Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• muratoto kullanıcısına yanıt
    remaxlardan daha çok işe yarayacağı kesin :)
  • bunun 20000 mah niye kimse ilgi göstermemiş hayret ettim öğlen bakmıştım satıs 8di anca 14 olmus yurt dısı fiyatına göre de iyi değil mi ya da başka durum mu var. bu arada bende mavi 6200 çift çıkıslı aldım öğlen kargolanmamıs.
  • Bu powerbanklerle ilgili pek bilgim yok, daha öncede kullanmadım ama çok lazım oluyor, alınır mı acaba sonucta ağactan toplamıyor kimse parayı))

• Ben ürünü teslim aldım gayet iyi yanında anahtarlık yollamışlar angry birds

Edit; ürün beyaz olan. Giriş 1amper çıkışta 1amper 1,5 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceFresh -- 14 Haziran 2016; 12:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceFresh

Ben ürünü teslim aldım gayet iyi yanında anahtarlık yollamışlar angry birds

Hangi kargo ile geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 14 Haziran 2016; 12:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

quote:

Orijinalden alıntı: IceFresh

Ben ürünü teslim aldım gayet iyi yanında anahtarlık yollamışlar angry birds

Hangi kargo ile geldi?

Aras

• IceFresh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmutlu134
    Ürün için 6200mAh denilmiş. Fakat note 3'ümü bir kere anca şarj ediyor.Ayrıca çok yavaş 1 saat 36 dakika içinde yüzde 40 yaptı telefonu. Kutusunu atmış bulundugum için iade edemedim. Yoksa iade etmeyi düşünüyordum.
    Teşekkürler

Mediamarkt Gittigidiyor yorumlarında gördüm. Note 3'ü 1 kere doldurmaya yetmesi kafa karıştırıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 14 Haziran 2016; 13:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmutlu134
    Ürün için 6200mAh denilmiş. Fakat note 3'ümü bir kere anca şarj ediyor.Ayrıca çok yavaş 1 saat 36 dakika içinde yüzde 40 yaptı telefonu. Kutusunu atmış bulundugum için iade edemedim. Yoksa iade etmeyi düşünüyordum.
    Teşekkürler

Mediamarkt Gittigidiyor yorumlarında gördüm. Note 3'ü 1 kere doldurmaya yetmesi kafa karıştırıcı.

1 kere doldurması normal. 6200 MAH lik bir powerbank'ın maksimum gerçek gücü 3800 mah civarı olur voltaj çevrim farkından dolayı.. Ürünü ben de aldım muhtemelen yarın gelir. Gelince kapasite testi yapıp buraya koyarım sonuçları.

• Arkadaşlar bu 6200 mah olan powerbank'lerin gerçek Remax olduğundan şüpheliyim. Gerek içinden çıkan kablonun kalitesizliği, gerek kutu arkasında yazanwww.iremax.com.tr adresi beni şüpheye düşürdü. Bunların yanında bir de pembe 12000 mah olanından almıştım fakat onun kutusundan kablosuna kadar her şey bambaşka. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim ancak bana ortada bir sahtekarlık varmış gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Arkadaşlar bu 6200 mah olan powerbank'lerin gerçek Remax olduğundan şüpheliyim. Gerek içinden çıkan kablonun kalitesizliği, gerek kutu arkasında yazanwww.iremax.com.tr adresi beni şüpheye düşürdü. Bunların yanında bir de pembe 12000 mah olanından almıştım fakat onun kutusundan kablosuna kadar her şey bambaşka. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim ancak bana ortada bir sahtekarlık varmış gibi geliyor.

İkisinin de ayrıntılı fotolarını atar mısınız? Kablolarıyla birlikte.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
     Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

Pembenin kutusunu tamamen açınca içinden bir de kullanım kılavuzu çıktı. Diğerinde tabii ki bu da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 14 Haziran 2016; 14:52:38 >

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Resimler için teşekkürler.

İnce yassı kablolar daha çabuk bozuluyor benim tecrübelerime göre.

Çıkış amperini ölçmek için aşağıdaki uygulamayı telefona kurabilirsiniz;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

Pembenin kutusunu tamamen açınca içinden bir de kullanım kılavuzu çıktı. Diğerinde tabii ki bu da yok.

Mavi ve ince olan çift çıkışlısını almıştım GG'dan. Sizin beyazın mavisini yollamışlar. Zaten işlerini hakkıyla yapsalar şaşıracaktım iyi oldu şaşırtmadılar. Zaten kutu üzerindeki iremax.com.tr haricinde remax geçen bir şey de yok üründe. Kısacası Remax markasını kullanarak değişik bir ürün satıyor MM gibi koca bir tekno mağaza. Bal diye glikoz şurubu satan kurnaz esnaftan farkı yok yaptığı şeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaOcHe -- 14 Haziran 2016; 16:09:25 >

• Gümüş alıp eline ulaşan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Gümüş alıp eline ulaşan var mı?

Ben gümüş olanından da almıştım hocam. Onda da aynı durum mevcut maalesef. Gerçek Remax değil. Tabii bu aldığımız ürünler kalite olarak Remax'ı aratmayabilir, bunu bilemem. Ama bir markanın ürünlerini birebir kopyalayan bir firmadan ne kadar kaliteli ürünler çıkar, o da tartışılır.
  • Ne yapıyoz? İademi yoksa iş görürmü?

• İade edeceğim ben şahsen. Remax olsa markası dolayısıyla 19 liranın peşine düşmezdim ama değil gibi. Resmen kandırılmış hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaOcHe -- 14 Haziran 2016; 17:07:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.