Şimdi Ara

Rekor Ban Geliyor İddiası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim oynadığım server da dün geceden itibaren bu iddia var.Yeni ek paket çıkmadan önce 3 ncü parti yazılım kullananlara toplu ban gelecekmiş.Şirket avukatları da yazılım üreten firmalara dava açmaya hazırlanıyormuş.Yeni ek pakette beklentiler büyükmüş ve bot kullananlar hakkında şikayetler çok sayıda olduğu için böyle bir uygulama yapılacakmış.

Özellikle WRobot kullananlar liste başıymış.

2010 yılında ki 320.000(Üçyüzyirmibin) oyuncu ban rekoru kırılacakmış. 20015 yılında ise 100.000(yüzbin) oyuncu banlanmış.

Gerçekten benim akım almıyor.Bu kadar emek verip,sonra bunu kaybetmeyi nasıl göze alıyorlar? Benim yerime bot oynayacaksa ben ne anladım bu oyundan?

Farm yapmak oyunun bir parçası.Az yada çok kendin yap.Diğer oyuncuların oyun haklarını da tecavüz etme.

İnşallah sağlam ban atarlar.Diğer banlar 30 günlüktü.Bunlara şöyle 6 aylık bir ban versinler.

• Haksız ban yediğimi iddia etmedim lakin emailde açıklamışlar farm için kullandığım bir addon yüzünden banlanmışım. Muhtemelen bu addon server hop.

Bu forumda cs go oynarken haksız banlanıp daha sonra açılan insanlar var göz atın derim. Wow resmi forumunda haksız banlanıp banı açılan yüzlerce insan var.

Dünyaya biraz daha geniş perspektiften bakarsanız göremediğiniz için üzüleceğiniz şeyler azalır. Tanımadığınız insanlara bu şekilde nefret dolu, kısıtlı bir açıdan bakarak zaten yaşam kalitenizin ne durumda olduğunu belli ediyorsunuz.
  • Bot kullanımı kanıtlanmış kişilere sınırlı ban mı geliyor 30 gün 6 ay gibi ? Ben perma ban atılıyor diye biliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot kullanımını bu şekilde banlayacaklarsa 6ay 1 yıl gibi oldukça güzel olur. wotlk zamanında botlardan farm yapılmıyordu şimdi hiç görmedim diyebilirim.
    gold satıcılarının birçoğu bot kullanıyor olabilir bu kadar gold mob keserek gelmez.
  • haldigo kullanıcısına yanıt
    Perma ban tekrar bot kullanırsa atılıyor galiba.Uyarı için 30 gün veriliyor.Ben böyle biliyorum.
  • Ban atsa nolur ki
    Hesabın tek amacı o zaten, indirimdeyken alınır bir wow hesabı ban dalgası gelene kadar kasılır gold. O ban gelene kadar zaten her türlü kasmış oluyor ayrıca realm ekonomi popülasyonununda içine etmiş oluyor.
    Hiç bir anlamı yok.
    Ayrıca şu ünlü bot üreten marka artık biz bot üretmiyoruz felan diyordu noldu bilmiyorum.
    -----------
    Tüm bunları geçtim, tsm addonunu 2x macrolu kullansan legal AH bot oluyor sınırsız kasma falan. Onu da macrolu fareye tsm macrosu atıp trickleyerek yapıyorsun, alın size legal bot

• Honorbuddy bot artık hizmet vermiyor. Oyunu bıraktım ama eminim honorbuddy piyasadan elini çektikten sonra zaten bot kullanan sayısında dramatik bir azalma olmuştur diye tahmin ediyorum.

Ben de zamanında karakter kasmak için kullandım, ban waveden 6 aylık ban yedim (tam da askere gidiş arefesinde ).
    Askerden gelince de 6 aylık banım bitmiş, kaldığım yerden devam etmiştim
  • honorbuddy kullanarak wow eu de en fazla achiye sahip 23.kişiye ulaşmıştım sabah akşam bg,quest filan kasıp deli gibi binek farm yapıyordum güzel günlerdi sonra yurtdışında bi elemana 3000 euroya satmıştım 1 haftada battlemaster ve khan title kasmıştım ya konuyu görünce aklıma geldi
  • botlardan ziyade şu boosterlar banlansın
    bu ne ya 50k yı veren gelip 20 kişinin zamanını yiyor saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

botlardan ziyade şu boosterlar banlansın
    bu ne ya 50k yı veren gelip 20 kişinin zamanını yiyor saçmalık
    Boost raidde mi takılıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Boost raidde mi takılıyorsun?

Alıntıları Göster
    Ne alakasi var yav onu anlamadim :D pugtan parti kuruyolar

Adam 50k goldu vermis curveu almis, gelmis linkliyor ilvlda duzgun

Taktik desen sifir, insanlarin zamanini caliyor

Bu boost isi zamaninda iyiydi.. az kisi yapiyodu ama oz yapiyodu

Simdi 50 k goldu veren curve aliyor :D 50k gold ta 15 lira falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam şimdi düştü jeton. bi de raid kurup çaktırmadan milleti boostlayanlar var ya, onlardan mı şikayetçisin dedim
  • Arkadaşlar bundan 1.5 hafta önce çok saçma bir ban yedim ne bot kullandım nede başka bir 3. parti program. Acaba server hop kullanarak farm yaptığım için banlanmış olabilir miyim? Hiç bir uyarı almadım direk sınırsız banladılar
  • İlginç, overwatch da banlandım bende
    banın sebebi vs. mail atıyorlar, destekle görüş isersen. hatalı iş yaptıklarını da sanmıyorum ama öyleyse süre felan iste. özür niyetine.
  • 28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar henüz "hak ettim de banladım" diyeni henüz görmek nasip olmadı. Ömrüm vefa ederse belki günün birinde haksız yere banlanmayan insan görürürüm. Muhtemelen o vakit geldiğinde huzur içinde gözüm arkada kalmadan ölebilirim.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Haksız ban yediğimi iddia etmedim lakin emailde açıklamışlar farm için kullandığım bir addon yüzünden banlanmışım. Muhtemelen bu addon server hop.

Bu forumda cs go oynarken haksız banlanıp daha sonra açılan insanlar var göz atın derim. Wow resmi forumunda haksız banlanıp banı açılan yüzlerce insan var.

Dünyaya biraz daha geniş perspektiften bakarsanız göremediğiniz için üzüleceğiniz şeyler azalır. Tanımadığınız insanlara bu şekilde nefret dolu, kısıtlı bir açıdan bakarak zaten yaşam kalitenizin ne durumda olduğunu belli ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar henüz "hak ettim de banladım" diyeni henüz görmek nasip olmadı. Ömrüm vefa ederse belki günün birinde haksız yere banlanmayan insan görürürüm. Muhtemelen o vakit geldiğinde huzur içinde gözüm arkada kalmadan ölebilirim.
    Muten Roshi yukarıda yazmış ya kullandığı bot yüzünden askere gitmeden önce ban yediğini?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar henüz "hak ettim de banladım" diyeni henüz görmek nasip olmadı. Ömrüm vefa ederse belki günün birinde haksız yere banlanmayan insan görürürüm. Muhtemelen o vakit geldiğinde huzur içinde gözüm arkada kalmadan ölebilirim.
    aim script kullanıp ban yedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Haksız ban yediğimi iddia etmedim lakin emailde açıklamışlar farm için kullandığım bir addon yüzünden banlanmışım. Muhtemelen bu addon server hop.

• Hayatımda bir kez bot kullandım o da fishing bot. 10 puanlık salak achi için 6 ay suspendi yapıştırdılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.