Şimdi Ara

Renatul Fluence Mi Yoksa Fiat Egea Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Musluk Suyuu

yakıt nasıl acaba ?
    Valla yakıttan çok memnunum, Ankara şehir içi 4.2 lt nin üstüne çıkmadı araç yol bilgisayarına göre(37km ortalama hız), uzun yolda zorladım 120 bin altına düşmedim 160-170 yol izin verdikçe bastım, 4.7 lt yakmış, araç sınırlarını zorladım biraz. Tabi gerçek depo hesabı için 0,30 lt eklemek lazım yol bilgisayarı sapması için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea fluence'den daha iyi, ona göre daha modern ve gelişmiş bi araç

Urban ve üstü olacak şekilde düşünmeye gerek yok egea alınır.

Geçen yine mevzusu geçmişti fluence modeli renault'a ait değil, Samsung modeli, devşirme. Kalite ve olgunluk olarak megane ile çok fark var yani öyle anlatayım. Sağlamlık konusunda da zayıf bi araç, yetişkin koruması zayıf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Valla yakıttan çok memnunum, Ankara şehir içi 4.2 lt nin üstüne çıkmadı araç yol bilgisayarına göre(37km ortalama hız), uzun yolda zorladım 120 bin altına düşmedim 160-170 yol izin verdikçe bastım, 4.7 lt yakmış, araç sınırlarını zorladım biraz. Tabi gerçek depo hesabı için 0,30 lt eklemek lazım yol bilgisayarı sapması için.

Alıntıları Göster
    benim clio servisteyken 1 gün 1.3 easy verdiler sıkarak kullandım genelde uzunda 4.8 yaktı. ama 3 bin devirden sonra bağırmaya başlıyor.Vites oranlarının kısa olması kafamı karıştırıyor açıkçası.170 yaptım 4 lere geldi devir benim clio daha 3 de oluyor o hızda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O sürüşü bile fluence almamak için yeterli bir sebep

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Motor ve yol sesini daha az alan Fluence mi? Sanırım Egea dizel otomatik olduğuna göre 1.6 multijet motora sahiptir. Bu motor için bir yada iki litre fazla yakıyor ama çok kuvvetli olduğu yorumları var.
    Fluence motor sesini içeriye daha az alıyor ama yol sesi için aynı şeyleri söyleyemem.

• Yol tutuş ve frenleme kabilyeti hangisinde daha iyi? Yoksa benzer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Yol tutuş ve frenleme kabilyeti hangisinde daha iyi? Yoksa benzer mi?
    Egea'yı kullanmadım. Sadece bindim. O yüzden sürüş dinamiklerinde hangisi iyi bilmiyorum.

• Bisikletin yol tutuşu egea dan daha iyidir. Sırf bunun için fluence tercih edilir. Fluence de tercih edilecek araç değil ama ikisi arasında hem motor hem yalıtım hem de yol tutuş olarak daha iyidir.
  • Selam egea bende fluence ise en yakın arkadaşımda var benim 2018 model 1.4 hb full paket onun fluence si 1.5 dizel 2011 boş paket gerçekten çok iyi uzuyor ama kaba bir araba ben derimki ne alırsan al ikisininde boşunu alma ikisininde boşu kötü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.