Şimdi Ara

[REHBER]Alliance of Valiant Arms (A.V.A) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
1
Favori
46.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehuirem

Scott Storch şimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum. Sen var ya adamın dibisin, sen adamın ham maddesisin, gir sözlüğe adam ney scott storch yazar kralsın ya

Eyv hacı iyi oyunlar herkese
  • Bende de aynı durum mevcut.Bizi istemiyorlarsa bizde oynamayız.Herkes ijji deki accountlarını aeriagames e transfer etti.Madem block getirecektiniz transferi de yapmayacaktınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bende de aynı durum mevcut.Bizi istemiyorlarsa bizde oynamayız.Herkes ijji deki accountlarını aeriagames e transfer etti.Madem block getirecektiniz transferi de yapmayacaktınız.

Adamlar oyunu satın aldı, istediğini yapar Ben kalıcı olacağını düşünmüyorum ama öyle olsa bile yukarıda çözümü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz bulustuk ortam süper :D

Ben de gelsem ya nereye gelcem

Açık olduğunda haber ver buluşuruz :)

Ben geliyorum beyler nereye geleyim

EDIT: Beyler gelemedim, reactor'e girip Sign In dediğimde "The game terminated by unknown error. We apologize for any inconvenience." diye bi hata alıyorum, çözümü aradım ama bulamadım. Bi fikriniz var mı ?

http://forums.ijji.com/showthread.php?p=14145538#post14145538

Bu sorun bende de vardı.Konuma göz at çözümünü anlattım

Sorun yine başıma geldi, dediğin gibi iiji'ye sorun bildirdim ancak my tickets sayfasından rapora tıkladığımda userID kısmında Facebook User yazıyor. İşe yaramadı yani, neyi yanlış yapmış olabilirim ? Sırf bu hata yüzünden soğudum oyundan resmen...

Cevap verdiklerinde göz at birde.Sonra e-postanada bak.Belki oraya gelmiştir

E-Posta'da yazıyor UserID Ama olaya bak ki şimdi de bağlanabiliyorum Facebook'la Ben giriyorum şimdi var mı oynayan

ya kardeş Alliance of Valiant Arms ı ip adresı kabul etmıyor nasıl oynayacagm yardımcı olur musunuz

• ya arkadaslar Alliance of Valiant Arms ip adresı sorunu cıkıyor ne yapabılırım yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QKUNTEPER

ya arkadaslar Alliance of Valiant Arms ip adresı sorunu cıkıyor ne yapabılırım yardım edersenız sevınırım

Yukarıda yazdım yöntemi
  • Arkadaşlar oyunun geleceği hakkında bir support atmıştım bana gelen cevap ;

Sizlerinde farkında olduğu gibi oyuna bağladınız ülkenin IP’sini lisanslama
    sorunu nedeniyle bloke etmek zorunda kalmış bulunmaktayız.

Tabii ki de bu size AeriaGames’in tüm oyunlarını bloke edeceğimiz anlamına
    gelmemektedir. Ülkenizde Alliance of Valiant Arms başka kurumlar tarafından
    lisanslandırıldığından sadece A.V.A oynamanıza izin vermemiz mümkün
    gözükmemektedir. Buna rağmen sizlere; tüm oyuncularımıza, bizimle birlikte
    oldukları için çok teşekkür ederiz. Sizlere kendi dilinizde oynayabileceğiniz
    diğer AeriaGames oyunlarını tavsiye etmek isteriz:

Shaiya Türkiye:http://tr.shaiya.aeriagames.com

Runes of Magic Türkiye:http://tr.runesofmagic.aeriagames.com

Aeria Games ailesinin önemli bir parçası olduğunuzdan dolayı, oynayacağınız
    yeni oyunda sizlere Hoşgeldin Paketi’ni sunmak isteriz. Lütfen bize hangi oyunu
    oynamak istediğinizi belirtiniz. Biz de ilgili oyunun ekibine bu isteğinizi
    ileteceğiz. İlgili ekip size oyuna başlamanızda yardımcı olacak ve Hoşgeldin
    Paketi’ni sunacaktır.

Şimdi buı lisanslama sorunu ne şimdi hangi şirket elegeçirdi çok merak ettim .

• joygame, mayngame, gameturk, nfinitygames, gametolia seçenek bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

joygame, mayngame, gameturk, nfinitygames, gametolia seçenek bol

Biraz daha açabilir misin ?
  • Yukarıda ki mail de lisansın başka kurum yada kurumlarca alındığı yazmış, bende ülkemizde MMO oyun hizmeti veren bildiğim bir kaç şirketin adını yazdım belki bunlardan biri almış olabilir diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 4 Ekim 2012; 0:52:36 >
  • Bu tarz görsellikte ve oyuncular tarafından özellikle profesyonel sılah kullanımı için oynanan bir oyun vermiş olduğun şirketlerin boyunu aşar bence ama bir ihtimal avrupa gruplarından birinden destek alırsa belki.Hiç birinin bu oyuna talip olabiliceğine inanmam heleki joygame ve mayngame oyunlardaki ilgisizlikleri ile tanınmışlar.belki gametolia hem yani bir şirket hemde ellerindeki oyunu şimdilik düzgün şekilde yürütebiliyorlar.
  • valla oyun gayet akıcı ve güzel denemeyenlere tavsiye ederim
  • arlkadaşlar şu Expat Shield le oyuna nasıl bağlanabieleceğimi tam olarak detaylı anlatacak varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serazen

arlkadaşlar şu Expat Shield le oyuna nasıl bağlanabieleceğimi tam olarak detaylı anlatacak varmı

Herhangi bir detayı yok valla kurup, çalıştır sonra oyuna gir bu kadar
  • kendi sitesinden indirdim kurmak istedim yanında ask men gibi saçma sapan şeyleride kurdu ama bi cacık olmadı oyuna tıkladıgımda oyun gelmedi üstüne üstlük henhangi bir yere dosyada kurmadı sadece kur verdıgımde ıp degıustırdı ama oyun gormedi.bir link verirseniz sevinirim
  • quote:

kendi sitesinden indirdim kurmak istedim yanında ask men gibi saçma sapan şeyleride kurdu ama bi cacık olmadı oyuna tıkladıgımda oyun gelmedi üstüne üstlük henhangi bir yere dosyada kurmadı sadece kur verdıgımde ıp degıustırdı ama oyun gormedi.bir link verirseniz sevinirim

Ben burdan kurdum :http://www.expatshield.com/

Ayrıca yükleme sırasında direk next next yapmadan bakarsanız orada yükleyip yüklemeyeceğinizi soruyor size o saçma sapan şeyleri
  • quote:

quote:

kendi sitesinden indirdim kurmak istedim yanında ask men gibi saçma sapan şeyleride kurdu ama bi cacık olmadı oyuna tıkladıgımda oyun gelmedi üstüne üstlük henhangi bir yere dosyada kurmadı sadece kur verdıgımde ıp degıustırdı ama oyun gormedi.bir link verirseniz sevinirim

Ayrıca yükleme sırasında direk next next yapmadan bakarsanız orada yükleyip yüklemeyeceğinizi soruyor size o saçma sapan şeyleri

Kurmaya kuruyorum da internet felaket yavaşlıyor bu programla başka bildigini bir yol var mı ayrıca çok hakimiyet kuruyor pc üstünde b. ha derseniz başka yol bilmiyorum bu hakimiyeti nasıl azaltabiliriz.Utanmasa oyunu benim yerime oynayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: pellegra

quote:

quote:

Kurmaya kuruyorum da internet felaket yavaşlıyor bu programla başka bildigini bir yol var mı ayrıca çok hakimiyet kuruyor pc üstünde b. ha derseniz başka yol bilmiyorum bu hakimiyeti nasıl azaltabiliriz.Utanmasa oyunu benim yerime oynayacak

Valla var Hotspot Shield. Ama hepsi aynı şeyin laciverti. Bu uygulamalar sayesinde oyuna girebilsek de biraz lag oluyor haklısın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla var Hotspot Shield. Ama hepsi aynı şeyin laciverti. Bu uygulamalar sayesinde oyuna girebilsek de biraz lag oluyor haklısın

Lag olsa iyi üstadım kitliyor pcyi resmen
    Edit:Programsız olmaz yani bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pellegra -- 16 Ekim 2012; 3:42:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lag olsa iyi üstadım kitliyor pcyi resmen
    Edit:Programsız olmaz yani bu ?

Valla bilmiyorum oluyorsa da

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.