Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xiaomi 10 000 mah bir cihaz kredi kartı kadar ve 50 liraya orjinalleri heryerde satılıyorken 20- 30 lira için yapmayın arkadaşlar iade eedin xiaomi alın 10 sene kullanın.
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    bende gittigidiyordan aldim. musteri hizmetlerini aradm. kargoya verin yeterli dedi. kalani standart gittigidiyor iade sureci zaten.
    kargo bilgisinide sisteme girdim.
    faturanin arkaasinda iade formu var. orayada siparis numarasini yazdim. herhalde bir sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi geldi bende deniycem şimdi .

• beyler banada geldi fi?e taktym yanyk kokusu geldi yanynda angry bird anahtarlyk vermi?ler 25 tl yazyyor üstünde. amaçlaryn ne anlamadym. ürünü iade edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorpeynirim -- 16 Haziran 2016; 14:33:28 >
  • S6 ve Iphone 6'da denedim, 10 dk %1 şarj nedir

• Telefonu kapattim şarja taktım 10 dk da %6 arttı iyi değilmi ? Geri yolliyimmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes akkaya 07 -- 16 Haziran 2016; 14:45:31 >
  • lordalpos kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu kapatıp fener misin bide benim 10 dk da % 6 arttı

• Fast Charge özellikli powerbank'ler 30 dk'da tüm pili dolduruyor.

• ben pembelerden almıştım 12.mah tek çubukla galaxy s4 ü 2 kere sarj etti tam sarj 1 1.30 saat falan sürüyor 4 kere sarj etse yeter zaten bana pembeler iyi gibi sadece cihazın sarj olması biraz uzun sürüyor
  • sabah geldi 10:30 da sarza taktım 15:30 itibariyla full ışıkları yanınca söktüm z3 plusu sarza taktım 25 dk %13 sarz etti ışık 2 ye düştü sanırım %50 yi görmeyecek en azından 1 kere adam gibi fullese 20 lira der sineye cekerdim. en iyisi iade etmek
  • Beyler iade edin resmen kandirildik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aldığımız 2 üründen biri geldi, kablosu o yassı dandik dediğiniz kablolardan çıkmadı, iPhone 5 i de 23 dakikada %22 şarj etti, parasına göre fena değil bence, benimki de gelsin onuda yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Arkadaşlar aldığımız 2 üründen biri geldi, kablosu o yassı dandik dediğiniz kablolardan çıkmadı, iPhone 5 i de 23 dakikada %22 şarj etti, parasına göre fena değil bence, benimki de gelsin onuda yazarım.

Hocam tam anlayamadım yazınızı. Size gelen kablo yassı mı? Yassı ve üzerinde R harfi olan kablolar orijinal gibi gözüküyor. Beyaz ve normal olan kablolar ise sahte gibi. Eğer size 6200 mah gerçek Remax olanlardan geldiyse, bizdeki sahtelerle Media Markt'tan gerçeğiyle değişim talep edebiliriz. Müsait bir zamanınızda fotoğraf ekleyebilirseniz çok yardımcı olursunuz bize.
  • Çok enteresan kimine güzel kimine kötü çıkıyor herhalde.. bu A-101 de satılan 20 liralık hi level 4400 mAh powerbank daha iyi galiba.. (?)

• bir kişiye gerçek remax gelmiş heralde. ortak bir metin hazırlayıp mediamarkt müşteri hizmetlerine topluca gönderelim. resmen adamlar bizi kandırmaya çalıştı. mağduriyetimizi gidersinler.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam, ürünün fotoğrafı ve 23 dakikada iPhone 5 i ettiği şarj. :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• corpsecrazy kullanıcısına yanıt
    cihazın bir de arkasının görüntüsünü atar mısın?
  • Cihaz yaklaşık 8 saattir şarjda geldiğinde de 3 ışık yanıyordu şimdi de 3 ışık yanıyor. Eğer şarj olması biter ve g3 tam doldurabilirse iade etmeyeceğim. İade eden arkadaşlar maskotları da gönderdi mi? Çünkü fatura da yazmıyor ve herkese de gönderilmedi. Bir sıkıntı çıkmaz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Cihaz yaklaşık 8 saattir şarjda geldiğinde de 3 ışık yanıyordu şimdi de 3 ışık yanıyor. Eğer şarj olması biter ve g3 tam doldurabilirse iade etmeyeceğim. İade eden arkadaşlar maskotları da gönderdi mi? Çünkü fatura da yazmıyor ve herkese de gönderilmedi. Bir sıkıntı çıkmaz sanırım.

8 saattir aynı noktada ve sen dolmasını bekliyorsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Buda arka tarafı. :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.