Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sen bu işlerden anlayan bir abiye benziyorsun. kargo daha gelmedi. kabul etmeden geri göndermeyi düşünüyorum.
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    kendi kablosu ile sarj etme. o kabloyu büyük ihtimalle değiştirmişler. telefonun kendi orjinal veya kaliteli bir kablo ile dene. sonuçlar düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20likten gelen var mı durum nedir
  • İademi değilmi durumlar nedir napıyoz

Hocam problem kabloda fark ettiğim kadarı ile kablo çok sıcaktı ama alet sıcak değildi. Ama o sıcaklık ucunun yanıp erimesine neden oldu.
  • Arkadaslar napiyoruz simdi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12000 lik pembe olandan almıştım.odemem bugün onaylandı. Pempelerde problem yok denilmis. İade için direkt mediamarkt mağazasına gidebilir miyiz?

• Kargoyu teslim almadanmı iade edeyim ? Yoksa mağazada iade oluyormu?

Edit;
    Sipariş İptali Nasıl Yapılır?
    Sipariş iptal taleplerinizi mediamarkt.com.tr müşteri hizmetlerini arayarak iletebilirsiniz. Ürününüz henüz kargoya verilmedi ise talebinize istinaden siparişiniz iptal edilecektir. Ürününüz kargoya verilmiş ise siparişiniz iptal edilemeyeceğinden kargo tarafınıza ulaştığında teslim almadan geri göndermeniz gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 14 Haziran 2016; 20:12:02 >
    Hocam bu 20 liralık olan alınmaz mı ? Kaliteli degil ama hiç mi iş görmez ?

• mgmeteor kullanıcısına yanıt
    yav 19 liraya ne veriyolar dandik çin malı bararyalar 20 lira arkadasım ben aldım 2 tane bence hakkını verir diye düşünüyorum zor zamanda anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

kendi kablosu ile sarj etme. o kabloyu büyük ihtimalle değiştirmişler. telefonun kendi orjinal veya kaliteli bir kablo ile dene. sonuçlar düzelecektir

Xiaomi ve Tronsmart kablo kullandim. 80 miliamperle baslayip 850miliampere cikip tekrar 80 lere dustu sonda.

Ürün rezalet cikti gercek kapasitesi 2400 mah (gercek cikis da tahminen 1500 falan).
    Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• Acaba 20 binlik nasıl ondan alıp eline ulaşan oldu mu?

• yahu arkadaşlar 2-3 milyar telefona para veriyorsunuz 19 liralık dandik mala güvenip şarjamı takacaksınız.ALLAH korusun telefona zarar verse garanti dışı kalır tel.verin 60-70 lira kafanız rahat olsun.
  • Haydaa kargoya verilmis :) gelince kapidan geri gondersem iade olmus olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

yahu arkadaşlar 2-3 milyar telefona para veriyorsunuz 19 liralık dandik mala güvenip şarjamı takacaksınız.ALLAH korusun telefona zarar verse garanti dışı kalır tel.verin 60-70 lira kafanız rahat olsun.

Telefona ne diye zarar versin ya? Anca belki bataryayı bozar diyeceğim de onun bile olacağı meçhul.

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

yahu arkadaşlar 2-3 milyar telefona para veriyorsunuz 19 liralık dandik mala güvenip şarjamı takacaksınız.ALLAH korusun telefona zarar verse garanti dışı kalır tel.verin 60-70 lira kafanız rahat olsun.

Telefona ne diye zarar versin ya? Anca belki bataryayı bozar diyeceğim de onun bile olacağı meçhul.

yoo mechul filan degil aşikar.. Kötü powerbank bataryanızı 15-20 gunde öldürür.
  • şüphelenmiştim yanılmadım çünkü piyasada dandik markaların aynısında remax olanıda var.iptal mesajı attım inşallah gelmeden iptal olur.

bazı arkadaşlar orjinal filan demiş orjinal olsa ne olacak remax uyduruk marka bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 14 Haziran 2016; 23:26:34 >
  • Daha önce N11 deki SEMERS adlı kullanıcıdan, 3200 mAh remax powerbank almıştım, kablosuda aynı böyle sizin beğenmediğiniz kabloydu, ürün gayet kaliteliydi, 1 seneden fazla oldu, sarj kapasitesi azaldı sadece.

• Xiaomi 5000 mah gibi dünyaca kaliteli bir ürün piyasada 40 tl altına düşmüşken niye elin çin mallarıyla macera arıyorsunuz.. Allah korusun patlayıp yangın bile çıkarabilir ..
  • zalım23 kullanıcısına yanıt
    xiaomi 5bin bende var ama malesef tasarimi tasima acisindan cok kotu. tamam ince de asiri uzun cebe koysan olmuyor. cantayla tasisam asus zenpower var onu tasirim zaten.
    ufak tefek telefonu 1 kere sarj edicek diye metal versiyonu aldim ama yorumlar kafami karistirdi o ayri. gittigidiyorda iptal kismida yok siparisi iptal edelm. metal olani biri yorumlasa karar vericez ins

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.