Şimdi Ara

Rehber siliniyor sonra geri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle bir sıkıntım var. Daha önce Iphone 4s'im varken telefon son dönemlerde kaydettiğim numaraları siliyordu. Bazen 1 saat bazen 1 gün sonra geri geliyordu. Bazen tüm rehberi siliyor sadece sim karttaki numaraların olduğu yer kalıyordu. Bazen de son dönemde kaydettiğim numaralar gidiyordu sadece. Bunun Icould'dan olduğunu düşünerek Icould'u kapattım. Daha sonra 5s'e geçtiğim de aynı yedeklemeyi bu telefona yükledim. Bunda Icould açıktı. Geçenlerde yine olmaya başladı. Telefon değiştirmeme rağmen devam ediyor anlayacağınız. Geçen sabah uyandığım da 200 tane falan son 3-4 ayda kaydettiğim numaraları silmişti. Reset attım ve back-up'ını yükledim düzeldi sonra Icould'a giriş dahi yapmadım. Bu sabah kalktığım da hiçbir şey yoktu. Evden çıktım ve 1 dakika sonra normal mesajlaştığım numara silindi. İşin garibi arama kayıtları, mesajlar, whatsapp görüşmeleri duruyor. Direk numaralar gidiyor. Şimdi bu durum tahmin edersiniz ki beni delirtiyor. İş veya diğer sebeple arayan bir sürü insana bin tane yalan söylüyorum açıklayamayacağım için. Bir bilgisi çözümü olan var ise çok memnun kalırım.

Teşekkürler.

• Kişiler > Gruplar 'a geldikten sonra karşınıza gelen menüde

İCloud
    Outlook ( benim mail adresim outlook olduğu için outlook yazıyor. Siz hangi hesabı kullanıyorsanız o hesabın adı yazacaktır )
    Facebook 'un yanlarında işaret var mı ?

Bu arada telefonu geri yükleme yaptığınız zaman, en temizi " yeni bir iphone olarak" başlatmaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Kişiler > Gruplar 'a geldikten sonra karşınıza gelen menüde

İCloud
    Outlook ( benim mail adresim outlook olduğu için outlook yazıyor. Siz hangi hesabı kullanıyorsanız o hesabın adı yazacaktır )
    Facebook 'un yanlarında işaret var mı ?

Bu arada telefonu geri yükleme yaptığınız zaman, en temizi " yeni bir iphone olarak" başlatmaktir.

Gruplarda hepsi işaretli. Araştırdım apple ile görüştüm mevzu tamamen icould sıkıntısından kaynaklı imiş. Icould yedeklememi silip, backup'ı yükleyeceğim sonra tekrar icould'u aktif edip sorunu çözeceğim. Cevabın için çok teşekkürler.

• Bugun benimde rehberim silindi. Gmail ile eszamanliydi. Yeniden giris yaptim vs. ancak duzelmedi. Hic kimse yok su an. Var mi cozumu bilen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, problemi çözdüğümüze sevindim, gecmis olsun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.