Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

Eee oyuna giricem gelen var mı

10 dk. beklicem girmeden gelen olursa yazsın

Geliyorum smdi nerde bulusacağız ?

Europe serverinda üstten 3.kanala gel. donanımhaber adında bi oda kurayım

Üstten 3. derken ?

• ben şimdi anlamadim aeria games account ile ijji reactor aracılığıu ile girin diyor kısaca anladığım kadarıyla lakin ben denedim olmuyor nasıl yapıcaz bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

ben şimdi anlamadim aeria games account ile ijji reactor aracılığıu ile girin diyor kısaca anladığım kadarıyla lakin ben denedim olmuyor nasıl yapıcaz bu işi

Aynen öyle diyor ama denediğimde bende de olmadı. Ama orada bi de sizden istendiğinde gibi bi laf var arada, sanırım reactor güncellendikten sonra olacak.
  • Niye gelmez oldunuz beyler
  • quote:

Niye gelmez oldunuz beyler

Aeriagames açarsa ona başlarım ben
  • arkadaşlar bu oyunun kayıt yani ekont alma adresini ve en uygun indirme adresini yansıtırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

arkadaşlar bu oyunun kayıt yani ekont alma adresini ve en uygun indirme adresini yansıtırmısınız

Valla şu anda ava.ijji.com adresinden halledebilirsin ikisini de...
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu oyunun kayıt yani ekont alma adresini ve en uygun indirme adresini yansıtırmısınız

kafayı yiyecem tam adresini verirmisin zira ordayım ama bir türlü giremedim ıd diyor kayıt olamadım lütfen yardımcı olun sabahtan beri uğraşıyorum mail adresime bir ıd yazısı yollayıp duruyor
  • quote:

quote:

quote:

kafayı yiyecem tam adresini verirmisin zira ordayım ama bir türlü giremedim ıd diyor kayıt olamadım lütfen yardımcı olun sabahtan beri uğraşıyorum mail adresime bir ıd yazısı yollayıp duruyor

Mailde sana verdiği id ilehttps://member.ijji.com/account/findAccount.nhn adresinden şifreni iste mailine, daha sonra ava.ijji.com adresinde ijji sign in kısmından giriş yap

• tamam bana bir user ıd geliyor şöyle bişey user ıd: fq_**********. (yıldızlı kısımda sayılar var sadece ) user ıd bu şekilde biriniz buraya kayıt işini resimli olarak anlata bilirmi msn adresimi kabul ediyor user ıd yolluyor ama siteye giremiyorum sinirden kuduracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 29 Mayıs 2012; 20:04:26 >
  • quote:

tamam bana bir user ıd geliyor şöyle bişey user ıd: fq_**********. (yıldızlı kısımda sayılar var sadece ) user ıd bu şekilde biriniz buraya kayıt işini resimli olarak anlata bilirmi msn adresimi kabul ediyor user ıd yolluyor ama siteye giremiyorum sinirden kuduracam

İnternette videolu resimli anlatımlar olması lazım, şimdi oyuna giriyorum sen google da ava ijji sign in diye arattır çıkıyor birşeyler, gelebilirsen europe pvp channel 1 deyim

• Arkadaşlar clan kurucaz gelmek isteyen yazsın

http://forum.donanimhaber.com/m_59375026/tm.htm
  • beyler siteden üyelik olunmuyor facebookla giris yapıyorum ama onuda kabul etmiyor sanırım chrome kullanıyorum diye varmıdır bir cözümü nerden kayıt olcam reaktoru de nerden indircegimi bilmyiorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

beyler siteden üyelik olunmuyor facebookla giris yapıyorum ama onuda kabul etmiyor sanırım chrome kullanıyorum diye varmıdır bir cözümü nerden kayıt olcam reaktoru de nerden indircegimi bilmyiorm

Oyunu başka bir şirket satın aldı, aeria games'in sitesinden kayıt olucaksın eğer şimdiye kadar olmadıysan
  • Beyler bu oyun ne alemde yaaa ?

İjji'de falan yok.1 yıl aradan sonra başlıcaktım ama bulamadım.

Nereden indirebilirim link falan atarsanırz sevinirm
  • arkadaşlar bazıları ijji nin vasfını yanlış anlamış
    amerika gerçekten kaliteli hizmet veren ijji kalite anlayışını avrupada göstermek için aeriagames le birleşti kendi oyunlarının avrupa temsil hakkını aeriames e bıraktı ava hariç .ava için yönetim ve teknik destek hala ijji de fark ettinizmi bilmen oyun içersinde macro dışında program ve hile kullananlar oyunun sonunu göremiyor çogu zaman yeterki report edin.
    Nhn birleşmede repulse oyununu aeriagamese verdi tabi onlarda diğer oyunlarında olduğu gibi uçarak adam öldüren bir türlü ölemeyenler ele geçirdi tabi bunu gören ijji ava yı teslim etmedi kendi gm teknik eleman ve yöneticileri aeriagamese gönderdi.

Bu arada sakın hesap aktarımı yapmayın yoksa aynı ip den ijji sitesine bile giremezsiniz.taze başlangıçlar hem daha iyi hemde ijji serverına dönme olanagınız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde canım oynamak istedi.nerden indiriyim clienti.oyun açık mı bu arada?

EDİT: tamam aeria sitesinde varmış clienti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 5 Ağustos 2012; 12:31:29 >

• bu sorunu alıyorum yardım edermisiniz.......
  • Beyler oyundanasıl en kolay yoldan para kasabilirim ? Silahlar pahalı ve savaşlar para vermiyor.sadece canavar kesmeli maplar 500 euro veriyor.madalya kazanıp toplayım desem çok uzun sürüyor Birde düşman adama kilitlenme olayı nasıl yapılıyor acaba.Böyle üzeri kare,üçgen gibi oluyor
  • Parayı level kasarak kasabilirsin.Expin altında bir bar vardı o bar dolunca 5k euro para verir.Oyunda 15 levele kadar gelen paraları hemen silah alıp harcamayın.Çünkü 15. seviyeden sonra para kasmak çok zordur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.