Şimdi Ara

Remote Administrator hakkında...(yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden dial up kullanırken karşılıklı bu programı kullanarak rahatlıkla bağlanabiliyorken şimdi ADSL ile bağlanmayı bir türlü başaramadım. Programa arkadaşımın bana verdiği ip numarasını girip bağlanmasını söylüyorum ve hata veriyor. Kendisi de ADSL kullanıcısı ve ip numarasına program aracılığı ile bakıyor. (sağda aşağıda programın iconunun üstüne mouse ile geldiğimizde gösterdiği numara) Kısaca bu programı ADSL üzerinden nasıl kullanacağımızı anlatabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler...

• tcp 3389
  • Routerlar üzerinde PAT yapmanız gerekmektedir. ADSL modemlerde NAT olarak geçiyor. Birde ip lerin 10, 172.16, 192.168.0 ile başlıyorsa zaten bağlanamazsınız. Real ip vermeniz lazım birbirinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_cc -- 4 Haziran 2005, 10:22:52 >
  • radmini kurun
    user ve password belirleyin
    kendi pc'niz için port numarası verin default 4899 (başlat - çalıştır - r_server /setup)
    adsl modemin ayarlarında (ethernet ise) 4899.portu yada başka onu kendi pc'nize yönlendirin 10.0.0.5, 192.168.1.20 pc'nizin ip'si kaç ise
    netteki ip'nizi bulun modemin wan kısmı yadawww.ipbul.com, ttnet'in speedtest'inden
    arkadaşınıza talimat verin benim ip 85.x.x.x portum 4875 şeklinde sonra bir sorun çıkmamalı

modem usb ise o zaman ip route'a gerek yoktur sadece port numarası girmeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 4 Haziran 2005, 10:31:17 >
  • teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

kendi pc'niz için port numarası verin default 4899 (başlat - çalıştır - r_server /setup)
    adsl modemin ayarlarında (ethernet ise) 4899.portu yada başka onu kendi pc'nize yönlendirin 10.0.0.5, 192.168.1.20 pc'nizin ip'si kaç ise

portu pc'mize nasıl yönlendiricez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.