Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargoyu her turlu satici oder. Yalniz anlasmali olduklari kargoyla yollmaniz lazim. Teslim almazsaniz kargoyu bi kac gun subede bekle r geri gider. (3 gun subede kaliyo galiba) Alip begenmedim deyin geri gonderin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 15 Haziran 2016; 15:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin misiniz hocam?
  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim bu sekilde. Arayip musteri hizmetlerini sorarsaniz daha saglikli olur ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunistanbul

Ben de 2 tane aldım, tatilde filan çok lazım olacak..

Bugün geldi; Boyut olarak oldukça küçük, fotodakisinden farklı ve daha güzel (kalınlık 1 cm/ boy 11.5cm) , ince ve ergonomik. Samsung universal şarz kablosu da çıktı her iki kutudan da. 1 ya da 2 defa şarzetse de farketmez, benim için iyi. 2 tane almıştım yanına hediye olarak 2 tane de linkte satılan 30TL fiyatı olan Angry Birds kırmızı anahtarlık yollamışlar.
    http://urun.n11.com/diger/angry-birds-3d-anahtarlik-asabi-kirmizi-P114319359?cid=604001&gclid=COOGnNiIqs0CFQmNGwodzdwCjw&gclsrc=aw.ds

Sonuç olarak ben çok memnun kaldım. Haber veren arkadaşa çok çok teşekkür ederim.

• 12000 lik olanı almıştım, bugün geldi. 3/4 led gösteriyordu, %75 civarı doluydu sanırım. Samsung e5 de denedim, amper metre diye bir prg. indirdim ona göre 800-1100 mA olarak değişken değerde dolduruyor. kutunun üst yüzünde dikey olarak remax ürünü olduğu yazıyor. kablo bana çok dandik gelmedi, normal kalitede ve üzerinde R logosu var, daha önce paylaşılan ufak kitapçık da çıktı. ürün ağır, benim tel. 153 gr, aralarında bariz bir ağırlık farkı var. kitapçıkda 220 gr denmiş, muhtemelen doğru.
    umaım çakma değildir, sorun yaşatmaz, sırf renginden dolayı eşime aldım. teefonda sorun yaşatırsa, eşimde bende sorun yaşatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Hayır adam gayet normal karşıladı. Tepki vermedi. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu.

Şimdi geldi kargo adama böyle böyle iade etmek istiyorum sizden geri gidiyormuş dedim.Hayır firmayla iletişime geçmeniz lazım sonra biz sizden gelip alıcaz gibi bir şey dedi Üsteledim biraz ama çalışan yapabilceğim bi şey yok gibi tavır takındı. Şimdi napıcam
  • mh yi aradım çakma ürün göndermişsiniz dedim mm de çakma ürün olmaz diyor...

Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 20 binlik geldi ama kutudan sadece powerbank çıktı kablo felan çıkmadı? Ayrıca aleti açtığımda da 888 yazıyordu neye işaretse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 15 Haziran 2016; 17:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Benim 20 binlik geldi ama kutudan sadece powerbank çıktı kablo felan çıkmadı? Ayrıca aleti açtığımda da 888 yazıyordu neye işaretse artık.

Anahtarlıkta mı çıkmadı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Hayır adam gayet normal karşıladı. Tepki vermedi. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu.

Şimdi geldi kargo adama böyle böyle iade etmek istiyorum sizden geri gidiyormuş dedim.Hayır firmayla iletişime geçmeniz lazım sonra biz sizden gelip alıcaz gibi bir şey dedi Üsteledim biraz ama çalışan yapabilceğim bi şey yok gibi tavır takındı. Şimdi napıcam

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: ardelis

quote:

Orijinalden alynty: SudaEriyenAspirin

Hayyr adam gayet normal kar?ylady. Tepki vermedi. Tabi ki?iden ki?iye de?i?ebilir bu.

?imdi geldi kargo adama böyle böyle iade etmek istiyorum sizden geri gidiyormu? dedim.Hayyr firmayla ileti?ime geçmeniz lazym sonra biz sizden gelip alycaz gibi bir ?ey dedi Üsteledim biraz ama çaly?an yapabilce?im bi ?ey yok gibi tavyr takyndy. ?imdi napycam

Hocam media markt bile kargoyu teslim almayyn diyor. Daha önceki bir aly?veri?imde almadan iade etmek istedi?imde kargodan teslim almayyn bize geri döner demi?lerdi. Sizin yapaca?ynyz ürün yanly?lykla gönderilmi?, firma teslim almamamy söylüyor demek.

• Aldık gitti artık.Biri iyi diyor birisi kötü ama eminim iş gorur.İleride daha kalitelisini alırız.

Elimizde patlayacak değil ya)

• bilgisi olan biri paylaşabilir mi nasıl iade edilir diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Benim 20 binlik geldi ama kutudan sadece powerbank çıktı kablo felan çıkmadı? Ayrıca aleti açtığımda da 888 yazıyordu neye işaretse artık.

Anahtarlıkta mı çıkmadı hocam?

Yok oda çıkmadı

• Ben gümüş renk metal kasa 6200mAh almıştım. Ürünün şarjını USB LED ile tamamen bitirdikten sonra kutusundan çıkan kablo ile USB tester cihazına takarak şarj ettim. 1300mAh ile cihaz doldu. Gerçek kapasitesi üzerinde yazanın ancak beşte biri kadar tabi eğer bana gelen ürün sorunlu değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Ben gümüş renk metal kasa 6200mAh almıştım. Ürünün şarjını USB LED ile tamamen bitirdikten sonra kutusundan çıkan kablo ile USB tester cihazına takarak şarj ettim. 1300mAh ile cihaz doldu. Gerçek kapasitesi üzerinde yazanın ancak beşte biri kadar tabi eğer bana gelen ürün sorunlu değilse.

Hocam tamam yarı yarıyada iyidir dedik ama o kadarda değil çok az.Acaba sizin ürünmü sıkıntılı ? iade edecek misiniz
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Aras kargo ile az önce iade için geri gönderdim. İnşallah sadece benim ürün sorunludur. Çok şık güzel bir üründü ancak 1300mAh kapasite hiçbir işe yaramaz.
  • Benim lg g3 ü yüzde 70 civarı doldurdu.
    2100Mah gibi bir güç çıkıyor ortaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

Orijinalden alynty: ardelis

quote:

Orijinalden alynty: SudaEriyenAspirin

Hayyr adam gayet normal kar?ylady. Tepki vermedi. Tabi ki?iden ki?iye de?i?ebilir bu.

?imdi geldi kargo adama böyle böyle iade etmek istiyorum sizden geri gidiyormu? dedim.Hayyr firmayla ileti?ime geçmeniz lazym sonra biz sizden gelip alycaz gibi bir ?ey dedi Üsteledim biraz ama çaly?an yapabilce?im bi ?ey yok gibi tavyr takyndy. ?imdi napycam

Hocam media markt bile kargoyu teslim almayyn diyor. Daha önceki bir aly?veri?imde almadan iade etmek istedi?imde kargodan teslim almayyn bize geri döner demi?lerdi. Sizin yapaca?ynyz ürün yanly?lykla gönderilmi?, firma teslim almamamy söylüyor demek.

Evet haklısınız aradım mediamarktı yanlış yapmış alması gerekirdi dedi.

Yarın kargo şubesine bırakıcam mecbur

• Mediamarkt cakma ürün sattimi satmadi mı.

Şimdi bize

• Cihaz içinde 2650mah batarya var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.