Şimdi Ara

Reign Of Chaos(Gandara) Guild Tanıtımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Guilde alımlar devam etmektedir. Dileyenler bana forumdan özel mesaj ile veya oyundan Zariswar nickini arkadaş listesine ekleyip mail veya whisper atabilirler. Yeni arkadaşlara yardımcı oluyoruz.

80 olunca gelicem bey efendi

level sorun değil hocam hızlı level alma ve diğer tüm konularda yardımcı oluyoruz. ben kendim 1,5 ayımı geçirdim oyunda her hafta rahat 80 liyorum yeni karakteri. kısacası level problem değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Guilde alımlar devam etmektedir. Dileyenler bana forumdan özel mesaj ile veya oyundan Zariswar nickini arkadaş listesine ekleyip mail veya whisper atabilirler. Yeni arkadaşlara yardımcı oluyoruz.

80 olunca gelicem bey efendi

level sorun değil hocam hızlı level alma ve diğer tüm konularda yardımcı oluyoruz. ben kendim 1,5 ayımı geçirdim oyunda her hafta rahat 80 liyorum yeni karakteri. kısacası level problem değil.

Pek sorun değil aynen bende 2 hafta class denedim sonunda kendime uygun olanı buldum onunla ilerliyorum yeni başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyun 10$ oldu illaki yeni arkadaşlarımız katılacaktır. Gandara serverında karakter açan arkadaşlarımız guildimize davetlidir.

oyun içi nickim: Zariswar

yeni arkadaşlara leveling konusunda yardımcı oluruz.
  • Merhabalar. Oyunu 10 dolar görünce kaçırmıyım bu fırsatı dedim hemen aldım oyunu. Yarın yüklerim büyük ihtimalle. Oyuna başlayınca direkt olarak guilde alım yapıyormusunuz, yoksa level sınırı vb. birşey varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loner Gun

Merhabalar. Oyunu 10 dolar görünce kaçırmıyım bu fırsatı dedim hemen aldım oyunu. Yarın yüklerim büyük ihtimalle. Oyuna başlayınca direkt olarak guilde alım yapıyormusunuz, yoksa level sınırı vb. birşey varmı ?

direkt alım yapılıyor lvl sınırı yok. zaten level konusundada yardımcı oluyoruz bir haftada 80 lvl olabiliyorsunuz felan eğer hızlı leveling yollarını öğrenmek isterseniz gösteriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Mart 2015; 14:31:18 >
  • Hocam yükledim oyunu . Biraz oynadım. Guild başvuru olayı yok sanırım. Bazı arkadaşlara mesaj atıyorum ancak offline lar maalesef. Benim ismim LoneR.8043 . Guild isteği atarsanız sevinirim.
    @Zaris
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loner Gun

Hocam yükledim oyunu . Biraz oynadım. Guild başvuru olayı yok sanırım. Bazı arkadaşlara mesaj atıyorum ancak offline lar maalesef. Benim ismim LoneR.8043 . Guild isteği atarsanız sevinirim.
    @Zaris

tabi ben yardımcı olayım davet yollayım size guild chatten sormak istediklerinizi online arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.. ayrıca akşam müsait bir zamanda team speake gelebilirseniz guild liderimizle görüşüp tanışabilirsiniz.

ts.gandara.info
    şifre: Scouting

kanala girdikten sonra izin verilmesi lazım Dağlı veya Oğuz isimli arkadaşlara team speak üzerinden özel mesaj atın veya "poke" yapın izin vereceklerdir.
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerce guild olarak içerisinde bulunduğumuz muazzam büyük savaşlardan bir kaç kesit yükledim youtube'a. Bu aksiyona herkesi bekleriz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Mart 2015; 5:43:45 >
  • Guild ortamınız gerçekten çok iyi görünüyor.
    Oyun hakkında iyice bilgi sahibi olup, öyle katılmak istiyorum aslında aranıza.
    İşin aslı, guild'de sağa sola soru yağdıran kişi olmak istemiyorum! :)

Seafarer's Rest'ten selamlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Varg

Guild ortamınız gerçekten çok iyi görünüyor.
    Oyun hakkında iyice bilgi sahibi olup, öyle katılmak istiyorum aslında aranıza.
    İşin aslı, guild'de sağa sola soru yağdıran kişi olmak istemiyorum! :)

Seafarer's Rest'ten selamlar!

tabi her zaman bekleriz. türk oyuncularla oyunu oynamak daha hoş oluyor.
  • Guild hayırlı olsun.Guild gandaradaki diğer Türk guildlerinden koparakmı oluştu yoksa sıfırdanmı ekimden beri girmiyorum ondan soruyorum.

Raidleriniz ne alemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Guild hayırlı olsun.Guild gandaradaki diğer Türk guildlerinden koparakmı oluştu yoksa sıfırdanmı ekimden beri girmiyorum ondan soruyorum.

Raidleriniz ne alemde

sıfırdan oluştu her hafta 3 gün wvw raid yapıyoruz pazar günleri bounty yapıyoruz. gandara'da ki sayılı wvw yüksek sayıda raide çıkan guildlerden birisiyiz. 35 kişi felan çıkıyoruz raide şu sıralar.

çok aktif bir guild online sayısı gayet yüksek benim guildde 3.ayım ve oyuna yeni başlayanlardanım herşey çok güzel gidiyor diyebilirim.
  • Guild'e üye alımı devam etmektedir. Gandara'daki tüm Türk oyuncular davetlidir.
  • Arkadaşlar yaptığımız savaşlarda bir derleme yaptım. Umarım beğenirsiniz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Mart 2015; 9:22:07 >
  • merhaba, ben oyuna yeni başladım. hangi serverda olduğuma bakmadım ama 10 lvl im. eğer eleman alımlarınız devam ediyorsa sizinle oynamak isterim. yalnız server nasıl seçecem bana yardımcı olmanız lazım :D

NOT: Bir de sormak istediğim bir şey var. benim üyeliğim heroic edition. oyuna ilk girdiğimde hediye vermişti. ama ben o karakteri silince o hediyeyi bir daha göremedim :( hediyeyi tekrar alabiliyor muyum bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anakhaa -- 30 Mart 2015; 11:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

merhaba, ben oyuna yeni başladım. hangi serverda olduğuma bakmadım ama 10 lvl im. eğer eleman alımlarınız devam ediyorsa sizinle oynamak isterim. yalnız server nasıl seçecem bana yardımcı olmanız lazım :D

NOT: Bir de sormak istediğim bir şey var. benim üyeliğim heroic edition. oyuna ilk girdiğimde hediye vermişti. ama ben o karakteri silince o hediyeyi bir daha göremedim :( hediyeyi tekrar alabiliyor muyum bilgisi olan var mı?

merhaba support'a ticket yollayın ve hatala sildiğinizi söyleyin belki yardımcı olurlar sildiğiniz şeyi ancak support size geri gönderebilir :(

bunun yanında gandara serverında olup olmadığınıza oyuna girmeden önce karakterinizin sol altında bulunan bilgilerinden görebilirsiniz Gandara yada başka server ismi yazar.

Eğer gandarada değilseniz ve 10lvl sanız değerli eşyalarınızı bankanıza koyun ve karakteri silin. Bir hesaptaki tüm karakterleri sildikten sonra ana serverınızı ücretsiz bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.

Oyuncu ihtiyacımız tabi ki var seve seve yardımcı oluruz. Aramızda bir çok yeni oyuncu var gandara türk popülasyonu en yüksek server diğer serverlarda da var ama gandara en çok olanı. Bizim guildimize girmeseniz bile yinede gandara da oynamanızı öneririm şahsen.

Oyundan guild davetiyesi almak için bana oyundan mail postası atman yeterli. Nickim: Zariswar

• @zaris çok teşekkürler. Support a nasıl ticket yolluyorum? oyun içinden mi? gün içinde mail atamaz mıyım? akşam girebiliyorum sadece oyuna çünkü.

6-7 sene wow oynadım. healer ve paladin ağırlıklı. ancak bu oyunda sistem çok farklıymış hala tam anlamıyla çözebilmiş değilim. talent sistemi? Skill sistemi? Hangi sınıfa hangi özellik lazım. bir de meslekler.. kafam çok karışmış durumdayım şu an :D

bir türk guildinde olmak çok iyi olur benim için. ilgine teşekkürler.
  • quote:

@zaris çok teşekkürler. Support a nasıl ticket yolluyorum? oyun içinden mi? gün içinde mail atamaz mıyım? akşam girebiliyorum sadece oyuna çünkü.

6-7 sene wow oynadım. healer ve paladin ağırlıklı. ancak bu oyunda sistem çok farklıymış hala tam anlamıyla çözebilmiş değilim. talent sistemi? Skill sistemi? Hangi sınıfa hangi özellik lazım. bir de meslekler.. kafam çok karışmış durumdayım şu an :D

bir türk guildinde olmak çok iyi olur benim için. ilgine teşekkürler.

guildwars2.com dan login olup submit ticket kısmına girin hocam.

bu oyunda healer diye bir class yok priest yok yani.

her classın kendine özel heal skilli var. ama diğer karakterlere nazaran biraz daha çevresine heal yapabilen karakterler guardian, elementalist ve engineer denilebilir.

paladin olarak ise guardian paladinvari bir class.

şöyle söyleyim bu oyun hiç bir oyun ile karşılaştırılamaz tamamen kendine özgün, bilinen mmo türlerinden çok farklı oyun içi dinamikleri mevcut.

skill sistemide aynen farklıdır. skillet eline aldığın silah neyse onun skillerini kullanırsın. skiller silaha göre çıkıyor.

talent sistemi bu oyunda trait adı altındadır. oyun amacına uygun traitler seçersin yüksek dps yüksek support yüksek tank veya hibrid (hybird).

aklını fazla kurcalama şimdilik çünkü bu oyunu çoğu kişi başladığında bırakır çünkü alışılagelmiş hiç bir mmo içeriği bu oyunda yok. ama alışırsanız uzun süre oynarsınız.

oyuna başlangıç classı warrior öneririm en kolay kullanımı olan classların başında geliyor. örneğin thief, mesmer, elementalist bunlar yeni biri için ağır gelebilir.

zaten oyunda 1 haftada 80lvl oluyorsun illaki 3-5 tane 80lvl değişik karakterin olur zamanla kendine uygun classı tecrübeye sabit kendin seçersin.

ben kendim bu oyunu 2 defa satın alıp bıraktım. ama ikisinde de 20 lvl'e kadar görev yapıp öf püf diyerek bıraktım. halbuki oyunun asıl içeriği pvp ,world versus world, fractal, world boss, dungeon, jumping puzzle'lar ve benzeri bir çok güzel içeriği var. leveling bu oyunda yapılacak en basit şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Mart 2015; 15:00:04 >

• @Zaris şu an oynadığım karakterde zaten NORD Warrior :) Sanırım yine Warrior açarım sizin serverda. herşeyde çok yeniyim ama birçok mmo dan bazı şeylere aşina oluyor insan. yada kavraması daha kolay oluyor. bir de zaten kesinlikle kolay oyun arayan biri değilim. nefret ederim. kolay oyun demek profesyonel olmayana oyuncu sayısının çok olması demek. bu da daha çok sorun demek. WoW'un 60-70 lvl dönemi(vanila) aratmazsa eğer bu oyun bana(ki öyle duruyor) vazgeçeceğimi sanmıyorum.

bir soru sormak isterim. Engineer çoğu yerde karşıma çıkıyor. sanırım silah kullanıyor. ama ben yapım itibariyle kılıç taraftarıyım daha fazla. acaba sizin o dediğiniz her class her itemi kullanabiliyor mu?
  • quote:

@Zaris şu an oynadığım karakterde zaten NORD Warrior :) Sanırım yine Warrior açarım sizin serverda. herşeyde çok yeniyim ama birçok mmo dan bazı şeylere aşina oluyor insan. yada kavraması daha kolay oluyor. bir de zaten kesinlikle kolay oyun arayan biri değilim. nefret ederim. kolay oyun demek profesyonel olmayana oyuncu sayısının çok olması demek. bu da daha çok sorun demek. WoW'un 60-70 lvl dönemi(vanila) aratmazsa eğer bu oyun bana(ki öyle duruyor) vazgeçeceğimi sanmıyorum.

bir soru sormak isterim. Engineer çoğu yerde karşıma çıkıyor. sanırım silah kullanıyor. ama ben yapım itibariyle kılıç taraftarıyım daha fazla. acaba sizin o dediğiniz her class her itemi kullanabiliyor mu?

her class her silahı kullanamıyor fakat kullanım yelpazesi çok geniş. örneğin warrior great sword, hammer, longbow, shield, warhorn gibi bir çok silahı kullanabilirken dagger, staff gibi bir çok silahı da yine kullanamıyor.

her classın kullanabildiği bir çok silah türü varken kullanamadıkları da mevcut.

engineerı hiç kullanmadığım için tam olarak kullandığı silahları bilmiyorum fakat classdan classa değişim gösteriyor. engineer'da yine kullanması zor classlardan birisi bana göre.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.