Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane almıştım birini hiç açmadım 1i 3 ışık yanarken note3 ü yüzde 12 den 50 ye çıkarıp bitti. İade edilecek tabi.şikayet edeceğim. Ortak hareket edebiliriz Miyiz şikayet konusunda biraz ses getirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

2 tane almıştım birini hiç açmadım 1i 3 ışık yanarken note3 ü yüzde 12 den 50 ye çıkarıp bitti. İade edilecek tabi.şikayet edeceğim. Ortak hareket edebiliriz Miyiz şikayet konusunda biraz ses getirse

Benimkini iade almışlar.
    Ama şikayet vara yazmayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da metal olan 6200 lük geldi. 3 led i yanıyordu. galaxy s2 yi kapattım %49 du. 3 led te sönmüştü tel i açtım %51 olmuş küfredesim geldi.
  • Metal olandan almıştım dün gece telefonun şarjı % 30 civarındaydi sabah kalktım % 100 olmuştu 1 ledi de yanıyordu bugün bidaha deneyip yarın yazarım .

• Benim cihazda dün geldi, şarja koydum full ışıklar yandıktan sonra gece telefona taktım.%20 civarıydı %100 yaptı.Bir ışık söndü kaldı üç, şarjı 0 yapıp tekrar bakalım fulleyecek mi pek sanmıyorum ama bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Benim cihazda dün geldi, şarja koydum full ışıklar yandıktan sonra gece telefona taktım.%20 civarıydı %100 yaptı.Bir ışık söndü kaldı üç, şarjı 0 yapıp tekrar bakalım fulleyecek mi pek sanmıyorum ama bakalim

Ilk defa yuzde yuz yapan sizsiniz tebrik ederim.

• G3 ü %0 dan %75 yaptı bitti. Annemin telefonun pili 1500 mah ona vereceğim heralde en azından 1.5 kere şarj eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splendore -- 18 Haziran 2016; 12:53:35 >
  • Benimkinide gittim aldım kargodan, 3 ışık yanıyordu %45 den 80 falan yaptı, sonra kapandı gitti. Bi ara %67 de falan takıldı. :D
  • Kesinlikle iade edin bosuna ugrasmayin cok kotu urunler. yukarida onerilmisti gomax powerbank alin daha iyi. bir arkadasta vardi test etmek icin aldim. general mobile 4g yi tam bir kere doldurdu. 2500mah batarya var. test sonucunu da ekliyorum gorsel olarak.

boyutuda ufak tasimasida kolay cidden

http://m.n11.com/gomax-powerbank-5600-mah-tasinabilir-sarj-aleti-cihazi-P112336526

http://m.n11.com/gomax-powerbank-5600-mah-tasinabilir-sarj-aleti-cihazi-P30819730
    Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam görseldeki test aparatı üzerinde 05:02T yazıyori en anlama geliyor?
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    T:time hocam. powerbankin dolum zamani. 5 saatte dolmus. giris ve cikisi 1amper ondan biraz yavas dolmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.000 mAh siyah ve 12.000 mAhlık pembe olandan aldım. Siyah%87 pembe 3 led dolu olarak geldi. Siyah olanı ve pembe olanı ampere programı ila test ettim. İlk olarak 1160 mAh şarj ile başlayıp dalgalanarak 490 mAh a kadar düştü. Hem xiomi 10400 hemde samsung 9000 lik ile testlerde sabit akım değeri görürken proda sürekli dalgalı düşüş degerleri var. Giderek azalıyor ve değişken.Siyahı %8 ten şarj etmeye başladım 1 Amperlik şarj cihazı ile saatte 1000 mAh ile doluyor. Tam dolmasısı için (depp to full) 24 saat sürecek gibi. Cihaz da ısınma yok ama şarj için kullandıgım prizde ciddi anlamda yanıyor. 50 °C var dışı. Diğerler taşınabilirleri şarj esnasında ısınma makul. İade edip kurtalmak lazım. Ne sony de nede samsung/ xiomi de sorun yokken bunlar sadece telefonu bozmaya yarar. Gidin adam gibi yeni model MI Xiomi alın kafanız rahat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 18 Haziran 2016; 21:30:12 >
  • Resmen rezillik ya koskoca firmaya bak. Hepimiz birde şikayetvar a yazsak tam olacak. Arkadaşlar iade için nasıl bir yol izliyoruz ? Ne cevap veriyor adiler.
  • Benim sorun farklı 2 adet aldım 20.000 lik ve 6200 lük koca bir koli geldi icinden 6200 lük çıktı ama faturada 20.000 lik yaziyor diger kargo aras kargo şubede alici subeden almak istiyor adres yetersiz yazmişlar şimdi iade edicem ama geri almazlar diye çekiniyorum cihaz farkli fatura farklı kargoda olan ürün için zaten yapacak bir işlem de yok.

• Bir adet 6200 lük aldım evde olmadığım için kargo şubesinden almam gerekti. Şubede Dışarıda açtım powerbankı ve kablosunu aldım.Biraz işim vardı kutuları yanımda taşımayayım dedim .Kutuyu attım. Nebileyim böyle olacağını samsung s4 telefonum var gece yüzde 62 şarjda taktım sabah dolmuştu ama 3 lamba yanıp sönüyodu.Yani aşagı yukarı yarısı bitmiş.Anca samsung s4 ü birkere şarj eder diye düşünüyorum.Kutuyu atmasaydım kesin iade ederdim.
  • İade kabul edilmiş
    Mh ye mail attım ürün sahte diye onlarda şikayetimle ilgileneceklerini yazmışlar.

• Arkadaşlar power bankların kapasitesini ölçmek için ne tür bir alet kullanıyorsunuz?

• İnsanlarda mı sorun var bizde mi anlamadımhttp://profil.gittigidiyor.com/mediamarkt/aldigi-yorumlar/satis?sf=2#yorum herkes olumlu yorum yapmış ürüne. Denemeden mi yazıyorlar farklı bir olay mı var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

İnsanlarda mı sorun var bizde mi anlamadımhttp://profil.gittigidiyor.com/mediamarkt/aldigi-yorumlar/satis?sf=2#yorum herkes olumlu yorum yapmış ürüne. Denemeden mi yazıyorlar farklı bir olay mı var anlamadım.

Adam lg g3 ü 2 kere dolduruyor demiş.
    Benimkini %20 den %67 ye anca çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: akon

İnsanlarda mı sorun var bizde mi anlamadımhttp://profil.gittigidiyor.com/mediamarkt/aldigi-yorumlar/satis?sf=2#yorum herkes olumlu yorum yapmış ürüne. Denemeden mi yazıyorlar farklı bir olay mı var anlamadım.

Adam lg g3 ü 2 kere dolduruyor demiş.
    Benimkini %20 den %67 ye anca çıkardı.

O yorumların hiç biri normal değil bir kere ürün gerçek değil resmen çakma

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.