Şimdi Ara

[REHBER]General Mobile Discovery İçin ROM Arayanlara Tavsiyelerim: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GamerzRom ların hepsini denedim hepsinde siyah ekran da kalıyor.Kapamaya uzun basınca kapat çıkıyor ama başka bir işlem yapamıyorum şu sorunun çözümü yok mu ? wipe data falan yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Arkadaşlar GamerzRom ların hepsini denedim hepsinde siyah ekran da kalıyor.Kapamaya uzun basınca kapat çıkıyor ama başka bir işlem yapamıyorum şu sorunun çözümü yok mu ? wipe data falan yapıyorum.

sorunsuz bir boot.img bulup cwm'den yüklemen lazım. sorunun çözülecektir. şunu bi dene istersenhttp://s3.dosya.tc/server15/iXykqL/boot.zip.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Arkadaşlar GamerzRom ların hepsini denedim hepsinde siyah ekran da kalıyor.Kapamaya uzun basınca kapat çıkıyor ama başka bir işlem yapamıyorum şu sorunun çözümü yok mu ? wipe data falan yapıyorum.

sorunsuz bir boot.img bulup cwm'den yüklemen lazım. sorunun çözülecektir. şunu bi dene istersenhttp://s3.dosya.tc/server15/iXykqL/boot.zip.html

çözdüm olayı hocam.önce secret edition yükledim sonra diğerini çözüldü

• Nexus 2.0 romu herkes övüyor ama bu ROM 2-3. parti cihazlarıyla uyumlumu yani 2-3.part cihazlarda kamera driverleri değişmişti o yüzden custom romlarda kamera kayboluyodu bundada öylemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz755

Nexus 2.0 romu herkes övüyor ama bu ROM 2-3. parti cihazlarıyla uyumlumu yani 2-3.part cihazlarda kamera driverleri değişmişti o yüzden custom romlarda kamera kayboluyodu bundada öylemi ?

Kamerayı bilmiyorum da ekran solması falan diyen vardı. Eski romları yükleme.
  • en son çıkan legend rom var
    ilk defa kusursuz bir custom rom gördüm .
    şu an ondan yazıyorum
    tavsiye ederim.
    kaynak: forumpittech.net

• en son çıkan legend rom var
    ilk defa kusursuz bir custom rom gördüm .
    şu an ondan yazıyorum
    tavsiye ederim.
    kaynak: forumpittech.net

• Güzel ve faydalı bir konu olmuş öncelikle bunun için teşekkürler.

Ben birşey danışmak istiyorum. Custom rom kurmayı düşünüyorum ama konu açılış tarihi 15 kasım 2013 olduğu için konudaki romlara illaki güncelleme ve iyileştirme gelmiştir diye tahmin ediyorum. Şuan hangi romu tavsiye edersiniz ? Oyun pek oynamam çok nadir basit grafikli kasmayacak oyunlar olabilir – telefonun performans olarak seri olmasını ve pil ömrünün çok kötü olmamasını istiyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• derwish34 D kullanıcısına yanıt
    En son yazdıgım color os tavsiyemdir, digerlerine fark atar her konuda.

• Tamam teşekkür ederim. Color os ile başlayacağım.

• Color os deneyeceğim hocam teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

xda' da olan Xperia ROM'u kullanmadın galiba. İstersen bir dene hem Görsellik hem Performans olarak harika. V2 kullanıyorum ben Xperia Z arayüzü var bunu beğendim. V1 de 10 dakika da %1 şarj gidiyordu harikaydı ama şarj benim içim çok önemli değil geceleri şarj'a takıyorum gündüzleri rahat yetiyor. V1'de harika ama. Piyasa da ki çoğu ROM'dan çok daha güzel.
     [REHBER]General Mobile Discovery İçin ROM Arayanlara Tavsiyelerim: [REHBER]General Mobile Discovery İçin ROM Arayanlara Tavsiyelerim:

Bu romu 16gb lık cihaza yükledim ancak açılışta logo geliyor 3 saniye sonra kapanıp tekrar açılıyor ve aynı şekilde tekrar ediyor. Nerde hata yaptığımı bulamadım. Yükleme öncesinde tüm formatlama işlemlerini yapıyorum, yine olmuyor yine olmuyor.

• Legend v3 rom herseyiyle mukemmel

• Beyler bana şöyle güzel samsung arayüzlü rom atabilir misiniz? SİM2 kullanıyorum. Arayüz değişsin yeter çok seviyorum samsung temalarını
  • mustafaozkan M kullanıcısına yanıt
    16 GB ile uyumlu mu değil mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

Beyler bana şöyle güzel samsung arayüzlü rom atabilir misiniz? SİM2 kullanıyorum. Arayüz değişsin yeter çok seviyorum samsung temalarını

pittech forumda bulabilirsin, eski s4 romları çok kötü. Yenilerine ve note 3 romlarına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

Beyler bana şöyle güzel samsung arayüzlü rom atabilir misiniz? SİM2 kullanıyorum. Arayüz değişsin yeter çok seviyorum samsung temalarını

pittech forumda bulabilirsin, eski s4 romları çok kötü. Yenilerine ve note 3 romlarına bak.

Bakacağım hocam ama deneyen birisi vardır belki dedim

• Miui color os nexus 2 arasından hangisini tavsiye edersiniz ? Konu biraz eski, romlarda yenilikler olduğu için tekrar sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Miui color os nexus 2 arasından hangisini tavsiye edersiniz ? Konu biraz eski, romlarda yenilikler olduğu için tekrar sormak istedim

Telefonu satalı çok oldu öncelikle
    Telefonun ilk parti değilse muhtemelen nexusu yükleyince kamera çalışmayacak, fix çıktı mı bilmiyorum bi araştır
    Miui kullanma gerçekten yavaş, çok özeniyorsan lewa yükle gayet hızlı.
    Color efsane olmaya aday mükemmel özellikleri var şarjı da nexusa yakın. Kendi içinde temaları bile var çok dolu bi rom.

Ben en uzun süre coloru kullandım ve en memnun kaldığım rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 20 Mayıs 2014; 22:40:00 >
  • Nexus 2.0 linki ölü tekrar link verme şansınız varmı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.