Şimdi Ara

[Rehber] Lee Sin The Blind Monk(alternatif route/ultimate videosu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
38.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Gördüğüm en iyi Lee Sin rehberi ben de bir Lee Sin oyuncusuyum uzun zamandır , ama yazılanlardan yine bişeyler öğrendim teşekkürler.

Uzun zamandır oynayan biri olarak sende biseyler ogrendiysen demekki rehber amacına ulasmıs, bana gore . Umarım bircok arkadas icin faydalı olur

ben hepsini biliyodum bunların noob çiçek

sen KİNK sin biz napşitiz nabalım elimizden bukadar gelior. Noldu lan ÇOGAR!!111!!

• Lee Sin ve Swain arasında kalmıştım Swain aldım.Ama hala gönlüm Lee'de.Teşekkürler.Bana faydalı olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Gördüğüm en iyi Lee Sin rehberi ben de bir Lee Sin oyuncusuyum uzun zamandır , ama yazılanlardan yine bişeyler öğrendim teşekkürler.

Uzun zamandır oynayan biri olarak sende biseyler ogrendiysen demekki rehber amacına ulasmıs, bana gore . Umarım bircok arkadas icin faydalı olur

ben hepsini biliyodum bunların noob çiçek

sen KİNK sin biz napşitiz nabalım elimizden bukadar gelior. Noldu lan ÇOGAR!!111!!

Abi yine kahkaha attım , çogar ne ya

• Solo top laner daha iyi gibime geliyor ama bilemiyorum. Jungler olarak iyi midir? Bence tam bir baş belasıdır. Ama solo top için, Udri ile beraber favorimdir.

Heidi: Ree Singer diye okunuyor ismi. Lee Sin değil. Dikkat edelim bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mjöllnir -- 10 Ağustos 2011; 1:53:21 >
  • Bence de oynaması çok zevkli bir champion.

Yalnız E skilli de AD scale alıyor. Rehber de güzel olmuş, eline sağlık.
  • Eski bi build/rota filan mı bu?

Efektif değil. Cloth Armor +5pot başlamak ilk seferde 150 g yakıyo zaten. Ve E'de de AD scaling var.

Sanırım Saint'in bir sözü burda çok geçerli.

"I jungle to carry, TheOddOne jungles to support."
  • TheOddOne'ın da carry canglikleri var da, genel için demiştir onu.

Ve evet, pot dönemi sona ermeli artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caetay

Eski bi build/rota filan mı bu?

Efektif değil. Cloth Armor +5pot başlamak ilk seferde 150 g yakıyo zaten. Ve E'de de AD scaling var.

Sanırım Saint'in bir sözü burda çok geçerli.

"I jungle to carry, TheOddOne jungles to support."

Life steal alıp kopek wraith golem ws yapıp base de atabilirsin yada gankte atabilirsin ancak red warken atılan gank kadar efektif olmaz bence. we bu route da gayetde erken atıosun ganki. Replaylerede bakarsan genelde attıgım ganklerde killi alıorum yada teammate ime aldırıorum ws.

evet e de ad scale war onu duzelttim. dikkat etmemisim magic wurdugu icin scale damage in rengine ama yinede ben dps buildi viable bulmuyorum
  • Doran's Blade ile başlıyorum Quinterle beraber +20 AD oluyo. İlk gankta Flash açtırıyo, sonrakinde öldürüyo. Ekstra DMG ne kadar fark yaratıyo görsen.
  • quote:

Doran's Blade ile başlıyorum Quinterle beraber +20 AD oluyo. İlk gankta Flash açtırıyo, sonrakinde öldürüyo. Ekstra DMG ne kadar fark yaratıyo görsen.

dorans blade ile baslamicagim kesin. ad bukadar fark ettiriosa razorun dier parcası olan long sword la baslarım.kaldıki armor pen quintleri ad quintlere tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicheck -- 11 Ağustos 2011; 1:22:03 >
  • quote:

Senin tercihin paşa.

http://www.youtube.com/watch?v=b735Vb7K_F4&feature=player_embedded

doran blade ile baslayan 5 tane jungler videosu bulsana bana =)
  • quote:

quote:

Senin tercihin paşa.

http://www.youtube.com/watch?v=b735Vb7K_F4&feature=player_embedded

doran blade ile baslayan 5 tane jungler videosu bulsana bana =)

Stonewall oyundaki en iyi 3-4 junglerdan birisi, o yüzden öyle demiş. Ama orda esnek olmasından bahsediyo sonuçta videoda, yani kendi kullandığı yolu o falan filan. Top takımların hiç birinde olmamasının sebeplerinden birisi çok iyi build yapmaması mid/late game ya da takım halinde combat girmek için.

• Doran's Blade ile başlayan jungle rotası çok var. Cloth Armor'a göre kat kat daha zor olucağı kesin ama.

Jungle videoları için kendim çekip koysam olur mu? En az Stonewall kadar deneyimliyim.
  • quote:

Doran's Blade ile başlayan jungle rotası çok var. Cloth Armor'a göre kat kat daha zor olucağı kesin ama.

Jungle videoları için kendim çekip koysam olur mu? En az Stonewall kadar deneyimliyim.

en az ? =)

burda ben doran blade ile jungle yapılmaz demiorum. baslayana oha napıosun sen demem yani. gayet de yapılır healt ad az da olsa ls ws. ama viable bulmuorum ben starting item olarak. biseye donusmedigini warsayarsak. ilk turumda bana cok buyuk bi avantaj saglıcagını dusunmuorum. ki burda bu rehberden jungle denicek kisilerde roran blade ile baslarsa ya yapamıcaklar yada cok zorlanıcaklar we gank atamıcaklar ws. starter bi jungler icin cloth armor 5 pot gayet iyi . 2. rotada gayet iyi videodaki. ama doran blade icin aynı seyi solemek zor bi starter icin. senin jungle deneyimin hakkındada bisi demiorum tabi saygı duymaktan ziyade. burda herhangi bi kucuk dusurme ws yada asagılama yok. bana 5 tane video bul dememdeki sebepte cok fazla top jungler larda doran blade gormemem ki selim (phtx3) de orda ne demek istedigimi anlamıs cewaplamıs zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicheck -- 14 Ağustos 2011; 4:25:32 >

• ne güzelde dizilmişler yan yana, lee gelsede tekmelese diyordu zaten oyunda millet o sekilde sırayalanıp

saka bi yana gördüğüm en iyi rehber. teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

ne güzelde dizilmişler yan yana, lee gelsede tekmelese diyordu zaten oyunda millet o sekilde sırayalanıp

saka bi yana gördüğüm en iyi rehber. teşekkürler..

Normal gamedi forumdan cagrus la oynuodum sanırım. denk geldi ole bi fırsat bende kacırmadım ^^ Rehber den faydalandıysanız ne mutlu. Rica ederim
  • banshee yerine warmog kassak daha mantıklı olmaz mı ? muazzam can ve ad veriyor snucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilli_Dede

banshee yerine warmog kassak daha mantıklı olmaz mı ? muazzam can ve ad veriyor snucta.

banshee yerine force of nature kasabilirsin. warmogu da frozen mallet yerine kasabilirsin. frozen mallet ile warmog kasınca asırı health oluyor ama magic resist baya bi dusuo ozaman. eger takımda tank yoksa we tank rolunu ustlenmissek kasılabilir ikisi birden ama. ben biraz banshee hastası oldugum icin her builde gerekli goruyorum sahsen
  • quote:

quote:

Doran's Blade ile başlayan jungle rotası çok var. Cloth Armor'a göre kat kat daha zor olucağı kesin ama.

en az ? =)

burda ben doran blade ile jungle yapılmaz demiorum. baslayana oha napıosun sen demem yani. gayet de yapılır healt ad az da olsa ls ws. ama viable bulmuorum ben starting item olarak. biseye donusmedigini warsayarsak. ilk turumda bana cok buyuk bi avantaj saglıcagını dusunmuorum. ki burda bu rehberden jungle denicek kisilerde roran blade ile baslarsa ya yapamıcaklar yada cok zorlanıcaklar we gank atamıcaklar ws. starter bi jungler icin cloth armor 5 pot gayet iyi . 2. rotada gayet iyi videodaki. ama doran blade icin aynı seyi solemek zor bi starter icin. senin jungle deneyimin hakkındada bisi demiorum tabi saygı duymaktan ziyade. burda herhangi bi kucuk dusurme ws yada asagılama yok. bana 5 tane video bul dememdeki sebepte cok fazla top jungler larda doran blade gormemem ki selim (phtx3) de orda ne demek istedigimi anlamıs cewaplamıs zaten

Dorans bladeyle başlamak prolara mahsustur Videoyuda izledim şu tekme atıp herkese vurup milletin yarı cana inmesi ne zamandır lee sin oynadım ultiyle bırak 5 kişinin canını yarılamayı %10 unu falan bile zor götürüyorumdur ha bide bilmiyorsan 34. dk late game değil Bu forumda birileri çıkıp farklı birşeyler savunuyorsa demekki bu adam burdaki noobların seviyesini aşmış bir yere gelmiş birisi değilmi ? Hemen herkesi bir suçlamaya geçmiş dorans bladeyle kimlerin jungle yaptığını bilmiyorsun. Şimdi bunu şöyle açıklayım magellan dünya dönüyor demiş bütün digerleri hayır dönmüyor dünyanın sonunda bir uçurum var demiş eee sonra ne olmuş ? Ehh bizim olayda bundan ibaret ama birgün bu forumun bunu anlaması çooooooooooooooook zor

Edit : Assasinler için jungle bilginde yok junglede hayatta kalabilite önemli değil jungleyi ne kadar çabuk kesebildiğinde ne kadar çabuk gank potansiyeline ulaşabildiğinde bir sınır yok türkler anlamaz yok efendim amumu 3 lvldan önce gank yapamazmış yok efendim ww 6 lvldan önce gank yapamazmış diyorumya bu kafayla daha oyun moyun öğrenemezsiniz. Şimdi bir örnek 2. cv yi junglene attıklarında amumuyla bluede bekliyeceksin cv bittiğinde top solo daki arkadaşınla gideceksin çalıya duracaksın gankını yapabilirsin senın çalıdan cıkmanla adam flashı basar zaten gidermiş gibi yapıp geri döndüğündede gankını yapmış olacaksın eee nerde 3 lvl ? Neyse boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 22 Ağustos 2011; 13:31:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.