Şimdi Ara

Remax proda 6200 mah taşınabilir güç ünitesi kargo dahil 19 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
13
Favori
6.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akon

İnsanlarda mı sorun var bizde mi anlamadımhttp://profil.gittigidiyor.com/mediamarkt/aldigi-yorumlar/satis?sf=2#yorum herkes olumlu yorum yapmış ürüne. Denemeden mi yazıyorlar farklı bir olay mı var anlamadım.

Tamamen cakma kapasiteyi baz alip sallamis arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

İnsanlarda mı sorun var bizde mi anlamadımhttp://profil.gittigidiyor.com/mediamarkt/aldigi-yorumlar/satis?sf=2#yorum herkes olumlu yorum yapmış ürüne. Denemeden mi yazıyorlar farklı bir olay mı var anlamadım.

Tamamen cakma kapasiteyi baz alip sallamis arkadas.

Üzerinde yazanı gerçek kapasite sanıyor galiba oysaki 6200 mah max.4500mah civarı olur.
    Ana bizimkiler çakma olduğundan 2000 mah bile yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Benim cihazda dün geldi, şarja koydum full ışıklar yandıktan sonra gece telefona taktım.%20 civarıydı %100 yaptı.Bir ışık söndü kaldı üç, şarjı 0 yapıp tekrar bakalım fulleyecek mi pek sanmıyorum ama bakalim

Ilk defa yuzde yuz yapan sizsiniz tebrik ederim.

%100 yaptıktan sonra tekrar denedim. %30 civarı doldurup kapandı. Son defa dün denedim yine 100 yaptı sonra 30 civarı kapandı aynı şekilde. Faturası duruyor ama keşke kutuyu filan atmasaydım. iade edecektim

ama şikayet edeceğim....koskoca mediamarkt..
  • arkadaşlar faturası ile ürünü herhangi bir MM mağazasından iade edebilir miyiz yapan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

arkadaşlar faturası ile ürünü herhangi bir MM mağazasından iade edebilir miyiz yapan oldu mu ?

Edebilirsiniz. Onlar da kargo ile ilgili yere gönderiyorlar. Sadece iade süreci uzuyor.

• ürün geldi arkadaşlar fena değil 6000 lik olanı daha önceden böyle bir ürün kullanmadım bilgisayardan mı şarj ediyorsunuz.
  • ben ürün gelmeden iade edeceğim diyerek mh yi aradım tamam dediler. kargo gelince kutuyu kabul etmedim şirketle görüştüm iade olacak dedim tamam dedi gitti eleman. bugun mh yi aradım. ürün iade görünüyor, elimize ulaştıktan 48 saat sonra parayı bankaya iade ederiz, banka da kendi işlem süresine göre en az 3 en fazla 12 günde geri verir parayı dedi iyi dedim.
    bugun semersten 10000 mah xiaomi aldım en baştan yapmam gerekeni en son yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebust -- 20 Haziran 2016; 15:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: refsak

ürün geldi arkadaşlar fena değil 6000 lik olanı daha önceden böyle bir ürün kullanmadım bilgisayardan mı şarj ediyorsunuz.

Fena değil derken neye göre fena değil son yorumları okumadın galiba

• mebust M kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi ben yapıcam ;-)

• Bende aras kargoyla geri gönderdim .gitti gidiyorda para onayını durdurdum fakat iade kargo kısmındaki bilgileri doldurmama rağmen işleminiz gerçekleştirilememiştir diye uyarı veriyo

• ben birini gg den aldım birini kendi sitelerinden ayrı ayrı mı kargolayacağım bunları yoksa direk tek adrese mi acaba ?
  • quote:

ben birini gg den aldım birini kendi sitelerinden ayrı ayrı mı kargolayacağım bunları yoksa direk tek adrese mi acaba ?

Direkt tek adrese gönderin. Her iki siteye de mediamarkt müşteri hizmetleri bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

ben birini gg den aldım birini kendi sitelerinden ayrı ayrı mı kargolayacağım bunları yoksa direk tek adrese mi acaba ?

Direkt tek adrese gönderin. Her iki siteye de mediamarkt müşteri hizmetleri bakıyor.

GG üzerinden alınanı GG sistemi ile iade etmek daha mantıklı. Çünkü GG nin kendi iade süreci farklı. Para MM havuzuna aktarıldıktan sonra süreç uzayabilir. Gerçi faturayı kesen MM ve aynı sistem üzerinden işliyor ama daha kolay olması ve kısa sürmesi için GG ile yapılması tavsiyemdir. Bir de MM komisyon ödüyor her satılan ürün için. Sorun olabilir.

• gg den aldığım 12000 liği dün optimum mağzasına iade ettim, 15 güne kadar para iadesi olur dedi. iade nedenini de sanırım ezberlemiş arkadaş, sormayacak mısın neden iade ediyorum dediğimde güldü sadece :)
  • Bende axess chip para ile almıştım.Bugün geldi.Denemek için bir telefonu şarj taktım bir süre şarj etti.Sonra kendisini şarja taktım ışıklar yanıp sönmeye başladı.Daha sonra.şarjdan çektim sanki şarj oluyormuş gibi ışıklar yanıp sönmeye devan etti.Uzun bir süre böyle devam etti.En son ışıklar söndü ve tekrar şarja taktım.Şimdilik şarj oluyor.Bakalım hayırlısı.
    Ben chip para ile aldığım için ve chip paranın kullanım süresi dolduğu için tekrar iade de edemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Bende axess chip para ile almıştım.Bugün geldi.Denemek için bir telefonu şarj taktım bir süre şarj etti.Sonra kendisini şarja taktım ışıklar yanıp sönmeye başladı.Daha sonra.şarjdan çektim sanki şarj oluyormuş gibi ışıklar yanıp sönmeye devan etti.Uzun bir süre böyle devam etti.En son ışıklar söndü ve tekrar şarja taktım.Şimdilik şarj oluyor.Bakalım hayırlısı.
    Ben chip para ile aldığım için ve chip paranın kullanım süresi dolduğu için tekrar iade de edemiyorum.

bende aynı şekilde aldım axess chip ile ama iade ettim 1 gün bile olsa tanımlanması lazım o chiplerin bence göreceğiz
  • quote:

quote:

ürün geldi arkadaşlar fena değil 6000 lik olanı daha önceden böyle bir ürün kullanmadım bilgisayardan mı şarj ediyorsunuz.

Kozmetik olarak söylemiş tim,ama bir iki kullanmaya kalktım Çin malı dandik mal haklisin o konuda edit lemem gerekirdi mesajı .

• quote:

quote:

quote:

Kozmetik olarak söylemiş tim,ama bir iki kullanmaya kalktım Çin malı dandik mal haklisin o konuda edit lemem gerekirdi mesajı .

Yani görüntü süper incelik süper ağırlık süper ama içinde pil yok..

• Bugün aradılar bahaneleri,
    "Mağaza hata yapmış (ne mağazası internetten aldım dedim cevap veremediler) ürünler remax değilmiş proda marka imiş vs vs. "

Epey saydırdım kapattım.

• Ben de iade edeceğm iade talebi oluşturdum. Anahtarlığı da göndermiyorum. Faturada yazmıyor zaten kopardım pakedini attım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.