Şimdi Ara

Reign Of Chaos(Gandara) Guild Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gandara serverın da bulanan Reign Of Chaos[RoC] guildimize kaliteli veya çaba gösterecek arkadaşlar arıyoruz.
    Guildimiz Gandara'nın main guildlerine oldukça yakın ve başarılı commander arkadaşalarımıza sahiptir. PvE contentlerini bitirmiş tecrübeli arkadaşlarımız sizlere her zaman yardımcı olacaklardır.
    WvW raid idmanlarımızı aksam online sayısına göre PvP'lerde yapıyoruz.
    kişisel oyundan çok birlikte oynamaya odaklı bir sistemimiz var tek bir gerçek için savaşıyoruz, GANDARA WILL RISE WITH US!
    Eğer aramıza katılmak isterseniz yada herhangi bir sorunuz varsa bana buradan yada oyun içinden bana, yani TheDarkPaladin.6738, legolas.2453 veya MHB.7621 arkadaşlarmıza mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Facebook adresimiz=https://www.facebook.com/reignofchaosroc?ref=zzzzts&fref=ts

Youtube kanalımız=http://www.youtube.com/channel/UC4lP5aLuLhozfn3tokpkI2Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaoSan -- 25 Aralık 2014; 0:48:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

Bu mesaj silindi.
    up up up
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merhabalar

Mmorpg dünyasına yeni giriş yaptım diyebilirim. İlk oyun olarak Blade&Soul u closed beta private server olarak denemiştim ama hem ping hem CB ve Private olmasından dolayı oyunu ne kadar öğrenmeye çalışsamda hem buglar hemde dilinin ingilizce olmaması birde Avrupaya ne zaman çıkacağı belli olmadığı için oyunu bıraktım. Sonrasında ncsoft un mmorpg oyunlarına baktım Aion dikkatimi çekti nitekim TR serverı yokken nexus da oyuna başladım. Ancak tek başıma olduğum içinde bir çok şeyi bilmediğim içinde oyunu bıraktım.

Sonrasında tekrardan başladım TR serverında ancak oyundaki hack durumları ve başka sebeplerden ötürü oyundan soğudum. Tekrardan döndüm ancak yine bir şey yapamıyorum ve ne yapacağımıda bilemediğimden ötürü zamanım boşa geçiyor.

Guild Wars 2 yi uzun zamandır merak ediyorum ve bir ara almayı kafayı koymuştum ancak o ara indirimi denk getiremediğim için almadım. Guild Wars 2 yi almayı planlıyorum ancak bu konuda bir çok çekincem var. Ping olayı hack olayı nedir ve aion kadar detayı var mı oyunun yani ortam olduğunda yani bir kaç kişi ile (tek başına bir amacı olmuyor ben aionda tek başına hiç bir şey yapamıyorum) yapılabilecek bir çok alternatif var mıdır? WvW en merak ettiğim olayı.

İndirimdeyken değerlendirmek isterim.

Amazonda oyun 20 dolar ama sadece US adresi ve US kredi kartı olan alabiliyor..

Ne tavsiye edersiniz?

Aktif bir türk guildisiniz sanırım başlasam sizlerle oynayabilip ortama yabancı kalmadan tüm aktivitelere katılabilir miyim?

• Merhaba öncelikle daha önce oynadıgın mmorgp deneyimlerin oyunu kavrama konusunda sana yardımcı olcaklardır. Fakat guild wars 2 gerek karakteristikleri gerekse oyun mekanikleri olarak diger mmorpglerden farklı bi deneyim olucaktır senin icin. Gw2 yalnız basına oynanan bir oyun olmadıgı gibi grup halinde gercekten cok zevkli bi oyundur. Alma konusunda cekinmene gerek yok. Cünkü oyunda senin korktugun seyler (dupe hack) kesinlikle engellenmis durumdadır. Gw2 grafik konusunda tatmin edici detaylara sahip oldugu kanısındayım. Görsellik gerçekten ön planda. Herkesde aynı armor veya silah olmaması icin wardrobe sistemi vardır. Bu sayede istedigin görüntüyü istedigin iteme aktarabilidigin gibi armorları da farklı renklerde custom olarak boyayabilirsin. Oyunu alıcaksan %50 indirimleri kacırma derim.

Wvw konusuna gelince, lv80 oldugunda ve pve contentlerini bitirdikten sonra oyuna seni bağlayan oyunun temel taşlarından biridir. Wvw de gw2 deki tüm serverlar bronze silver gold lig olarak ayrılır ve her hafta birbirleriyle 3er server olarak eşleşirler. Borderland'lerde kıyasıya bir rekabet söz konusudur.
    Biz [RoC] guildi olarak haftada 4 gün raid çıkıyoruz.

Pve gelince Tyria yani Gw2 nin dünyası bir cok mape ve bu maplerin dungeonlara ayrılmıştır. Oyunda fractalla birlikte 11 dungeon vardır. Dungeonlar 5 kisilik partylerle girilir. Dungeonlar hikaye üzerinden devam eder. Story ve explore mode olarak 2ye ayrılır.

Aklıma gelenler bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaegnor -- 2 Aralık 2014; 4:11:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaegnor

Merhaba öncelikle daha önce oynadıgın mmorgp deneyimlerin oyunu kavrama konusunda sana yardımcı olcaklardır. Fakat guild wars 2 gerek karakteristikleri gerekse oyun mekanikleri olarak diger mmorpglerden farklı bi deneyim olucaktır senin icin. Gw2 yalnız basına oynanan bir oyun olmadıgı gibi grup halinde gercekten cok zevkli bi oyundur. Alma konusunda cekinmene gerek yok. Cünkü oyunda senin korktugun seyler (dupe hack) kesinlikle engellenmis durumdadır. Gw2 grafik konusunda tatmin edici detaylara sahip oldugu kanısındayım. Görsellik gerçekten ön planda. Herkesde aynı armor veya silah olmaması icin wardrobe sistemi vardır. Bu sayede istedigin görüntüyü istedigin iteme aktarabilidigin gibi armorları da farklı renklerde custom olarak boyayabilirsin. Oyunu alıcaksan %50 indirimleri kacırma derim.

Wvw konusuna gelince, lv80 oldugunda ve pve contentlerini bitirdikten sonra oyuna seni bağlayan oyunun temel taşlarından biridir. Wvw de gw2 deki tüm serverlar bronze silver gold lig olarak ayrılır ve her hafta birbirleriyle 3er server olarak eşleşirler. Borderland'lerde kıyasıya bir rekabet söz konusudur.
    Biz [RoC] guildi olarak haftada 4 gün raid çıkıyoruz.

Pve gelince Tyria yani Gw2 nin dünyası bir cok mape ve bu maplerin dungeonlara ayrılmıştır. Oyunda fractalla birlikte 11 dungeon vardır. Dungeonlar 5 kisilik partylerle girilir. Dungeonlar hikaye üzerinden devam eder. Story ve explore mode olarak 2ye ayrılır.

Aklıma gelenler bu kadar

hızlı resim yükle

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben TheDarkPaladin.6738 arkadaşımıza oyundan yazdım cevabınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İce cold

Ben TheDarkPaladin.6738 arkadaşımıza oyundan yazdım cevabınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    sana attım mesaj ordan bana ulasabilirsin nepenthe.9036 burdan bana ulasabilirsiniz arkadaslar mert arakdasımız 2 gün sehir dısında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcandag

sana attım mesaj ordan bana ulasabilirsin nepenthe.9036 burdan bana ulasabilirsiniz arkadaslar mert arakdasımız 2 gün sehir dısında

Alıntıları Göster
    gandara olması şartmı
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Guildimiz yeniden üye alımlarına başlamıştır. TheDarkPaladin.6738 yani bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaoSan

Guildimiz yeniden üye alımlarına başlamıştır. TheDarkPaladin.6738 yani bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Merhabalar Akşam Yukarıda belirttiğiniz id'lerden uygun olana yazarak irtibata geçeceğim sizinle. İlk çıktığından beri oynuyorum fakat bi süredir ara vermiştim yaklaşık 1 sene kadar oldu :) Zaten üyesi olduğum guild iyi başarılara imza atmış güzel bir guild idi sanırım topluca bırakıp başka oyuna geçmişler. Daha aktif kişilerle oynayıp Kaynaşmak daha keyif verir diye düşünüyorum. Teşekkürler Görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolyenth

Merhabalar Akşam Yukarıda belirttiğiniz id'lerden uygun olana yazarak irtibata geçeceğim sizinle. İlk çıktığından beri oynuyorum fakat bi süredir ara vermiştim yaklaşık 1 sene kadar oldu :) Zaten üyesi olduğum guild iyi başarılara imza atmış güzel bir guild idi sanırım topluca bırakıp başka oyuna geçmişler. Daha aktif kişilerle oynayıp Kaynaşmak daha keyif verir diye düşünüyorum. Teşekkürler Görüşmek üzere.

Alıntıları Göster
    bende bu guilde bugün katıldım sağolsunlar yardımcı oldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bende bu guilde bugün katıldım sağolsunlar yardımcı oldular.

Alıntıları Göster
    Alım varmı hala 2 arkadaşım la beraber geçelim gandaraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Alım varmı hala 2 arkadaşım la beraber geçelim gandaraya ?

Alıntıları Göster
    Alımlar devam ediyor belirttiğimiz nicklere pm atarsanız arkadaşlar yardımcı olacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaegnor

Alımlar devam ediyor belirttiğimiz nicklere pm atarsanız arkadaşlar yardımcı olacaklardır

Alıntıları Göster
    konuyu uplayalım görmeyen varsa.
  • quote:

konuyu uplayalım görmeyen varsa.

Alıntıları Göster
    Yeni aldım sayılır oyun hakkında bilgim hemen hemen 0 wow oynadım daha önce yardımcı olabilirseniz sevinirm türk oyuncularla birlikte daha zevkli hale gelir diye düşünüyorum.

Edit: Şuan indiiyorum yarına inmiş olur heralde gandara da açıcam karakter iletişim halinde olalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedi Adam -- 30 Ocak 2015; 3:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gheddo35

Yeni aldım sayılır oyun hakkında bilgim hemen hemen 0 wow oynadım daha önce yardımcı olabilirseniz sevinirm türk oyuncularla birlikte daha zevkli hale gelir diye düşünüyorum.

Edit: Şuan indiiyorum yarına inmiş olur heralde gandara da açıcam karakter iletişim halinde olalım :)

hocam oyuna başlayınca bana steamden veya özel mesajla ulaşın team speak kanalımız ts.gandara.info şifresi Scouting

ts kanalının adı ROC şeklinde ordan online arkadaşlara yazarsan kanala kaydını yaparlar yardımcı oluruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gheddo35

hocam oyuna başlayınca bana steamden veya özel mesajla ulaşın team speak kanalımız ts.gandara.info şifresi Scouting

ts kanalının adı ROC şeklinde ordan online arkadaşlara yazarsan kanala kaydını yaparlar yardımcı oluruz.

Alıntıları Göster
    Aktif guild ve ilgili arkadaşlar ve saygılı insanlar. Oyunu daha güzel yapan herşey guildde mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: xstaticx

Aktif guild ve ilgili arkadaşlar ve saygılı insanlar. Oyunu daha güzel yapan herşey guildde mevcut.

Alıntıları Göster
    Merhabalar oyunda yeniyim beni de guilde alabilir misiniz? Gandara dayım bende. Display name: Drahma.7593
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Merhabalar oyunda yeniyim beni de guilde alabilir misiniz? Gandara dayım bende. Display name: Drahma.7593

Alıntıları Göster
    Guilde alımlar devam etmektedir. Dileyenler bana forumdan özel mesaj ile veya oyundan Zariswar nickini arkadaş listesine ekleyip mail veya whisper atabilirler. Yeni arkadaşlara yardımcı oluyoruz.
  • quote:

Guilde alımlar devam etmektedir. Dileyenler bana forumdan özel mesaj ile veya oyundan Zariswar nickini arkadaş listesine ekleyip mail veya whisper atabilirler. Yeni arkadaşlara yardımcı oluyoruz.

80 olunca gelicem bey efendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.