beyler aeriagamesde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PabLo Martin Batalla

europede oynayan varmi beyler aeriagamesde ?

ben oynuyorum

..
    beyler p90 almak istiyorum rankım sgt 1st class ama alamıyorum ne olmam lazım ?
  • Oyunda skiller var ama nasıl açıcağız onları? Bende oynuyorum bu arada.Nickim Shadowtr arada girer oynarım
  • p90 a filan para harcamayın, paranızı biriktirin rütbeniz ilerleyinceye kadar. Ben de oynuyorum nick Ersan.
  • Bende boş vaktimde indirip başlayacağım.Guild kuralım hep beraber oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

p90 a filan para harcamayın, paranızı biriktirin rütbeniz ilerleyinceye kadar. Ben de oynuyorum nick Ersan.

oyunun verdigi sv98 mi neydi o sniper kayboldu ve yanlıslıkla ak47 m aldım berbat ötesi bi silah 2. mermide güneşi tarıyorum , para kasmak için ne yapmalıyım ve hangi silahları önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

p90 a filan para harcamayın, paranızı biriktirin rütbeniz ilerleyinceye kadar. Ben de oynuyorum nick Ersan.

oyunun verdigi sv98 mi neydi o sniper kayboldu ve yanlıslıkla ak47 m aldım berbat ötesi bi silah 2. mermide güneşi tarıyorum , para kasmak için ne yapmalıyım ve hangi silahları önerirsiniz

Para kasmak için bence medal ları yap. Önerebileceğim silahlarsa Remington R4, fn-f2000 ve XM8. Sniper için sakın semi-sniper almayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

Para kasmak için bence medal ları yap. Önerebileceğim silahlarsa Remington R4, fn-f2000 ve XM8. Sniper için sakın semi-sniper almayın

teşekürler remingtonu aldım memnunum sniper olarakda fn f2 veya tpg yi düşünüyorum bakalım para olursa ilk tpgyi alacam level gereği

• Ellerine saglik hocam guzel bir alternatif oyun oldu benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ak 47u ile ak47u desmudous mu ne var özel silah arasında herangi bi fark varmıdır ?
  • capsul kacıncı levelde acılıyo
  • Remington R4 , Galil Mar iyi silahlardır.Ben şuan ASW adında sniper silahı aldım.Bir 10k euro daha biriktirip rifle-man silahı alacağım.M241 tarzı bir silah vardı onu almayı düşünüyorum.Aslında çoğu silah iyidir.Bazı istisnalar var tabi.
  • oyun licanse sorunu nedeniyle kapatıldı bir yazı cıkıyor ve oyun açılmıyor sizde bu yönde bir cözüm varmı ?

We regret to inform you that for licensing reasons, IP addresses from certain countries can no longer access the game. We apologize for any inconvenience this may cause
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

oyun licanse sorunu nedeniyle kapatıldı bir yazı cıkıyor ve oyun açılmıyor sizde bu yönde bir cözüm varmı ?

We regret to inform you that for licensing reasons, IP addresses from certain countries can no longer access the game. We apologize for any inconvenience this may cause

Aynı sorun birçok ülkede var sanırım. Amaçları, niyetleri ne bilmiyorum ama bu oyuna giremezsem çok üzülücem. Blacklight, Arma 2, Battlefield4free, Operation 7 vs ne varsa denedim sıkıntıdan. Hiç biti bi halta benzemiyor Blacklight hariç. Çok uğraşılmış bir oyun ama Ava'daki oynanışı onda da bulamadım o yüzden o da yalan benim için. Arctic Combat da beta testi kapatmış 15'ine kadar. Anlayacağınız bu oyunun olmaması büyük boşluk yarattı beyler, varsa free online fps öneriniz açığım.

• beyler merhaba ben bu oyunda yeniyim. point blank oynuyorum arada fakat point blank artık fazla arcade gelmeye başladı daha gerçekçi bir şeyler arıyordum bunu buldum. bir süre oynadım fakat bilgisayara format attıktan sonra ip engellendi uyarısı veriyor. yok mudur bu ülke engellemesini aşmanın yolu? fps oyunlarına takmıs durumdayım ve piyasadaki en iyi oyun bu sanıyorum. bunun için gittim kocaman steelseries qck heavy model mousepad aldım. girebilen varsa lütfen yardımcı olun.
  • ya çaresizim diyorum cevap versenıze
  • Şu an için ip blok uygulanan ülkeler arasındayız, zaten aeria nin forumlarında da millet birbirine girmiş durumda. Kimi kişiler bu durumdan hoşnut, hackerlar'dan ve hileciler den kurtulduk diyor, bir kesimde aeria'ya ırkçılık yapmayın olyuna alın diyor bakalım son durum ne olacak...
  • Anladım hiç bahsetmediğinize göre bunu aşmanın bir yolu yok. Teşekkür ederim cevabınız için ama böyle olmaz ben de forumlarda gördüm millet dediğiniz gibi epey sinirli, oyuna para yatıranlar da var sonucta.
  • Ava'ya giremeyen arkadaşlar Expat Shield adlı programı kurun ve oyuna girin
  • Scott Storch şimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum. Sen var ya adamın dibisin, sen adamın ham maddesisin, gir sözlüğe adam ney scott storch yazar kralsın ya
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.