Şimdi Ara

Remove Kebab

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=ocW3fBqPQkU
    videoda akordeon çalan sırp askerinin adı novislav djajic'tir.
    bosna savaşında işlediği 14 kanıtlanmış cinayet yüzünden 5 yıl hüküm giymiş, şu an almanyada bir cezaevinde yatmaktadır. soykırıma karışmak suçlamasından ise delil yetersizliğinden yırtmıştır.
    adamın işlediği suç gerçekten "kebab removal" yani.
    Alttaki yorumlara bakarsanız sivil müslüman öldürmek istiyen bir sürü avrupalı var.Aslında bu tarz insanları yakalayıp,sadece kolunun pişeceği şekilde yakacaksın.Kolunu herhangi bir şekilde vücudundan ayırmadan köpeklere yedireceksin.Görecek Kebab Removalı.İşid farklı bir yöntemle öldürmüş suriye askerini bu yöntemde olabilir aslında,köküne kadar hakediyorlar.http://www.liveleak.com/view?i=414_1445795312

• kardeş bu ara geceleri bira içip en sevdiğim filmi izliyorum sana da tavsiye ederim çok haz alıyorum ismi BARDA filmin tam benim haaytımı anlatıyor kafamda deli düşünceler var var mı benim gibi olan?
  • Sen onlar şiddeti destekliyor diye hiddetlenip şiddetle başa çıkmayı düşünüyorsun.

Güzel kafa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regretfullife

kardeş bu ara geceleri bira içip en sevdiğim filmi izliyorum sana da tavsiye ederim çok haz alıyorum ismi BARDA filmin tam benim haaytımı anlatıyor kafamda deli düşünceler var var mı benim gibi olan?

ne içiyorsun hocam
  • quote:

kardeş bu ara geceleri bira içip en sevdiğim filmi izliyorum sana da tavsiye ederim çok haz alıyorum ismi BARDA filmin tam benim haaytımı anlatıyor kafamda deli düşünceler var var mı benim gibi olan?

Olabilir,ne açığımı bulmuş gibi yaklaşıyosun?Komik zannediyorsun bu yazdıklarınla kendini?Bakıyorum zoruna gitmiş,ne oldu çok mu seviyorsun avrupalıları?
  • Remove kebab ermeni ve sırpların başını çektiği Türk karşıtı bir slogan. 4chan, funnyjunk, liveleak gibi yabancı büyük paylaşım sitelerinde çokça taraftar bulan şaka perdesi arkasına saklanmış faşizmdir. Sosyal medyanın faşist trolleri bir yana askerimiz bugün hala Bosna'da ve Azerbaycan'da bulunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRuthing

quote:

ne içiyorsun hocam

tuborg gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırkbeş

quote:

Olabilir,ne açığımı bulmuş gibi yaklaşıyosun?Komik zannediyorsun bu yazdıklarınla kendini?Bakıyorum zoruna gitmiş,ne oldu çok mu seviyorsun avrupalıları?

birşey zoruma gitmedi bu ara içmeden duramıyorum espri yapayım dedim hocam nolmuş ki ,avrupalıların neyini seveyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kırkbeş

quote:

birşey zoruma gitmedi bu ara içmeden duramıyorum espri yapayım dedim hocam nolmuş ki ,avrupalıların neyini seveyim

İstediğim şeyi izler istediğim videoyu paylaşırım,canım ne isterse o yani öyle açık bulup saldırdığını düşünme.Anlaşılan rahatsız etmiş ki yazdıklarım gelip trollemeye çalışıyorsun.Trolle bakalım,neyi trollediğini sanıyosan artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.