Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İade ile uğraşmak o kadar can sıkıcı bir hal aldı ki.. Umut işte belki dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corpsecrazy kullanıcısına yanıt
    Galiba sadece sana orijinal ürün göndermişler. Bir test et bakalım kaç kez şarj edecek. Arkasında ayrıyetten remax ya da proda yazıyor mu? Sendekinin iki tarafı da gümüş heralde. Diğerlerininki bir taraf gümüş diğer taraf beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Galiba sadece sana orijinal ürün göndermişler. Bir test et bakalım kaç kez şarj edecek. Arkasında ayrıyetten remax ya da proda yazıyor mu? Sendekinin iki tarafı da gümüş heralde. Diğerlerininki bir taraf gümüş diğer taraf beyaz.

Bu amcama giden cihaz, benimki de yarın gelir, imkan olunca ikisinide yanyana koyar kıyaslarım, bakalım bana ne gelecek. :) Kargocular bugün teslim edemedi.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Böyle şeylerde iyi birlik oluyoruz..koskaca mediamarkt nasıl böyle bir şey yapar anlamadım gitti.
  • bende bir beyaz birde gümüş aldım iki tarafıda gümüş arkası beyaz falan değil ama az önce ikiside çalışmadı.yarın sabah gönderecem bunela bi çalışıyo bi çalışmıyo ikiside.kabloları değiştim gene aynı.

• 6200lük siyah renk olanından almıştım bugün geldi. Anahtarlığı oğlum çok beğendi o yüzden iade etmeyeceğim. Cihaz fena değil 3 ışık yanıyordu şarja taktım 3. Yanıp söndü 4. Yanıp söndü ve en son hepsi yanık kaldı ve şarjdan çıkardım. Ayrıca merak ettiğim için içini açtım. Resmi aşağıda 6000 mah lithium batarya var muhtemelen kontrol devresi pek sağlam değildir bu yüzden aydınlatma amaçlı veya pili içinden çıkarıp şarj yetişmeyen tablete takabilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    zaten anahtarlığın hatrına iade gelmesin diye yollamışlar anahtarlıkları.6200mah deniyo batarta 6000 çıkıyor.Arkadaşın biri ölçmüş oda 2400mah maximum diyor ve akımı gel gitli veriyor diyor bende az önce taktım çalışmıyo ikiside :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmett06

zaten anahtarlığın hatrına iade gelmesin diye yollamışlar anahtarlıkları.6200mah deniyo batarta 6000 çıkıyor.Arkadaşın biri ölçmüş oda 2400mah maximum diyor ve akımı gel gitli veriyor diyor bende az önce taktım çalışmıyo ikiside :))

Doğru diyorsun
    Bu tarz ucuz cihazları telefon tablet şarjetmek için kullanmak pek akıl karı değil zaten. Kontrol devresi kaliteli değilse şarj edilen cihazın batarya ömrünü hızla ve ciddi oranda kısaltıyor. Tecrübe ile sabittir.

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Şimdi beyaz olan calıstı 15 dakkada %7 sarj yaptı normalmi bu :) gümüş hala çalışmıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

İade ile uğraşmak o kadar can sıkıcı bir hal aldı ki.. Umut işte belki dolar

Ben 20 tl yi çöpe attım olarak düşündüm ama o cihazı ailemden birine almıştım ben mi 1000mah kullanıyorum yaklaşık bir yıldır.
    Simdi aldığım kisinin telefonuna zarar gelirse üzülürüm geri gönderdim gitti para yatsa da yatmasa da umrumda değil.
    O cihaz çok dandik yangın bile çıkarabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet 20 binlik 1 adet 6200 lük sipariş ettim 6200 lük dün geldi ama faturada diğer ürünün bilgileri var anahtarlık falan da çıkmadı kargo takipten baktim aras kargo adreste eksiklik var alici subeden alma talep etti yazmişlar şikayet ettim bakalim ne cikacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Cihaz yaklaşık 8 saattir şarjda geldiğinde de 3 ışık yanıyordu şimdi de 3 ışık yanıyor. Eğer şarj olması biter ve g3 tam doldurabilirse iade etmeyeceğim. İade eden arkadaşlar maskotları da gönderdi mi? Çünkü fatura da yazmıyor ve herkese de gönderilmedi. Bir sıkıntı çıkmaz sanırım.

şarj oldu ve boş g3 ü %70 civarı şarj edebildi, rahatsız edici bir şekilde ses çıkararak çalışıyor. İade ediyorum
  • Hem gümüş hem beyaz 6200 mAh adım, gece yatarken kendi kablosuyla şarja bıraktığım 4100 mAh lık huawei mate 7 yi %9 dan %37 ye anca getirdi ve uyandığımda üstündeki ışıklar sönmüştü.Beyazı denemedim bu akşam da onu deneyeceğim olmadı ikisini de postalayacağım geri, 20.06.2016 ya kadar onaylama sürem var zaten.Gider 40 tl ye adam gibi bişey alırım
  • Benim de dün geldi Angry birds anahtarlıkla beraber. Ancak açıp baktığımda kablonun makineye tam girmediğini gördüm.
    Ancak başka bir kablo ile telefona taktığımda şuan için hızlı gittiğini görüyorum. ( 4 dakikada %3 şarj etti... )

Şimdi sorum şu; Yeni bir kablo alıp bunu kullanmaya devam mı etmeliyim?
    İade edip paramı mı geri almalıyım? Bi de babama aldım adam sevindi o kadar kablo kötü çıkınca yakışmadı. :(
  • bende aldım bir tane 6200 lük metal. Ama bir kez daha anladım ucuz etin yahnisi yavan olur. Adam gibi gidip xiaomi alacaksın. Yarı yolda bırakmayacak.
  • 6200 lük gri metal olanından aldım, ürün dün geldi, geldiğinde hiç şarjı yoktu, akşam yatmadan şarja taktım, sabah full şarj gösteriyordu, asus zenfone2 telefonumu ancak %35 şarj etti ve aletin pili bitti. Kısacası ürün çakma, içindeki batarya anca 1500mah. Ürünü hemen iade edeceğim.
  • quote:

14.06.2016 tarihinde hem mediamarkt internet mağazanızda hem de gittigidiyor mağazanızda yapmış olduğunuz remax powerbank ürünlerindeki indirimle birlikte bir çok kişi ürünleri satın almıştır. ancak herkese gerçek remax olmayan sahte ürünler gönderilmiştir. hepsi de sorunlu,bozuk, kırık, şarj olmayan veya etmeyen cihazlardır. üstelik de orjinal olmayan taklit ürünlerdir ve gerçek batarya değerlerini yansıtmamaktadır. sitede yer alan bilgiler ile gelen ürünün özellikleri de uyuşmamaktadır (belirtilen çıkış gücü sitede 1.5amper, gelen üründe 1 amper). mediamarkt olarak böyle bir satış yapmanız kurumsallığınıza ve marka değerinize yakışmadı. insanlar kargo teslim alma, daha sonra geri gönderme işlemleriyle zaman kaybı yaşadılar. bu mağduriyeti yaşattığınız için müşterileriniz olarak memnuyetsizliğimizi belirtme gereği duyduk.

sipariş no:

not: ürün geri gönderildi.

herkes bu metni kopyalayıp musteri.hizmetleri@mediamarkt.com.tr adresine göndersin. sipariş nonuzu girmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 17 Haziran 2016; 11:11:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

6200lük siyah renk olanından almıştım bugün geldi. Anahtarlığı oğlum çok beğendi o yüzden iade etmeyeceğim. Cihaz fena değil 3 ışık yanıyordu şarja taktım 3. Yanıp söndü 4. Yanıp söndü ve en son hepsi yanık kaldı ve şarjdan çıkardım. Ayrıca merak ettiğim için içini açtım. Resmi aşağıda 6000 mah lithium batarya var muhtemelen kontrol devresi pek sağlam değildir bu yüzden aydınlatma amaçlı veya pili içinden çıkarıp şarj yetişmeyen tablete takabilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

benim aldıklarımdan 2 tanesi bu pilden geri kalanı da daha ufak ve üzerinde hiçbir şey yazmayan pil olarak çıktı.

bu pilin üzerinde yazan değer gerçek değil. zamanında popüler olan mp4-mp5 denilen cihazların içinde de bu pillerden oluyordu üzerine sallama değerler yazıyorlar.

zaten boyut olarak o bataryanın 6000 mah olması imkansız.

bu 6000 yazan pilin değeri 2000-2400 mah civarı. bir de daha ufak üzerinde değer olmayanlar var onlarda 1500 mah civarı.forumda yazılan şarj dolum farkının nedeni hepsinde aynı batarya olmamasından dolayı.

ürünü sipariş verirken 3000-4000 mah kapasitesi olsa yeter diye düşünmüştüm ama bu şekilde 5 para etmez iade edeceğim.

soldaki pil lg g4'ü %%55-60 civarı doldurabiliyor sağdaki %50 bile yapamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 17 Haziran 2016; 15:59:05 >

• Elime geçen 6200 lük olanı yarım saat kadar denedim %1 doldu sadece iade edicem.

• benim iphone 6 plus telefonumu sıfırdan %60 kadar şarj etti.
    gümüş olanı almıştım hemen iade ediyorum.böyle adilik olmaz çakma ürün göndersen bu sahtekarları şikayet etmek gerekiyor.çin çakması ürün alacak olsam heryerde mevcut neden buradan alayım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.