Bildirim
REHBER: EBAY DIY AMPLI KITLERI (21. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Etkili sonuç için; transformatörün etrafındaki ve ortasındaki boşlukları epoksi ile doldurun. -
-
Gule gule kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim ustam -
Hayırlı olsun ,Güle güle kullan . -
hayırlı olsun birader önemli olan senin memnun olman biz ne desek boş. -
sağol ustam benim emeğin çok geçti -
teşekkürler ilker usatam -
-
32v olması ses seviyesinde düşüşe neden olmaz, sonuçta watt olarak güçlü. Kasaya sığıyorsa ölçüleri kullanın. -
-
Watt demek istiyorsun !. zaten öyle 1000V/A = 600 Watt -
evet hocam ama trafo ölçü olarak 600va civari resimleri ekledim -
14cm genişlik 7.5 cm yükseklik trafonun üzerine 1000va yazmişlar araştirdim 1000va lik bir toroid trafo ortalama 15cm genişlik 10cm yukseklikte oluyor -
Hangi firmanın ölçülerine bakıyorsun bilmiyorum fakat elinde bulunun toroidal trafonun ebat olarak değeri 1000V/A yani 600 watt .Türkiyede kullanınan emaye bobin telinin kalitesi göz önüne alındığında bu değer daha aşağılara ineceğini düşünüyorum . Ölçüler Üniversaldır . Otes firmasıyla görüştüğümde istediğiniz ölçüde istediğiniz Watt trafo yaparız demişti . anlam veremedim . araştırmadım ,bilen varsa açıklasın bir zahmet . -
http://www.tormaktrafo.com/index.php?Content=TrafoOlculeri
değerler Watt olarak . yarım santim farklar olabilir ,içine, dışına kullandıkları izolasyon farkı olabilir .. -
ustam ebay da amozonda ve ya yabanci sitelerde satilan 1000va lik toroid trafolar 150mm genişlikte 100mm yükseklikte ortalama
atlas trafo ölçuleri
tornak trafo ölçüleri W İBARESİ KULLANMİŞ tornak trafo ama VA OLARAK YAPİYOR TRAFOLARİ listedeki olculerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 19 Nisan 2017; 0:48:47 >
-
Otes ölçü vermemiş aç telefon sor . -
tamam işte seninki dediğim gibi 500-600 watt arası birşey .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X