Aynen değişik değişik satıcılar. Amazondan alıyorum pahalı olsa dahi. |
Rekabet Kurumu açıkladı: Trendyol'daki fiyatlandırma sistemi değişiyor (2. sayfa)
-
-
Kardes sana sahte mal gonderen adam muebbet hapis yemeli bence de ama iste halk sagligini tehditle internet uzerinden sahte mal satmak birbirlerine yakin onceliklerde sorunlar degil devletin nazarinda. Sinirli kaynagi en faydali sekilde kullanmak gerekiyor.
Tuketici sikayetleriyle bu is olsaydi piyasada para karsiligi millete mal aldirip sikayet yaptiracak ajanslar olurdu insanlar rakiplerini batirsin diye. Bunlari da dusunmek lazim bence.
-
Tüketici sahte mal satanı şikayet edecek, aldığı her ürünü şikayet etmeyecek. İşini dürüstçe yapan adamı şikayet etsen ne etmesen ne 🙂 zaten amaç, devletin replika ürünlere savaş açarak tüketiciyi korumaya çalışması. -
Eeee, bundan 40 sene önce tombalağın teki benim memurum işini bilir deyip normalleştirmenin tohumlarını ekmedi mi?
Sonra amiri, esnafı, köylüsü, pazardaki tezgahçısı hepsi işini bilir oldu.
Kızmamak gerek, üzerine düşmediğini düşündüğünüz devlet, aslında özünde devleti yöneten hükümet(ler)dir bunun sorumlusu.
Tavşşana kaç, tazıya tut de, bu arada ayranım dökülmesin, bi tarafım bi şey edilmesin...
Sağı solu, ortası köşesi aynı şeyin lacisi benim gözümde. Sistemin sağlam revize edimesi gerek ama değil yıl, nesiller ister.
-
👍 -
quote:
Orijinalden alıntı: aqlattikader
Trendyol bitpazarı gibi her türden satıcı ve ürün bulunuyor tabii böyle olunca haliyle dolandırıcı ve sahte ürün sayısı haliyle fazla. Bu sebehten Hepsiburada nın yeri benim için hep ayrıdır. Önüne geleni satıcı yapmıyor yapsada ilk zamanlarında çok fazla öne atmıyor.İki sitenin de satıcı olma kriterleri benzer. Hepsiburadada da kolaylıkla satıcı olabilirsin,trendyola göre bir zorluğu bulunmuyor fakat pazar payı trendyola göre çok daha düşük olduğu için satıcılar hepsiburada üzerinde durmuyorlar.
-
Sırf trend yol fazla para kazansın diye çin manseli alisverisi engellemek için vergi kargo adı altında zorlujlar cikarttildi.sebeb Trendyol sahipleri devellette Lara yedirdi ki kendisi kazansin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X