Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 tane aldım biri beyaz biri siyah ikiside çalışıyor ama birinin usb kablosu paslı diğerinin usb girişi bozuk iade ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Gümüş alıp eline ulaşan var mı?

Ben gümüş olanından da almıştım hocam. Onda da aynı durum mevcut maalesef. Gerçek Remax değil. Tabii bu aldığımız ürünler kalite olarak Remax'ı aratmayabilir, bunu bilemem. Ama bir markanın ürünlerini birebir kopyalayan bir firmadan ne kadar kaliteli ürünler çıkar, o da tartışılır.

Remax power bank ları Proda markası ile satılıyor zaten. Orjinal yani...
  • Yorumlar hiç iç açıcı değil, hazır kargo olmamışken bir kaç yorum daha gelse iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beyazını aldım fakat şarja takınca bildiğiniz yandı. Şuan kokular geliyor.
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Daha önce aldınız mı hiç? Kutu üzerinde Remax geçmemesi normal midir? Proda yazıyor ama ne bileyim Remax tarafından üretilmiştir filan arıyor insan.
  • Kargolanmadan iade iyi olur. Var mi fikie paylasacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

Daha önce aldınız mı hiç? Kutu üzerinde Remax geçmemesi normal midir? Proda yazıyor ama ne bileyim Remax tarafından üretilmiştir filan arıyor insan.

Evet bir kac modelini daha aldim. Hatta mediamarkt 15000 lik transformers modelinin konusunu da ben acmistim.. Remax powerbanklarinin bildigim kadariyla hepsi bu sekilde satiliyor. Proda powerbanklar piyasadaki uyduruk ve en ust seviye ortasinda diyebiliriz yani 2. kalite ancak tasarim konusunda cok iyiler bence.

Hocam fotoğrafları incelediyseniz ikisinin de zaten Proda olduğunu görebilirsiniz. Ama gerek kablo, gerek kutu üzerinde yazanlara bakıldığında birisinin Remax markasıyla hiçbir alakasının olmadığı anlaşılıyor.
    Teşekkür ederim cevap için. Ben gerek ambalaj gerekse içinden çıkan kablo nedeniyle şüphelendim açıkçası. Remax kablolarının kalitesini bildiğim için uydurk geldi bayağı. Saygılar...
  • gümüş gri ve beyaz. Daha önce powerbank tecrubem yok ama sorun yok gibi

• beyazı sallayınca içinden ses geliyor.
    siyahın usb girişi esnetilmiş gibi eğimli duruyor.
    bir tane kablonun usb yuvasının içine sanki plastik eritip akıtmış gibi duruyor, üretim hatası olmuş.
    belki sallantıyı kurtarabilirim ama siyahı hatalı kablosu ile iade edeceğim.
  • Sonuç olarak sizce alınmaz mı yani ?
  • bence ürün orjinal. burdaki pimpirikli arkadaşlar her an kazık yiyeceğim kafasında olduğu için olayı abartmış. aynı ürün Çin den gelseydi ne derdiniz acaba. cihazı satan mediamarkt.

bi kaç youtube videosu izleyip yorumlamak en doğru karar

• Turqie kullanıcısına yanıt
    Benim beyazında içinden ses geliyo ve kablosu sizin anlattıgınız gibi çokta takılmayın 19liralık powerbank sonucta kullanın gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett06 -- 14 Haziran 2016; 17:25:52 >
  • yahu 19 liralık malzeme bence cok iyi daha ne bekliyordunuz arkadaslar 2 tane aldım kuzenede aldırtıyorum

• cihazın ölçümunu yaptım

bir kere içinden çıkan kablo çok dandik. üstteki arkadaşınki gibi benimde bir tanesi içine plastik eritilip damlatilmis gibi geldi. usb ye girmedi bile. diğeri sağlam çıktı. 1200 amper lik akımı 780 şeklinde veriyor kayıp oranı çok fazla. kablo dandik.

Cihaza gelirsek cihazın çıkışı sanırım 1.5 amper. normal samsung un duvar şarj cihazına göre %6 kayıpla şarj ediyor yani cihaz iyi. tabi 6200 mah kaç kere dolum yapıyor olcemedim ama fabrika verisi %75. yani 4650 mah verirse tatmin eder.

Çin den kaliteli kısa bir kablo alıp kullanmayı düşünüyorum.

cihazın içinden kullanım kılavuzu çıkmadı kabloyu da değiştirmişler bence aynı bazı it araba bayilerinin araçlardan orjinal lastikleri söküp kore malı lastik takması gibi

• Ürünler geldi. Sanirim alan arkadaslar powerbank konusunda baya tecrubesiz oldugu icin kimse yazmamis ama urunler kapasitesine gore asiri kucuk ve hafif. Teste basladim ancak belli ki sonuclar baya kotu cikacak. Beyaz olanin agirligi sadece 80 gr (xiaomi 5000 155 gr...) Saka gibi ama cihaz bos geldi ve 80 miliamperle doluyor...Ayrica xiaomi 5000 e gore de baya kucuk. Alanlar kargolanmadan iptal ettirmeye baksin bence...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ürünler geldi. Sanirim alan arkadaslar powerbank konusunda baya tecrubesiz oldugu icin kimse yazmamis ama urunler kapasitesine gore asiri kucuk ve hafif. Teste basladim ancak belli ki sonuclar baya kotu cikacak. Beyaz olanin agirligi sadece 80 gr (xiaomi 5000 155 gr...) Saka gibi ama cihaz bos geldi ve 80 miliamperle doluyor...Ayrica xiaomi 5000 e gore de baya kucuk. Alanlar kargolanmadan iptal ettirmeye baksin bence...

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

Bendeki şarja takınca yandı. Sizce iptal mi yoksa değişim mi istemeliyim?

hocam gri metal olan xiaomi 5bine gore baya kotumu? is gormezmi dersiniz. ufak tefek bisi ariyordum kotuyse iptal ettirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: IceFresh

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ürünler geldi. Sanirim alan arkadaslar powerbank konusunda baya tecrubesiz oldugu icin kimse yazmamis ama urunler kapasitesine gore asiri kucuk ve hafif. Teste basladim ancak belli ki sonuclar baya kotu cikacak. Beyaz olanin agirligi sadece 80 gr (xiaomi 5000 155 gr...) Saka gibi ama cihaz bos geldi ve 80 miliamperle doluyor...Ayrica xiaomi 5000 e gore de baya kucuk. Alanlar kargolanmadan iptal ettirmeye baksin bence...

Bendeki şarja takınca yandı. Sizce iptal mi yoksa değişim mi istemeliyim?

Bence iade edin. Testlerden sonra ben de iade edecegim buyuk ihtimalle. Gumus kasa olan Jane modelinin icerisinde biraz sarj vardi input 1A olan cihazi sarj etmeye calistim cok dengesiz ve kesintili akim veriyor, sakin telefon falan sarj etmeyin bunla telefonu bozarsiniz. Usb led icin kullanilabilir o da kapasitesi 2000 mah in uzerinde cikarsa...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.