Şimdi Ara

Reklam virüsü!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden telefonumda virüs var diye konu başlığı açılmıştı ve modem resetlenip baştan kurulup telefondan fab. ayarlarına döndürüldüğünde eski halini aldığı bilgisi verilmişti
    Ancak fab. ayarlarına döndürüldüğünde bütün veriler silinice ve bir sürü silinmesini istemediğim fotoğrafım var
    Yedekleme yapıp silersem virüs yine gitmiyeceğini düşünürsek başka bir çözüm yoluna ihtiyacım var
    (enson reklam virüsü bilgisayara kadar ulaşmış bende adls yi baştan kurdum bilgisayardan gitti ancak telefon(lg) ve taplet(samsung) da virüs hala bulunmakta
    nasıl bir çözü yoluı önerirsiniz eset kyspersky falan denedim

• modemini resetleyip tekrar kur, ayrıca modemin yazılımını güncelle.
    bilgisayarının, telefonunun ve tabletlerin tüm tarayıcı ön bellek (geçmişi) verilerini en baştan olarak sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastercard

Arkadaşlar daha önceden telefonumda virüs var diye konu başlığı açılmıştı ve modem resetlenip baştan kurulup telefondan fab. ayarlarına döndürüldüğünde eski halini aldığı bilgisi verilmişti
    Ancak fab. ayarlarına döndürüldüğünde bütün veriler silinice ve bir sürü silinmesini istemediğim fotoğrafım var
    Yedekleme yapıp silersem virüs yine gitmiyeceğini düşünürsek başka bir çözüm yoluna ihtiyacım var
    (enson reklam virüsü bilgisayara kadar ulaşmış bende adls yi baştan kurdum bilgisayardan gitti ancak telefon(lg) ve taplet(samsung) da virüs hala bulunmakta

Her şeyi google play üzerinden indiriyorsan telefonda virüs yoktur. Uygulamalar para kazanmak için reklam gösterirler sadece. Uygulamayı yapan adam nasıl para kazanacak yoksa? O kadar oyun, uygulama hayrına yapılmıyor.
    Telefonuna root yapma imkanın varsa yap lucky patcher kur ve reklamları engelle. Tek reklam görmezsin artık. Root yapmak istemiyorsan uygulamalara, oyunlara girmeden önce interneti kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Arkadaşlar daha önceden telefonumda virüs var diye konu başlığı açılmıştı ve modem resetlenip baştan kurulup telefondan fab. ayarlarına döndürüldüğünde eski halini aldığı bilgisi verilmişti

Her şeyi google play üzerinden indiriyorsan telefonda virüs yoktur. Uygulamalar para kazanmak için reklam gösterirler sadece. Uygulamayı yapan adam nasıl para kazanacak yoksa? O kadar oyun, uygulama hayrına yapılmıyor.
    Telefonuna root yapma imkanın varsa yap lucky patcher kur ve reklamları engelle. Tek reklam görmezsin artık. Root yapmak istemiyorsan uygulamalara, oyunlara girmeden önce interneti kapat.

yok uygulamanın falan reklamı değil normal googledan bişey arıyorum mesela giriyom siteye tak reklam giridğim siteyede girmiyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

yok uygulamanın falan reklamı değil normal googledan bişey arıyorum mesela giriyom siteye tak reklam giridğim siteyede girmiyo

Firefox indir google play'den ve ad blocker plus eklentisini indir

• Tesekkur ederim yorumlar icin. Adslyi fw. Guncellemesi yapmadan once ve yaptiktan sonra 2 kere bastan kurdum bilgisayar tel ve tabletleri virus taramasi yaptim hepsinin netleri yapadimkapadimegi temizledim . adsly birdaha kurdum ve. Sorun cozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastercard -- 1 Mayıs 2015; 18:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.