Şimdi Ara

Renaissance Türkiye mutlaka denemeniz gereken bir online oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhteşem bir oyun gelmiş geçmiş en iyi fps online oyunlardan bence. Ben çok beğendim öldürdükden sonra "z" basıp nispet yapıp rakibini kızdırabiliyorsun. İşte rahip "tövbe et kafir" diyor öldürünce de birşeyler diyordu , kazanınca "Tanrım sana bir adım daha yaklaştım " felan oyunda 6-7 tane karakter var en çok sevdiklerim benim alphon ve rahip gerçi alphonu almadım ama oyuncularda gördüm. İşte öldürünce "kara sıçanı,alphona bir leş daha" diyor sonra nispet yapıyorsunuz " bu iş böyle yapılır" kazanınca "Veee büyük alphon yıkılmadı, ayakta " diyor her karakterin farklı farklı güzel özellikleri var Bende şuan 3 karakter var 3 karakter açmış durumdayım ilk karakterim rahip,Jague(Robot iyidir buda ), bir tane elbisesinde kırmızı renkler var, siyah kısa saçlı bi oğlan var adı aklıma gelmedi pek kullanmam onu ) ayrıca nispet felan satın alabiliyorsunuz oturupda basından kalkamayıp ve gecelere kadar oynadıgım hale halen sıkılmadıgım oyundur.En güzel oyun modları ve yakın dövüsü olan oyundur birçok online oyun oynadım hepsinden güzel.Gunz,Sudden attack,wolf team,crossfire,blackshot vb hepsinden iyidir. :D

• Steam üzerinden İngilizce olanını indirin oynıcak olan varsa. Türkçe den kat kat iyi olucağının garantisini verebilirim.
  • Aliveingames askerlerini üzerimize atma çabaları Vol#111
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Muhteşem bir oyun gelmiş geçmiş en iyi fps online oyunlardan bence. Ben çok beğendim öldürdükden sonra "z" basıp nispet yapıp rakibini kızdırabiliyorsun. İşte rahip "tövbe et kafir" diyor öldürünce de birşeyler diyordu , kazanınca "Tanrım sana bir adım daha yaklaştım " felan oyunda 6-7 tane karakter var en çok sevdiklerim benim alphon ve rahip gerçi alphonu almadım ama oyuncularda gördüm. İşte öldürünce "kara sıçanı,alphona bir leş daha" diyor sonra nispet yapıyorsunuz " bu iş böyle yapılır" kazanınca "Veee büyük alphon yıkılmadı, ayakta " diyor her karakterin farklı farklı güzel özellikleri var Bende şuan 3 karakter var 3 karakter açmış durumdayım ilk karakterim rahip,Jague(Robot iyidir buda ), bir tane elbisesinde kırmızı renkler var, siyah kısa saçlı bi oğlan var adı aklıma gelmedi pek kullanmam onu ) ayrıca nispet felan satın alabiliyorsunuz oturupda basından kalkamayıp ve gecelere kadar oynadıgım hale halen sıkılmadıgım oyundur.En güzel oyun modları ve yakın dövüsü olan oyundur birçok online oyun oynadım hepsinden güzel.Gunz,Sudden attack,wolf team,crossfire,blackshot vb hepsinden iyidir. :D

İlk defamı fps oynuyorsun yaşınmı ufak reklammı yapıyorsun dalgamı geçiyorsun oyundanmı soğutmak istiyorsun bilemedim.Ama değişiksin.
    Ben oyunu oynadım 3-5 dakika sonra sildim.Tavsiye etmiyorum.Türkçe dublaj var özenilmiş ama sıkıcı bir oyun.

• piyangodan mı çıktın ne diyorsun amacın ne sevmediysen buraya post kasmaya gelme o zaman yürü git . Herkesin zevki ayrı senin hakaretlerini zevklerini çekmek zorunda değiliz ilk önce git nasıl üslüplü konusulur onu öğren burada artistlik yapacagına begenmediysen ne diye yorum atıyorsun hadi attın diyelim benim hosuma gtmedi acıkcası ama zevk renk meselesi demeyi bilmiyor musun? sen bırak oyunu felan da yarın git bi üslüp dersi al.Yaşın mı ufakmış yoo yaşım 20+ senin yaşın belli 14-15 felan. Lütfen konu dışına davet ediyorum seni mümkünse hic bir konuma gelme seninle muhattap olmak istemiyorum hayırlı forumlar tövbe tövbe ne cins adamlar var he gece gece nelerle uğraşıyoruz şurada.
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Dediğin Aliveingames felan çalışanı,yapımcısı,admini vs vs değilim sadece oyundan haberdar olun dedik deneyin zevk alın eğlenin dedikk amaa böyle yapacağınızı bilseydim ne biliyim hiç açmazdım konu monu reklam ile ne alaka isteyen oynar istemeyen oynamaz zorla değil ya sonuçta zevk renk meselesi
  • Oyun hayatını takip ediyorsa bi kere oynamıştır zaten.Haberdar olmamıza gerek yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    O kadar çok oyun var ki ben yakın takipcisi oldugum halde dün ilk defa gördüğüm oyunlar oldu. Ya mesele ney konu açmak mı? mesaj sayısı artırmak mı? nedir mesele? hı bu kadar tepkiye gerek yok haberdar olmak istemiyorsan hiç konuya girmene gerek yok hiç oynamamıslar bilmeyenler kesinlikle vardır bu konu onlar icin zaten.
  • Atarlı genç sakin ol."Veee büyük alphon yıkılmadı, ayakta "
    Konunun yarısında karakterlerin nasıl saçmaladıklarını anlatmışsın.Aç konunu 2-3 resim koy ana sitesini ver grafikler iyi oyun güzel falan de.Sen 10 satır yazı yazmışsın 9 satırında nasıl nispet yapılır onu anlatmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Haziran 2013; 23:09:44 >
  • İsteyen olursa öyle de yapabilirim veya kendileri de bakabilirler oyunu anlatmısım ee ne güzel işte oynayacak kişiler yada merak eden kişiler bilgi sahibi olur hey Allahım len şu forumda engelleme yok mu kullanıcıyı law silahıyla vurup ucurasım geliyor su herifi he :D :D tövbe tövbe şaka bir yana muahaha ney le :D ergen style :D:D Neyse bu üyenin mesajlarını gösterme yaptım bloke ettim anlıcağın dilediğin gibi takıl saha senin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 29 Haziran 2013; 23:25:26 >
  • Niye türkçeye garezin mi var kardeş? nasıl türkçe oynamakdan daha zevkli oluyor anlamadım? :S
  • cryptex1915 C kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim şey Türkçe versiyonunda oynayan insanlar. Yaşları vs. Örnek olarak da gördü zaten millet burda. Gerçekten yorumların 10-15 yaş arası. Yaşın doğrumu değilmi bilmem 20+ olabilirsin fakat yorumların seni cok kücük düşürmüş.
  • Valla okumadım ama metin2 de güzel oyundur denemelisin.
  • Alphona bir leş daha .D karaaa sıçanııı D: alphona bir bloke dahaaa :D ahaha ne güldün be alphon :D kostak kostak yörü yörü çarpraz çarpraz yörü yörü sen beni tanımadan görmeden böyle yorumlar yapıyorsun ya senin zeka düzeyin belli oldu zaten benim yorumlarda düzgün adamına göre cevap verilir biliyor musun? adam gibi cevap veriyorsa adam gibi çocuk gibi cevap veriyorsa cocuk gibi sana da beynimi cıkartarak cevap verdim misal.
  • Hele sükür surda bir tane adam gibi yorum yapan geldi olsun kardeş okumasan da hiç olmazsa saygılısın metin 2 bliyorum zor bir oyun vede çok bağımlılık yaratıyor knight oynardık biz o tarz rpg online oyunların vadesi doldu diye düsünüyorum ben tabi zevk alanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Hele sükür surda bir tane adam gibi yorum yapan geldi olsun kardeş okumasan da hiç olmazsa saygılısın metin 2 bliyorum zor bir oyun vede çok bağımlılık yaratıyor knight oynardık biz o tarz rpg online oyunların vadesi doldu diye düsünüyorum ben tabi zevk alanlar var.

Serverlar birleşse ben geri döneceğim ama birleşmiyor, sanırım oyunu bitirecekler.Tatillerde sabah 5-6 gibi kalkar metin keserdim şimdi beni hiçbir kuvvet kaldıramaz, eskiden çok güzeldi oyun.
  • Bilmem Knight oynadıkdan sonra pek iyi gelmedi ilk çıktığı sürümlerinde oynadım ben metin 2 ama piyasadaki bir çok rpg online dan kat kat iyi zaten 3 tane oyun vardı bilmiyorum şimdi nasıl Knight online rpglerin atası. Silkroad online grafiklerle ün saldı. Metin 2 vardı bir de işte yeni yeni. diğerleri dandik D: ama şuanlar vardır belki iyiler.Metin 2 bağımlılık yaratıyor birde çok zor knight ondan daha kolay gerçi knightda warrior acayip zordu. :)) Metin 2 grafik bakımından daha iyi ama oda bir gerçek :) ayrıca böyle oyunları arkadaşlarınla oynuyacaksın üst kattaki mümkün olabiliyorsa aynı evde felan yada yakın gördüğün kişilerle bir yandan oynuyacaksın bir yandan mikli sohbet felan güzel olur big bang theoryde age of conan için yapıyorlardı öyle 4-5 arkadaş aynı evde :D yoksa tadı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 30 Haziran 2013; 18:12:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.