Şimdi Ara

>>>> Reklamcılık okumak <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıktada görüldüğü gibi ben reklamcılık okumak istiyorum.Yaşım ağustos 1 de 20 olucak ve bu sene bir üniversiteye girip rekmalcılık okumak istiyorum.Neden reklamcılık onu da açıklayayım:Ben ufaklığımdan beri hepimizin olduğu gibi reklamları izleyerek büyüdüm, evinde tv olan herkezin yaptığı gibi.Ve bakıyorumda saçma sapan reklamlarla doluyor bazen kanallar.Birde bunun üstüne çocukluğumda izlediğim '' Ruhsar '' dizisinde resmen kendimi görüyorum.Öyle bir reklamcı olmak istiyorum hayalim bu maaşım isterse 500-600TL olsun kendime yetsin başka birşey istemiyorum.Aileden para isteyen yok,para vericeğim birileri yok.Sevdiğim meslek olsunda gerisi önemli değil yoksa başka meslekte çalışıp mutsuz olmak istemiyorum.Şimdi bazı sorularım var:

- Reklamcılık okumak için en iyi üniversiteler nerelerdedir ve kaç puanla alıyorlar acaba? ( bunu bayadır araştırıyorum, soruşturuyorum ama kesin bir bilgi bulamadım biryerde.)

- Üniversiteden mezun olunca orda gösterdiğim performansa göre hocalar,eğitim görevlileri falan bizi iş konusunda biryerlere yerleştirir mi, birilerine önerir mi?

- Ayda 600-700TL gibi bir gelirle okuyabilirmiyim rahatça?

Yardım eden, etmeye çalışan herkeze teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köprüde zenci satan saat -- 31 Mayıs 2010; 10:42:43 >

• bahçeşehir ve bilgi üniversiteleri bu konuda iyilerdir, devlet olarak da eskişehir anadolu üni ilk reklamcılık bölümünü açmış üniversitesidir ülkemizde. sana tavsiyem bu yaz bir reklam okulu'na gidip neyin nasıl yapıldığını öğrenmen olacak 3 sene önce ben de senin gibi düşünüyordum ve reklamcılık en istediğim şeydi. bir yaz programına dahil oldum ve en ünlü isimlerle tanışma/konuşma imkanı buldum ve bu defteri tamamen kapattım. reklamcılık ülkemizde en tozpembe gözüken mesleklerden bir tanesi. başarılı olursan seni önerirler veya kollarlar bu doğru
  • @phlegmTR

Teşekkürler hocam dediklerinizi dikkate alıcam.Var mı başka yorum?
  • anadolo ünv. bu konuda eğitimi iyi diye biliyorum
  • izmir ege üni.yi unutma ordada reklamcılık bölümü var ve ben orayı düşünüyorum :)
  • reklamcılık okumak istiyorusun ama ne yapcağını tam bilmiyorsun gibime geldi. öncelikle metin yazarı mı, grafiker mi müşteri temsilcisi mi ya da başka bir şey mi yapmak istiyorsun onları araştır. en iyi üniversite ne dersen son 1-2 yılda yapılan üniversitelerarası reklamcılık yarışmalarını kazanan üniversitelere bir bak derim. ayrıca şunu da unutma reklamcılık bölümünden mezun olan öğrencilerden sadece 1-2 tanesi ancak o hayalindeki ajanslardan birine girebilirler. geri kalan kısmı reklamveren, pazarlama, satış gibi işlerde yer alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 31 Mayıs 2010; 18:53:25 >
  • bkz*= boşa okumak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURİZM OKUMAK
    4 yıl önce açıldı
    Eskişehirde üniversite okumak
    6 yıl önce açıldı
    Yurtdışında hukuk okumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

bkz*= boşa okumak

Sevdiğim meslek olsun boşa okuyım doluya okıyım sorun değil maddi durumumuz güzel hatta işim vs hazır ama ben istediğim mesleği yapmak istiyorum en azından okumak istiyorum baktım olmuyor devam ederim kendi işime.En azından kafama koyduğumu yapmadan rahat edemiyorum.
  • Ben Bilgi'de okuyorum, bu alanda gayet iyi, tasarimciyim bende, kampusumuzde super
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.