Biraz iaudiophile sitesini kurcaladım. 3.02 den sonraki versiyon 3.10 ve onu yükledim. Öyle zannediyorumki 2.10 amerika D2+ , 3.10 da kore D2+ sürümü. benim makinada 3.02 yüklü olduğu için 3.10 u tercih ettim.
2.10 da flash skin ler çalışmıo 3.10 u ben de buldum ve yükledim sonunda flash çalışıyor ve fakat 3.02 gibi sözlüğe atmıo eq menusu. ama yine de ana menu de sözlük görünüo. ben şimdi 2.10 veya 3.10 tema bekliyorum artık. eski temaları yükleyince vers. 2.02. e geri dönüo ^^
arkadaşlar bende cowon d2 var ama d2+ ye dönüştüremedim msdosta hata veriyor.bide şu tcc.inf dosyası yok nerde acaba
bu SD kartı okumama sorunu bende de var zavzaga. Sürekli farklı sd kartlar taktığım zaman,(16 gb, 8gb ve 4 gb olmak üzere 3 SDHC kart kullanıyorm) belli bir seferden sonra okumamaya başlıyor. Sorunu ise aleti önce D2 ye sonra da tekrar D2+ ya çevirerek çözdüm. Ama bu da çok zahmetli bir şey. Başka bir çözüm yolu bilen veya önerisi olan varsa bir adım öne çıksın lütfen :) :) :)
hocam eline sağlık sayende cowonum seviye atladı
arkadaşlar öncelikle hepinize çok tesekkürler...bende d2+ ya yükseltmek istiyorum d2 mi fakat 4. kısımda sorun yaşıyorum.. yaklaşık 4 saattir bununla uğraşıyorum... aleti söylediğiniz şekilde bağlıyorum bilgisayara ekran kapalı fakat bilgisayarda hiç bi tepki yok.. yeni donanım bulmuyor.. kendim denetim masasından giriyorum ve aygıt yöneticisindede gözükmüyor.. lütfen yardım edin.. şimdiden teşekkür ederim..
ewet arkadaşlar 4. aşamayı yapmaya çalısıyorum 2 gündür ve sonunda hold tuşu kırıldı ..az önce kargoladım cowonu servise.. artık geldikten sonra devam ederim
Hold tuşu yerinden çıkmış olabilir . Ama çok zorlandı ise kırılabilecek bir yapıda. PC ye takarken tuşu hiç çekmeden takıp sonra tuşları sebest bırakmak gerekiyor.
ewet banada çıktı gibi geliyordu servisten aradılar ve hold tuşu kırık dediler garantiye girmez dediler ve sadece hold tuşu için 30 lira para istediler... garanti ile ilgili yeni konu açacagim adres ve tel no filan paylaşacağım.. ihtiyacı olan arkadaşlar faydalana bilirler umarım..
Tuş çıkmış olabilir. Keşke resmi olsaydı ben içini açtığım için nasıl birşey olduğunu iyi biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Resident
Tuş çıkmış olabilir. Keşke resmi olsaydı ben içini açtığım için nasıl birşey olduğunu iyi biliyorum.
evet bende öyle düşündüm açıkcası ama içini açmak istemedim garanti dışı kalmasın diye..
Şuanda 30 TL istediklerine göre garanti dışı kalmış zaten. Tuşu da takmak için açacaklarından yine garanti dışı kalacak.
evet hold tuşu kırık dediler ve kırıklar gantiye girmiyor dedilen peki ileridde başka bi arızası olunca simdiki gibi garanti dışımı diyecekler ki...
quote:
Orjinalden alıntı: dj_hisar33
evet hold tuşu kırık dediler ve kırıklar gantiye girmiyor dedilen peki ileridde başka bi arızası olunca simdiki gibi garanti dışımı diyecekler ki...
Cihaza müdahaleyi yetkili servis yapacağı için çıkabilecek sonraki arızalar garanti kapsamında yapılması gerekir.
Buradaki yönergelere uygun olarak makinayı D2+ yaptım. Ses daha güzel ama maalesef bendeki U3 kadar bile değil. Gerçekten yapay. D2 benim için hayalkırıklığı olmuştur. 2 tane U3, bir tane A2 ve 3 tane D2 sahibi olarak Cowon fanatikliğinden vazgeçiyorum.Bundan sonra ekranına, pil süresine göre değil;ses kalitesine göre MP3 alacağım
sonunda servisten geldi d2m ve d2+ yaptım hemen ama bir problemim var.. sd kart takınca şarkılar gözükmüyor isimleri filan yazmıyor.. nasıl ve d2 d2 extra bölümü gelmiyor.. ne yapabilirim lütfen yardım..
yeni yazılım d2+ 3.11 ile ses seviyesi hissedilir oranda düşürülmüş gibi geldi bana her halde cowon kullanıcıları kulak problemleri için şirketi dava etmesinler diye yaptılar :)))
Makineye ve sd karta şarkıları d2 nin orijinal programı jetshell ile at.
Direkt olarak bilgisayardan hafıza kartına kopyala-yapıştır yapma.
Bende de sd karttaki şarkıları görmüyor veya ismi çıkmıyordu. Çünkü, hafıza kartına d2 aracılığıyla değil de kart okuyucu üzerinden şarkı atıyordum. Anlamadığım bir şekilde sadece jetshell programını kullanınca sorun çıkmaz oldu.