Şimdi Ara

Remember Me Türkçe Yama Çalışması İPTAL EDİLDİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
11.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamı destekleyeceğinize dalga geçiyorsunuz arkadaşlar yakışıyor mu size? Ne olmuş sbs ye giricekse? Önce kendimize bakmamız lazım sbs ye giricek adam geliyor böyle bir yükün altına giriyor. Bende şimdi sorarım size artık bilmiyorum liselimisiniz, üniversitelimisiniz, okulunu bitirmiş iş hayatına atılmış insanlarmısınız bilemiyorum kaçınız insanların hayrına ( sırf oyunları anlayarak oynasınlar diye ) bir çeviri işine katıldınız? Demek ki arkadaş yetenekli güveniyor kendine teşekkür edeceğinize alttan alttan tabiri caizse küfrediyorsunuz. Ben arkadaşı takdir ediyorum. Kişi yaşına göre o kadar olgun ki birinize bile laf sokma, karşılık verme girişimine girmemiş ama ben kayıtsız kalamadım..

Neyse kardeşim yamayı bekliyoruz şimdiden kolay gelsin. Bizleri düşündüğün içinde ayrıca teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 6 Haziran 2013; 20:17:57 >

• emek veren ve verecek herkese şimdiden kolay gelsin, teşekkürler.
  • Hocam ağır bir dili yoksa yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oscar Bravo Echo

arkadaşım yakında paylaşcam ekiptekilere yolayacam

designr

ve sbs yi kaldırdım çünki bazıları alay ediyor ve bu iş yaş sınıf işi değil çok biliyorsan kendin yap kardeşim

The Undercover Man

ve ilk yamam papo and yo dur küçük birşeyden başlamak istedim ya sen hangisini yaptın

coop026

ilginiz için teşekkürler ama yamanın büyük bir bölümü altyazılardır ama dosyaları gözden geçircem eğer size uygun varsa tabiki veririm dosyaları dosyalar pazar günü paylaşılcak

-berkay-

ağır dil derken o kadar yok ama bazılarıda var sizi ekliyorum size pazar günü dosyaları iletcem

Zero Limit

ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omris2013 -- 6 Haziran 2013; 22:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omris2013

Oscar Bravo Echo

arkadaşım yakında paylaşcam ekiptekilere yolayacam ve sbs yi kaldırdım çünki bazıları alay ediyor ve bu iş yaş sınıf işi değil çok biliyorsan kendin yap kardeşim

ve ilk yamam papo and yo dur küçük birşeyden başlamak istedim ya sen hangisini yaptın

coop026

ilginiz için teşekkürler ama yamanın büyük bir bölümü altyazılardır ama dosyaları gözden geçircem eğer size uygun varsa tabiki veririm dosyaları dosyalar pazar günü paylaşılcak

-berkay-

ağır dil derken o kadar yok ama bazılarıda var sizi ekliyorum size pazar günü dosyaları iletcem

Benim nickimi kullanmışsın ama başkalarına cevap vermişsin. Tek merak ettiğim şey dil dosyalarının nerede olduğu

• size dememiştim yanlış anlama için özürler ve pazar günü yayınlayacam dosyaları katılmak isterrmisiniz ekibe
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Adamı destekleyeceğinize dalga geçiyorsunuz arkadaşlar yakışıyor mu size? Ne olmuş sbs ye giricekse? Önce kendimize bakmamız lazım sbs ye giricek adam geliyor böyle bir yükün altına giriyor. Bende şimdi sorarım size artık bilmiyorum liselimisiniz, üniversitelimisiniz, okulunu bitirmiş iş hayatına atılmış insanlarmısınız bilemiyorum kaçınız insanların hayrına ( sırf oyunları anlayarak oynasınlar diye ) bir çeviri işine katıldınız? Demek ki arkadaş yetenekli güveniyor kendine teşekkür edeceğinize alttan alttan tabiri caizse küfrediyorsunuz. Ben arkadaşı takdir ediyorum. Kişi yaşına göre o kadar olgun ki birinize bile laf sokma, karşılık verme girişimine girmemiş ama ben kayıtsız kalamadım..

Neyse kardeşim yamayı bekliyoruz şimdiden kolay gelsin. Bizleri düşündüğün içinde ayrıca teşekkür ederim

sizden çok ama çok teşekkür ediyorum sonunda beni anlayan biri çıktı bu perşembe günü benim dua mı aldın allah ta seni zor durumda bırakmasın arkadaşım

• inş. ters bir şeyle karşılaşmazsın.. bir gözüm bu yamayı bekliyor olacak.. Allah kolaylık versin sınavında başarılar..
  • Başlık yanlış yerde Oyunda pek RPG ögesi yok bildiğim kadarıyla,FPS/TPS'de olmalı konu
  • ben pek bilmediğim için sitede bu oyunun fps olmadığını biliyom ama yanlış yere açtıysam aff ola

pesimistm

saol arkadaşım elimden geldiğince iyi bir yama yapmak için çabalıyacam ilgin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omris2013 -- 6 Haziran 2013; 23:21:06 >
  • Bir eleman tekbaşına başlamış bile

http://angelbluray.blogspot.com/2013/06/remember-me-turkce-yama.html

bence mesaj atın destek olun yama çabuk bitsin bizde oynayalım biran önce
  • tamam ilgilencem
  • Yine ortalık çöplüğe dönecek gelen geçen başlıyor yakında birkaç tane daha çeviren çıkar. Hiçbir yamayı dikkate almayacağım önceki oyunlarda ki gibi hata yapmayacağım bu sefer.
  • biz 4-5 kişilik yapcaz o ise bir kişi yapan çeviriyi

SilentPower

ve siz kime diyorsunuz anlamadım biz 4-5 kişiyle yapcaz elimden geldiğince kaliteli yapcaz ve ben burda daha önce yama yapmadım nerden biliyorsunuz hatalı yapcağımızı
  • ilgili arkadaştan cevap aldım oda katılcak cuamartesi saat 1-2 gibi başlarım yamaya ve dosyalar gruptakilere en kısa zamanda dağıtılacaktır
  • Çok güzel bir haber çalışacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin dört gözle yamanın çıkmasını bekliyoruz.
  • FaTaLiTY
    CU_E02
    CU_E03
    Sensen
    TRC

-berkay-
    CU_E04
    CU_E05
    HUD

»FaTaLiTY
    CU_E06
    CU_E07
    Descriptions

shindorei
    CU_E08
    CU_MR01
    Menus
    QLOCMenus

omris2013
    CU_MR02
    CU_MR04
    CU_Skinner
    CU_Zorn

Sıralamayı bu şekilde yaptım kalanları ben çeviriyorum aranızda değiştirebilirsiniz ..

Çeviri Son durumudur.. Dosyaları burdan alabilirsiniz
    https://docs.google.com/file/d/0B7ceNpvq4_Voc3VUZ1hZckYyX0k/edit?pli=1

Tahmini süre 1 gündür..

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Yine ortalık çöplüğe dönecek gelen geçen başlıyor yakında birkaç tane daha çeviren çıkar. Hiçbir yamayı dikkate almayacağım önceki oyunlarda ki gibi hata yapmayacağım bu sefer.

Valla şu yorumdan sonra çeviriden vazgeçerdim ama bu kadar kişi bir oyun için toplanmışız bizi germe ..! İsteyen indirir isteyen indirmez germeyin bizi ..! Şurda insanca ingilizcesi iyi olmayanlar için bir faydamız olsun diyoruz bu işi parayla yapmıyoruz parayla yapsaydık o zaman konuşma hakkın olurdu iyi akşamlar..!
  • yorumunuz için teşekkürler beni ve arkadaşlarımı gerçekten iyi anlamışsınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.