Şimdi Ara

RENAULT 1.9 EUROPA RNA 2001 MODEL DİZEL ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Renault R 19 Europa ikinci el bir araç baktım. Özelliklerini aşağıda yazıyorum. Sizce alınır mı? Yorumlarınızı acil olarak bekliyorum.

ÖZELLİKLER:

RENAULT 1.9 EUROPA RNA
    2001 model, dizel, 127 bin km, ilk sahibi.

Fiyatı: 12.500 TL

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Hayır alma sakın 1.9 motorlar çok sorun çıkartıyo arkadaşımda var 1 ay içinde motor yüzünden 4 kere sanayiye gitti ama motorun yürürü iyi sağlam.Ama devamlı acayip acayip sorunlar çıkartıyor.1.6 lar çok güzel arabaya hiç bir şey olmuyor.1.6 ve klimalı olursa üstüne bide lpgli olursa ömür boyu binersin.
  • Eski araçlarda dizel motor almak sakat iş bence. Sonuçta eski teknoloji. Bir ara 95 model dize R9 görmüştüm allahım o ne biçim motor sesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Eski araçlarda dizel motor almak sakat iş bence. Sonuçta eski teknoloji. Bir ara 95 model dize R9 görmüştüm allahım o ne biçim motor sesi

Traktör gibi
  • Dizel yerine benzinli al lpg ile yakıtta sorun olmaz.
  • Bence de eski dizel araçlara fazla yanaşma. 1.6 benzinli Europa temizinden bulursan kaçırma derim. Bir de LPG bağlattın mı uzun bir süre binersin.
  • bi aralar beymen club diye bi modeli vardı r19 un klimalı airbaglı 97 model.bide onlara bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımda tüplüsü vardı. Yakıtından illallah edip sattı. 1.9 dizelini aldı suan yakıttan da aractan da cok memnun. Fakat 12-13bin tlyi o araca verir miyim? VERMEM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.