Şimdi Ara

Rekkles için 'bir HolyPhoenix değil' demişler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum izledinizmi bende yeni gördüm izlemeyenler izlesin https://www.facebook.com/photo.php?v=10153052244092004&set=vb.784327003&type=2&theater

• Açıldı
  • çok oldu kardeş o olay olalı
  • Ben yeni gördüm paylaşayım dedim.Neyse bidaha arama yapmadan konu açmam.Teşekkürler
  • Baya tartisilmadimi bu forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle yumuşak yaklaşmayın olaylara bir şey deyince suçlu hissediyorum, söv sana açıldı falan diyenlere, hak ediyorlar bence
  • kardeş orda bi holy gibi lanede 10 tane kill almıyor demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havalar nasıldı ?
  • k

• holy adamın dibidir
  • HolyPhoenix Rekkles'a adc vermemek icin sacmalayan, adc locklayip Rekkles'i top lane e gonderen sonra da trolleyen sahsiyet degil mi? Ustune de Rekkles'tan bir ton laf yiyip turklugune kadar hakaret yiyen?
  • birisi lcsde oynuyor birisi tr serverinda oynuyor ikisini karşılaştıramazsınız.Küçümsemek için yazmıyorum gerçekten çok farklı alemler yani.
  • 'Rekkles çok iyi oyuncu ama bir holyphoenix gibi lanede her oyun 10 kill almıyor' diyor.
  • M

• holyphoenix ne kadar iyi olursa olsun, karakteri sıkıntılı. kimse yaş muhabbetine de girmesin. rekkles fp iken bu bot pre diye tutturdu. rekkles fp'den vayne yada quinn pickledi. sıra bizimkine gelince direk adc lockladı. rekkles bir iki serzenişte bulundu ve adam efendi gibi gitti solo top'da oynadı. ikisi de 17 yaşında. oyunculuk olarak bilemem ama karakter olarak rekless çooook önde.
  • FNC ve DP aynı gruba düşerlerse eğer Deficio'ya bu lafı hatırlatırlar
  • Rekkles de kimmis orda holy gibi adc varken bi luci biliyor

• Eminmisin acaba holyphoenixin yaptığı cocukluktu haklısın yakışmadı bence şu an o da bu durumu hatırlayınca kendine yakıştıramıyodur çünkü o zamandan bu zamana kadar oynayış tarzı ve kişilik konusunda baya bi şeyler kattı kendine fakat orda rekklessin efendi gibi durduğunu hatırlayamıyorum ben izliyordum yayını holythoth'un yayınıydı hatta hatırladığım şeyler rekklessin baya bi ırkçı konuşmalarıydı.Haklıydı evet ama ırkçılık yapmasını gerektirmezdi "Türk diyarında size saygıyı öğretmiyorlar mı?"
    "Bu sizin neden kendinize ait bi serveriniz olduğunun kanıtı" demişti ki bence genelleme yapmamılıydı tamam TR serveri gerçekten kötü ama bu ırkçılık yapmasını gerektirmez eu westtede direk pickleyenler var elbetteki her serverdada var cok uzattım kısacası orada ikisininde hatası vardı.Anıl'ın direk picklemesi ve rekkless'inda işi ırkçılığa kadar uzatması.
  • o maçı izlemek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

o maçı izlemek mümkün mü?

http://www.youtube.com/watch?v=rcnJeerYTl8 buyur dostum ses yok heralde bende öyle gözüküyo veya holytoothon streamden 10 ay öncesnin videolarına bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.