Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gümüş metal olanından aldım gittigidiyor mediamark'tan, umarım pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordalpos -- 13 Haziran 2016; 12:09:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparisiniz isteginiz uzerine iptal edilmistir" yaziyor ben iptal istemedimki sizde durum nedir?

• yanlış fiyat olsa şimdiye bence ürünü düzeltirlerdi gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer83

siparisiniz isteginiz uzerine iptal edilmistir" yaziyor ben iptal istemedimki sizde durum nedir?

sipariş takip Sipariş bilgileriniz Media Markt Lojistik merkezine başarı ile ulaşmıştır.

Siparişiniz lojistik merkezimizde paketleme işlemine alınmıştır.

Siparişinizin paketleme ve kargoya verilmesi ile ilgili bilgileri buradan takip etmeye devam edebilirsin.
  • bendede kredi kartınız onaylanmadığı için iptal edilmiştir diyor.bkm ile aldım ne onayı
  • gittigidiyor üzerinden 1 adet 20 binlik 1 adet 6200 lük sipariş ettim fiyatlar çok iyi.
  • Media Mark'tan 1 tane sipariş verildi.Başlık bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 13 Haziran 2016; 13:12:13 >
  • marka için pek iyi yorumlar bulunmuyor ama dijital göstergeli 20000 için iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/remax-proda-20-000-mah-tasinabilir-guc-unitesi-s-226752951

bundan aldık bakalım 1 tane ilerde lazım olur

• metal olani gitti gidiyordan aldım. haber verene teşekkurler. powerbank koleksiyonuma yenisini ekliyim

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/remax-proda-6200-mah-tasinabilir-guc-unitesi-gum-226650366
  • Heycanlandım ve sorgulamadan aldım
  • remax 6200 lük ile ilgili yorum bulamadım. Görenler sevabına bir link atsın
  • GG magazasından grisinden almıştım kargolanmış
  • Kredi kartı puanıyla 1 adet 6200 mAh sipariş verdim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• metal olan farklı gelebilir ama haberiniz olsun, xiaomi gibi düğme var gözüküyor ama bazılarında da yok gözüküyor.
  • Siyah olanı GG üzerinden sipariş ettim.
    Birine hediye ederim artık
  • pillerinin markası nedir bilen varmı
  • GG uzerinden gumus renk aldim.Fiyat guzel gibi.

• puanla aldık inş iyi çıkar
  • Gece satın aldığım 12 000 mAh'lık olan pembe olan modeli kargoya vermişler çoktan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.