Şimdi Ara

Remnant: From the Ashes Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI (Rapid çeviri) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
16.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karma999

Şimdiden elinize sağlık, baştan beri ara ara bakıp acaba dediğim ama biraz ön yargı ile yaklaştığım bir oyun oldu. Silah olayı biraz kafamı karıştırıyor, acaba nasıl olur diye. Daha önce Xenoblade Chronicles X oyununu biraz oynamıştım, o da silahlı bir Final Fantasy tadında bir oyun ve silah olayı bana biraz itici gelmişti. (Vuruş hissi vs açısından) Umarım bu oyunda böyle gelmez.

Alıntıları Göster
    Vuruş hissiyatı felan gayet iyidir ama mermi bulmak tam bir işkence. Sürekli olarak ateşli silah ile ilerliyebileceğiniz bir oyun değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu oyunun grafiklerini güzel sanıyordum, konudaki ekran görüntülerini gördüm de ara sahneler böyleyse oyun-içini düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ben bu oyunun grafiklerini güzel sanıyordum, konudaki ekran görüntülerini gördüm de ara sahneler böyleyse oyun-içini düşünemiyorum.
    Grafik olarak aman aman bir yanı yok. Ama kullanılan renk paleti ve ışıklandırma gayet iyi.

• %90 olarak güncellendi.
  • Adamsınız. Takip.
  • Oyun bedava olunca bende beklemeye başladım. Kolay gelsin.
  • Epic game de oyun bedava

Tükrçeyi bekleyelim...
  • beklemedeyiz elinize sağlık
  • oyun kurulu yamayı bekliyorum elinize sağlık
  • Nerde kaldı yama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkancan16

Nerde kaldı yama
    Biraz beklerseniz yakında çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkancan16

Nerde kaldı yama
    Emrin olur, hemen veriyoruz padişahım. Saygı diye bir şey yok, hem başkasından medet umar durumda, hem de nerede kaldı yama versenize gibi emrivaki konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Emrin olur, hemen veriyoruz padişahım. Saygı diye bir şey yok, hem başkasından medet umar durumda, hem de nerede kaldı yama versenize gibi emrivaki konuşuyor.

Alıntıları Göster
    @freeman1930 bu adam trip atmazken kraldan daha çok kralcı olmakta nedir yeni bir hastalık mı? Arkadaş kırıcı bir üslup kullanmamış ki sadece çok sabırsız olduğunu ve merakla beklediğini dile getirmiş. Adama heyecanını bile yaşatmıyorsunuz. Her bir halta duyar kasmayın Lütfen yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 18 Ağustos 2020; 16:7:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Alıntıları Göster
    Hocam emeğine sağlık. Merakla ve heyecan ile bekliyoruz. Takipteyiz seni hocam. Birde zahmet olmazsa çeviri yaptığın oyunların listesinin linki var mı? Varsa payşaırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

Hocam emeğine sağlık. Merakla ve heyecan ile bekliyoruz. Takipteyiz seni hocam. Birde zahmet olmazsa çeviri yaptığın oyunların listesinin linki var mı? Varsa payşaırmısın?

Alıntıları Göster
    Forumda çevirisini yaptığım bütün oyunlar var. Tek tek llink atmaya uğraşmasam sanırım sorun olmaz.
    Lucius 3
    Dreadout 2
    Cry is not enough
    Legendary
    Walking evil
    Lovercraft untold stories (yapım aşamasında)
    Westmark manor (yapım aşamasında)
    Şimdilik bunlar. Aratırsanız google de çıkar

• quote:

@freeman1930 bu adam trip atmazken kraldan daha çok kralcı olmakta nedir yeni bir hastalık mı? Arkadaş kırıcı bir üslup kullanmamış ki sadece çok sabırsız olduğunu ve merakla beklediğini dile getirmiş. Adama heyecanını bile yaşatmıyorsunuz. Her bir halta duyar kasmayın Lütfen yaaa.

Alıntıları Göster
    Bak birader, kimseye kralcılık yapmıyorum, arkadaşlar zaten ücretsiz yapıyorlar bu işi, yalakalık yapacak değilim şirin görünmek için. Soru sorma adabını ilk olarak öğrenecek. Asıl sen milletin avukatlığını yapma. Bırak bir diyeceği varsa kendi söylesin, hatası varsa ya da yoksa açıklar zaten. Heyecanlanmış da ondan böyle yazmış geyiğini geç, bildiğin nerede kaldı demiş emir verir gibi. Kendi yapamadığın bir şeyi, başkasından bekleme durumundaysan medeni üslup ile sorarsın, öğrenin bunu.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Bu üsluba cevap bile verilmez başkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Bak birader, kimseye kralcılık yapmıyorum, arkadaşlar zaten ücretsiz yapıyorlar bu işi, yalakalık yapacak değilim şirin görünmek için. Soru sorma adabını ilk olarak öğrenecek. Asıl sen milletin avukatlığını yapma. Bırak bir diyeceği varsa kendi söylesin, hatası varsa ya da yoksa açıklar zaten. Heyecanlanmış da ondan böyle yazmış geyiğini geç, bildiğin nerede kaldı demiş emir verir gibi. Kendi yapamadığın bir şeyi, başkasından bekleme durumundaysan medeni üslup ile sorarsın, öğrenin bunu.

Alıntıları Göster
    Avukatlık yapma merakı sende var. Senden önce zaten cevabını vermiş ve abartmamış. Ücretsiz yaptığını hatırlatarak neyi ispatlamak istiyorsun yada nereye varmak istiyorsun anlamış değilim. Anlamsız atarını kabul mü edelim. Burada uyarmamın sebebi senin gibi duyar kasan toksiklerin palazlanmasını engellemek hepsi bu. Rahatsız olsa

freeman1930 @ 17 Ağustos 2020 18:07:58

Böyle cevap vermez. Sizin gibiler yüzünden formun ve sosyal medyanın içine ettiniz ofofof

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Forumda çevirisini yaptığım bütün oyunlar var. Tek tek llink atmaya uğraşmasam sanırım sorun olmaz.
    Lucius 3
    Dreadout 2
    Cry is not enough
    Legendary
    Walking evil
    Lovercraft untold stories (yapım aşamasında)
    Westmark manor (yapım aşamasında)
    Şimdilik bunlar. Aratırsanız google de çıkar

Alıntıları Göster
    İlk iki oyuna baktım bayağı hoş duruyor. Oyunları uygun bir fiyata falan bulursam bir bakarım. Keşke ingilizcem iyi olsa sana yardım edebilsem. Ama maalesef yok :(
    Remnant From The Ashes oyununda çevirisini merakla bekliyoruz. Epic den indirdim oğlumla senin çevirini bekliyoruz.

• quote:

İlk iki oyuna baktım bayağı hoş duruyor. Oyunları uygun bir fiyata falan bulursam bir bakarım. Keşke ingilizcem iyi olsa sana yardım edebilsem. Ama maalesef yok :(
    Remnant From The Ashes oyununda çevirisini merakla bekliyoruz. Epic den indirdim oğlumla senin çevirini bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Sağ olun ama bu çeviri bana ait değil. 1500 satır kadarını çevirdikden sonra grupdaki arkadaşlara devrettim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.