Şimdi Ara

Remnant: From the Ashes Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI (Rapid çeviri) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
16.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bazı tavsiyelerim olacak. Konu içeriğini biraz zenginleştirebilir misiniz? Çeviri durumu, oyun hakkında bilgiler, çeviri için uğraşan kişiler. Resimleri de tam boyutlu şekilde eklediniz mi konunun estetiği güzel ve çekici olur. Hem de bilgilendirici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YildirimBuyucusu -- 14 Haziran 2020; 22:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YildirimBuyucusu

Şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bazı tavsiyelerim olacak. Konu içeriğini biraz zenginleştirebilir misiniz? Çeviri durumu, oyun hakkında bilgiler, çeviri için uğraşan kişiler. Resimleri de tam boyutlu şekilde eklediniz mi konunun estetiği güzel ve çekici olur. Hem de bilgilendirici olur.
    Oyun hakkında ne gibi bilgiler paylaşmamı istediğiniz anlamadım. Diğer söylediklerinize gelecek olursak. Ekran resimleri zaten var. He boyut olarak küçük geldiyse bilemem. Zaten haftalık olarak bilgi veriyorum. 2 3 mesaj üstte bakarsanız görürsünüz. Normalde ekran resmi koymama bile gerek yoktu çünki forumda ki çoğu kişi önceki yamalarımdan beni az çok tanıyor. İşin aslı tanımayan insanlar için koydum o resimleri. Güven oluşması için yani. Bütün çevirilerimde olduğu gibi tek başıma yapıyorum. İsim yazmamı gerektirecek bir durum yok o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 14 Haziran 2020; 23:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 ağustosta yeni dlc geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

20 ağustosta yeni dlc geliyor
    Bir kaç sayfa önce söylemiştim ama yine söyliyim kardeşim. Dlc yazıları oyunun klasöründe var gibi gözüküyor. Ama emin değiliz. Ve ben dlc leri satın almak istemiyorum. Bana gereksiz geldiği için. Büyük ihtimalle çıkmış olan dlc ler de çevirilecek ama ileride çıkacak olan dlc ler ile uğraşmam. Şimdiden söyliyeyim

• Çeviri: 7200/1500 satır çevirildi.
    Ayrıca çeviriye yardımcı olmak istiyen arkadaşlara dosyalar gönderilmiştir. Ellerindeki dosyaları gönderdikleri zaman isimleri eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 21 Haziran 2020; 15:9:24 >
  • Dün akşam itibari ile çeviri dosyası rapid çeviri ekibine gönderilmiştir. Yamaya bundan sonra hep beraber devam edilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Dün akşam itibari ile çeviri dosyası rapid çeviri ekibine gönderilmiştir. Yamaya bundan sonra hep beraber devam edilecektir.
    Yama ortak olduğu için ücretsiz olarak yayınlanacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Yama ortak olduğu için ücretsiz olarak yayınlanacak mı?

Alıntıları Göster
    Yama ister ortak olsun ister tek çıkartıyım. Her iki türlüde ücretsiz olacak. Kendi projelerimde ücret talep etmeyi uygun görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 25 Haziran 2020; 16:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Yama ister ortak olsun ister tek çıkartıyım. Her iki türlüde ücretsiz olacak. Kendi projelerimde ücret talep etmeyi uygun görmüyorum.

Alıntıları Göster
    Anladım çok teşekkürler...
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir şey yaptın başkan.
  • Bekliyoruz iyi çalışmalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Neden böyle bir şey yaptın başkan.
    Hayırdır ne yapmışım başkan. Anlamadım.

• Emeği geçenlerden Allah razı olsun... Türkçe yaması çıkarsa tekrardan oynarız bize.

Çok teşekkür ederim, uğraş gösterenlere.
    Çeviriyi neden bu grup ile birleştirdin başkan, onu demek istedim.
  • oyunun yaması zaten mevcut ama ücretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Çeviriyi neden bu grup ile birleştirdin başkan, onu demek istedim.
    Kardeşim eskisi kadar vakit bulamıyorum işim yüzünden. Kaldıki sonuçta burada bekliyen bu kadar insan var. Eğerki bu arkadaşlar yardımcı olmasalardı mecbur yamayı iptal edecektim.

Anladım başkan. Kolay gelsin.
  • oyunu satın aldım türkçe oynamak istiyorum
  • Başkan Disintegration oyununa bak istersen atim dil dosyasını.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.