Şimdi Ara

[REHBER]Cowon D2' leri Cowon D2+' a dönüştürme: Yeni 3.02 FW'e göre Güncellenmiştir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
2
Favori
33.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uyutucu

nmm1716 link sorunsuz çalışıyor. Belki tarayıcıdan kaynaklanan bir problemdir. Ben Mozilla Firefox kullanıyorum ve sorunsuz açılıyor.

teşekkürler firefoxta sorun varmış win 7 de denedim çalıştı.
  • Ben de D2'mi D2+ yapmayı düşünüyorum ama aklıma da soru işaretleri takılmıyor değil!Gerçekten değer mi???
  • KOPARMA GÜLLERİ sana bir örnek vereyim ben cihazı D2 olarak kullanırken BBE ses efektini 2 seviyiyi kadar açıyordum. Çünkü seviye arttıkça vokaller çok uzaklardaymış gibi oluyordu. Şimdi D2+ olarak BBE+ afektini 10 seviyeye kadar açabiliyorum vokaller uzaklaşmıyor, aksine yaklaşıyor. Birde Stereo Enhance ve 3D Surround özelliklerini açtığımda seste bariz bir yankılanma oluyordu şimdi ise yankılanma yok denecek kadar az oluyor.
  • arkadaşlar cowon d2 yi d2+ yaptım rockbox yükledim herşeyi sorunsuz hallettim. ama şimdi tekrardan d2 yapmak istiyorum olmuyor. d2+ nın ana klasörünü d2n.bin dosyasını atıyorum atıyorum install etmiyo ne yapmam lazım. yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 25 Nisan 2009; 21:42:44 >
  • ben de d2+ v 2.02 kurdum. 3.02 yapınca ana menuden eq ayarlarına girip cıkınca beni dictionary e atıo ve ben sözlük falan istemiyorum bu cihazda.
    ayrıca bir türlü de tema ve flash skin yükleyemedim :) hep yarım çalıştı bişileri yanlış mı yapıyorum acaba ? V3.02 de benim gibi sorun yaşayan var mı acabA ?
  • benimde aynı konuda sorunum var :( tema falan yükleyemiyorum 3.02 de
  • Arkadaşlar 4.adımda kaldım!Ne cihaz açılıyor,ne de başka bişey yapıyor!ACİL YARDIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 27 Nisan 2009; 22:11:31 >
  • Bu kez 10.adımda kaldım,1 saatim var;yok mu yardım edecek???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 27 Nisan 2009; 22:10:04 >
  • Ses gerçekten çok fark etti D2+ ile, fakat sürekli hafıza kartı ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Hafıza kartındaki müziklerin birçoğunu görmüyor d2+ şeklindeyken. Bunun sebebini bir türlü çözemedim. o yüzden sanırım D2 ye geri döneceğim. (umarım sorun çözülür)
  • Arkadaşlar ben D2+ ve 3.02 yaptım ve hiçbir sorun olmadan kullanıyorum. Belki birşeyleri eksik veya yanlışyapıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheElder

Ses gerçekten çok fark etti D2+ ile, fakat sürekli hafıza kartı ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Hafıza kartındaki müziklerin birçoğunu görmüyor d2+ şeklindeyken. Bunun sebebini bir türlü çözemedim. o yüzden sanırım D2 ye geri döneceğim. (umarım sorun çözülür)

32GB sdhc kart ile kullanıyorum D2+ hali ile 3500 şarkıyı da görüyor karttaki
  • V202 için temalar çalışıo ama flash skinler için illa 302 mi yapmamız gerekli ? bi de madem 302 yapacak bu sözlük olmadan 302 yapamıyormuyuz ?
  • Bu devirde tırnağın varsa başını kaşıyacaksın;yoksa vay haline... Sorunu hallettim,etmediğiniz yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • D2+ da sdhc kartı okumama problemi yaşayan var mı? Zira alet bazen okuyor bazen okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zavzaga -- 2 Mayıs 2009; 22:33:28 >
  • Ben D2+ da 8 gb sdhc kullanıyorum hiç bir problem yok.
  • Arkadaşlar D2+ dönüşümünü yaptım. Sizden ricam şu flash skinler konusunda bilgisizim. Yüklemek istiyorum. nereden bulabilirim ve nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

Bu devirde tırnağın varsa başını kaşıyacaksın;yoksa vay haline... Sorunu hallettim,etmediğiniz yardımlarınız için teşekkür ederim...

Burada sana yardım etmek için 24 saat bekleyen kimse yok. "Şu adımda kaldım, yardım deyince" ne yapmamızı bekliyorsun? Yardım istiyorsan önce araştırmacı olup konuyu okusaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Orjinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

Bu devirde tırnağın varsa başını kaşıyacaksın;yoksa vay haline... Sorunu hallettim,etmediğiniz yardımlarınız için teşekkür ederim...

Burada sana yardım etmek için 24 saat bekleyen kimse yok. "Şu adımda kaldım, yardım deyince" ne yapmamızı bekliyorsun? Yardım istiyorsan önce araştırmacı olup konuyu okusaydın.

Katılıyorum.

• arkadaşlar D2+ için v 2.10 çıktı sitesinde bulabilirsiniz link atmaya gerek görmedim .
  • Ben yükledim bakalım ne gibi değişiklikler var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.