Şimdi Ara

Reign Of Chaos(Gandara) Guild Tanıtımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçtiğimiz gün dramatik şekilde sonuçlanan garrison saldırımızdan yürekleri dağlayan o anlar işte sizlerle :D

• Guild sitemiz açılmıştır:http://rocguild.shivtr.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerce guild olarak içerisinde bulunduğumuz muazzam büyük savaşlardan bir kaç kesit yükledim youtube'a. Bu aksiyona herkesi bekleriz;

İzlerken baya eğlendim hocam elinize sağlık, hangi server ? İndirim gelsin bende alıcam bir tane. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion578

quote:

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerce guild olarak içerisinde bulunduğumuz muazzam büyük savaşlardan bir kaç kesit yükledim youtube'a. Bu aksiyona herkesi bekleriz;

İzlerken baya eğlendim hocam elinize sağlık, hangi server ? İndirim gelsin bende alıcam bir tane. :)

gandara serverındayız dostum istersen 30tl civarı 2.el hesap buluruz çevreden. o konuda da yardımcı olurum.

• Üye alımlarımız devam etmektedir.

Öncelikli class tercihlerimiz;

Warrior, Guardian, Necromancer, Elementalist.

Oyun içi mail atınız: Zariswar (lütfen mailde oyun hesabı adınızı yazmayı unutmayın)
  • Dün AkşamKİ WvW raidimizden derlenen bir video arkadaşlar;

• quote:

Dün AkşamKİ WvW raidimizden derlenen bir video arkadaşlar;

Elinize sağlık güzel olmuş.Yalnız oynayan arkadaş sen misin bilmiyorumda, çoğu zaman auto attack kullanmıyor dikkatimi çekti.En azından fire veya water'ın aa'ları kullanılmalı o anda basabileceğin bir cooldown skilli yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Elinize sağlık güzel olmuş.Yalnız oynayan arkadaş sen misin bilmiyorumda, çoğu zaman auto attack kullanmıyor dikkatimi çekti.En azından fire veya water'ın aa'ları kullanılmalı o anda basabileceğin bir cooldown skilli yoksa.

Üstteki video'da oynayan ben değilim hocam. Arkadaşlara iletirim tabi belirttiğiniz şeyi.

Ben uzun süre warrior oynadım ardından guildde guardian ihtiyacı olunca guardiana geçtim şuan char guardian oynuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Üstteki video'da oynayan ben değilim hocam. Arkadaşlara iletirim tabi belirttiğiniz şeyi.

Ben uzun süre warrior oynadım ardından guildde guardian ihtiyacı olunca guardiana geçtim şuan char guardian oynuyorum.

Anladım hocam, kolay gelsin

• Guildimizin Tanıtım videosu hazırlandı arkadaşlar. İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Mayıs 2015; 9:58:34 >
  • Guilde yeni üye alımlarımız devam etmektedir kesintisiz şekilde. Gandara'nın tüm Türk oyuncuları guildimize davetlidir.
  • Serverımız Gandara WvW Liginde Avrupa serverları arasında puanlama olarak 2.sıraya yükseldi.

Son aylardaki serverımızın guildleri, reign of chaos guildimiz ve diğer gandaralı oyuncuların azmi ve iş birliği sayesinde server olarak çok yüksek performans sergiledik. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Reign Of Chaos(Gandara) Guild Tanıtımı

Tier 1 Server, Gandara oyuncuları olarak tüm türkleri serverımıza ve guildimize davet ediyoruz.

Destekleriniz için teşekkürler.
  • 2 sene önce aldım göz atıp sarmayınca sıkılmıştım. İyice saçmalayan WoW pvp sinden sonra tekrar dönüyorum. Akşam indiricem oyunu. Biterse guildinize gelmek istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

2 sene önce aldım göz atıp sarmayınca sıkılmıştım. İyice saçmalayan WoW pvp sinden sonra tekrar dönüyorum. Akşam indiricem oyunu. Biterse guildinize gelmek istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz :)

Merhaba,

Size ve genel olarak bilgilendirme mesajı yazmak istedim. Ben şuan şehir dışında bulunduğum için oyuna girme fırsatı bulamamaktayım.

Oyun içi gelen mailleri kontrol edemiyorum.

Guild lideri arkadaşımııza şu hesap üzerinden; nepenthe.9036 oyun içi öm atarsanız size bilgilendirme ve guild davetiyesi yollayacaktır. Ayrıca bana da forum üzerinden öm atarsanız arkadaşlara oyun isminizi iletir davetiye gönderilmesini sağlarım.

Şehir dışında olduğum için yakınen ilgilenemeyeceğim önümüzdeki 3 hafta boyunca. İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Dünki WvW savaşlarımızdan ufak bir derleme yaptım umarım beğenirsiniz. Kalite düşük biraz kusura bakmayın malum yüksek kalitede çekersem fps sorunu yaşarım oyun içi.

78 lvl im son 2 lvl kaldı sonra aranıza katılıyorum :)

• Arkadaşlar guildimizin aldığı karar doğrultusunda guilde üye alımı kapatılmıştır.

Guildimiz hardcore wvw guildi şeklinde yoluna devam edecektir. Yalnızca wvw konusunda referanslı ve iyi oyuncular katılımda bulunabilirler.

Bilginize sunarız. Teşekkürler.

( katılım için gereken şartlar ve diğer detaylı bilgiler sitemizde mevcutturhttp://rocguild.shivtr.com/ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Ağustos 2015; 2:21:03 >
  • Bu linke de mesaj bıraktım buraya da yazayım.İyi günler.Oyun çıktığı zaman oyunu alıp uzun süre oynadım.Fractal lvl 30'ları oynadım.Birçok dungeona girdim çıktım.Lvl 80 Warrior ve Mesmerim var.50'lerde hunterım ve daha 1-2 tane daha karakterim var.En son kendi warrior baltamı kendim imal etmiştim.Oyuna aktif bir guild ile yeniden başlatmak istiyorum.Çoğu şeyi unuttum.

http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=4991

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Eylül 2015; 1:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Bu linke de mesaj bıraktım buraya da yazayım.İyi günler.Oyun çıktığı zaman oyunu alıp uzun süre oynadım.Fractal lvl 30'ları oynadım.Birçok dungeona girdim çıktım.Lvl 80 Warrior ve Mesmerim var.50'lerde hunterım ve daha 1-2 tane daha karakterim var.En son kendi warrior baltamı kendim imal etmiştim.Oyuna aktif bir guild ile yeniden başlatmak istiyorum.Çoğu şeyi unuttum.

http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=4991

dostum ben oyunda aktif değilim artık. guild liderine oyundan bir mail at derim: nepenthe.9036

ama en son yeni alımlara kapalıydı ve guild international bir guilde dönüşüme girmişti. bilgin olsun bu guild şuanki isteklerine cevap vermeyebilir (çoğu şeyi unutman, sana oyunun öğretilmesi, türk guildinden çıkıp yabancılarında katıldığı bir guilde dönüşüm olması vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Eylül 2015; 13:01:03 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.