Bildirim
Rehber transferini nasıl yaparım?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en basiti ilk önce sim karta kopyala ordan iphone un rehberine kopyala. -
outlook ile senkronize et. Iphone outlook veya adres defterindeki rehberi alabiliyor. -
gmail ile de senkronize edebilirsiniz -
Arkadaşlar, gmail contacts ile senkronize ettiğimde telefon kayıtları gitti. nedir, nedendir bilen var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Bonaventure
Arkadaşlar, gmail contacts ile senkronize ettiğimde telefon kayıtları gitti. nedir, nedendir bilen var mı?
Gmail contacts boşken aktarım yapmaya çalıştığın için boş listeyi iphone'a atınca mencut kayıtlar da gitmiş. -
ben outlook ile senkronize ediyorum. İyi yöntem bence -
Arkadaslar tam olarak ne yapilacagini anlatabilirmisiniz bendede ayni problem var baska bir telefondan iphone a rehberi atmam l;azim (Nokia 8800) nasil google yada outlook a senkronize edebiliriz:? -
quote:
Orjinalden alıntı: NER0
Arkadaslar tam olarak ne yapilacagini anlatabilirmisiniz bendede ayni problem var baska bir telefondan iphone a rehberi atmam l;azim (Nokia 8800) nasil google yada outlook a senkronize edebiliriz:?
Nokia pc suite varsa senkronize bölümü var ordan senkronize edebilirsin. -
peki iphoneda sim karttan telefona nasil aktarma yapicaz? daha once bir programla yapmistim aa simdi bulamadim
Edit:buldum ayarlardan oluyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 1 Mayıs 2009; 12:23:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X