Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzzd

Cihaz içinde 2650mah batarya var.

Açıp baktınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Evet.
    Ama ben iade etmeyip kullanmayı düşünüyorum. Acil durumlarda iş yapar. Benim görüşüm.
  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    MM ta 2 kez ürün iade ettim, ikisi de sorunsuzdu, birini kargoya verdim, iade dedim, tüm işlemlerini yaptılar, diğerini şubeye iade ettim. paranın geri yatması 2-3 haftayı buldu yalnız. iade ettiğim ürünlerden biri de kodajk şarj cihazıydı, 1a idi, pek işe yaramıyordu
  • hele banada bi gelsin önce akım sonra strees testi yapıcam.ama en kötü ihtimalle pilleri çıkarıp kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzzd

Evet.
    Ama ben iade etmeyip kullanmayı düşünüyorum. Acil durumlarda iş yapar. Benim görüşüm.

aynen fazla ihtiyacım olmuyor. yanındaki orjinal angry birds anahtarlıklar hoşuma gitti. bende iade etmicem zaten profesyonel bir şey arasaydım mutlak mi yi seçerdim.
  • benim aldığım mavi görselde çift çıkışlı olan 6200 lük almıştım. bana aynı beyaz ve siyahın mavi rengini yollamıslar görseldekiyle alakası bile yok şimdi bu sahtekarlık değil mi :)
  • Resmen sahtekarlık mediamrkta yakışmadı.

• Evdeki galaxy y de bir kaç kez test edeyim, iyiyse 5s de kullanırım

• Aleti sarja taktım ısınmış erimeye başlamış. Fark etmesem patlayacaktı. Çok dandik

• Benim alet dün geldi. Göstergesi sorunlu bazen takılıp 888 yazıyor sonra düzeliyor. Akım ölçer sonuçları bunlar;

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL  Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• uzzd kullanıcısına yanıt
    hocam 6200 luk ürünün içinde nasıl 2650 mah batarya olabilir? demek ki ürün sahte

• Bu gün geri iade ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese angry birds anahtarlık geldi mi. Bende yokta.

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/remax-proda-6200-mah-tasinabilir-guc-unitesi-gum-226650366

Bugün elime ulaştı, şimdi bu 1.300 mah mı? Nasıl test edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordalpos -- 16 Haziran 2016; 11:12:14 >
  • Anahtar gelmedi bana da, uyku sersemi kargocudan almis bulundum. G2ye taktim denedim, 5 dakikada %1 sarj edince hemen paketine koydum.

• kuzen ve ben ayrı ayrı aldık. anahtarlık çıkar diye kargoyu kabul ettim çıkmadı. aras kargo yakındı gidip direkk iade ettim. kuzene anahtarlık gelmiş ama fişe takınca yanık kokusu geldi dedi. o da iade edicek.

a101de satılan 20tl lik zimbirtilar bunlardan kalitelidir bence
  • Şaka bi yana hakkaten 5 dakikada %1 şarj ediyor bende iade edicem...

• Beyler pas geciyoruz ama eğer ki media markt sahte ürün gönderdi ise üstüne gidelim

• 20.000likte de anahtarlık çıkmadı paketi açık vaziyette geldi üzeri çizik içindeydi iade gönderdim bende.

• gittigidiyordan alanlar iade işlemlerinde nasıl bir yol izlediniz? Aras kargoya gidip hangi adresten geldiyse oraya mı yolladınız? Öncesinde mediamarkt müşteri hizmetlerini aradınız mı? Mağazaya elden iade mümkün mü?
    Mediamarkt müşteri hizmetlerini şimdi aradım. Herhangi bir aras kargo şubesine giderek arvato lojistik mediamarkt ürün iadesi diyerek ücretsiz olarak gönderin dedi. Ama öncesinde mediamarkt müşteri hizmetlerini arayıp iade edeceğinizi söylemeniz gerekir. Müşteri hizmetleri sistem üzerinden iade edilecek notu düşürüyor ve ürün ellerine geçtikten bir kaç gün sonra para iade işlemi gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 16 Haziran 2016; 12:45:20 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.