Şimdi Ara

reklam virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette araştıdım ama çözüm bulamadım chrome da hangi siteyi açsam yukarıdaki gibi reklam bölümü açılıyor nasıl temizleyebilirim
     reklam virüsü reklam virüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunlead -- 4 Mart 2015; 19:48:34 >

• Adwcleaner çözer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptım ancak geçmedi?
  • Hocam ben win8.1 kullanıyorum sende kendine sistemine göre ilgili klasöre eriş. C:\Users\*****''Kullanıcı''*****\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions bu dosya içerisindeki uzantıları sil. Bu kadar.
  • bilgisayarı formatlıyorum (sadece c:\ ) hiç birşey yapmadan internet explorer ı açınca yine aynı durum. şimdi c ve d yi komple formatladım sorun geçti :D
  • sıkıntı tekrar başladı dediklerinizi yaptım olmadı var mı bu konuda başka tavsiyesi olan?
  • Malware programını deneyin muhtemelen çözecektir sorununuzu
  • antimalware ve hitman pro gibi temizleme araçları kullandım. chrome dan hesabı kapatınca bir süre reklamlar açılmıyor ama sonra yine başlıyor. hatta telefonumdan açınca da aynı reklamlar görünüyor acaba google hesabıma mı bi şey geldi? eklenti yok bilgisayarda hijackthis ile ne var ne yoksa hepsini kaldırdım. kaspersky ve esed ile tarama yaptım hiç biri bişey bulamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sunlead

antimalware ve hitman pro gibi temizleme araçları kullandım. chrome dan hesabı kapatınca bir süre reklamlar açılmıyor ama sonra yine başlıyor. hatta telefonumdan açınca da aynı reklamlar görünüyor acaba google hesabıma mı bi şey geldi? eklenti yok bilgisayarda hijackthis ile ne var ne yoksa hepsini kaldırdım. kaspersky ve esed ile tarama yaptım hiç biri bişey bulamıyor

KASPERSKY RESCUE DISK ısını gorur antı vırus veya malware yazılımlarının bıle wındows acıkken algılayamadıgı zararlılar vardır

rescue dısk wındowstan bagımsız lınux tabanlı hazırlandı etkılı bı yazılım

yapman gereken ındırdıgın ıso dosyasını cd ye yazıp bılgısayarı yenıden baslatmak . bıos ayarlarından ön yuklemeyı cd olarak ayarla . yenıden baslattıgında yukleme ekranı gelıcek onayla . kaspersky ekranı gelınce yaptıgın bı kac ıslemle tarama baslıycaktır

http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk#downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 20 Mart 2015; 4:12:48 >

• şimdilik **** plus kurdum chrome a ama çoğu zaman engelleyemiyor flash kullanan sitelerde sıkıntı oluyor eve gidince dediğinizi deneyeceğim akşama sonucu buradan yazarım.
  • CDye yazdım boot ederken out of memory hatası alıyorum neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunlead

CDye yazdım boot ederken out of memory hatası alıyorum neden olabilir?

Daha once kullanırken bı problem yasamamıstım .out of memory hatası sanal bellek mıktarıyla ılgılı baska bı yazılımla wındows acıkken bole bı hatanın cozumu bulunur . yenıden baslatıp yonergelerı ızledıysen acılan sayfa kaspersky uzerıne dızayn edıldı emın degılım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.