Şimdi Ara

renault 11 flash 1.7 yakıtı nasıl.... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
181.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

renault 11 flash 1.7  yakıtı nasıl....
  • MERHABA roots111
    ARAC 20 YASINDA KM 147 000 KM DE OLABİLİR FAKAT DÜN BİR FLASH S SERISI GORDUM SATTILIK
    1995 MODEL SADECE TAVANDA 1 TANE HAFIF CATLAK SANIRIM BIR SEY DUSMUS.
    KM 305560 DA 5 000 TL DİYOR AMA 4 500 4 000 TL YE BIRAKIR BAYRAM ONCESI.

SENIN ARACININ YASI BAYA BİR VAR O ARACIN EDERI BENCE 4 000 TL BENIM VERECGIMDE ODUR.
    HERSEYIN HAYIRLISI ELBETTE.
  • teşekkürler H7K7N arkadaşım,hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim şimdiden.
  • 2 yıl önce tertemiz 91 model 172 bindeki flashımı 5750 liraya sattım...şuan 5000den fazla etmez sanırım...
  • slm : elimizde bi renault 11 var almayı düşünüyoruz .. ne dersiniz.. 5 bin tl bütçemiz var daha uygun bi araba bulamadık .. yakıt korkutuyor sadece
  • Renault Flash lar hakkında doğru bilinen yanlışlar.

1- Çok yakar (Aracın motor ve yakıt sistemindeki bakım ve onarımları ustasına yaptırın kesinlikle çok yakmaz.)
    2- Savrulur(Aracın alt takım rot balans ve lastik sistemlerini işin ehline yaptırın ve yol ve hız durumuna göre virajlara nasıl girilir öğrenin ki bu her araç için şart hiç bir şey olmaz)
    3-90 dan sonra titrer (Motor ve Alt takım ayarlarını kontrol ettirin)
    4-Soğukta zor çalışır (Yakıt sistemi ayarlarını doğru düzgün yaptırın lpg sisteminin dışarıdan kalan hatlarının izalasyonunu yaptırın)
    5-Konfor yoktur.(şahin ve doğandan daha rahattır garanti ederim.)
    6-Parçası pahalıdır( arabayı şahinlerler doğanlarla karşılaştırırsan tabiki pahalı gelir.Bindiğin aracın sınıf farkını gözardı etme)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marex3737

Arkadaşlar r11 serisi (flaş rainbow ) küsümsenecek bir araba değil bmw den bile kalkışta seri bir araba en azından bmw nin önünde 20 mt öndesiniz dir.

Bizde r11 rainbow 1.6 wardı arabada savurma titreme yok diyen yalan söyler kastamonudan istanbula giderken ibre 200 den aşağıya düşmüyodu ağır olmasına rağmen hiç yakmazzz.

Bu arabanın orjinalini bulmak bir sıkıntı arkadaşlar bulana helal olsun

tamponları orjinal ise eğer içi doludur çünkü bu arabalar zamanın en iyi ve en performanslı Ralli arabasdır yani tapmonları zaten 100kg dan fazla bu arabanın asıl ağırlığı 2 tondan fazla arkadaşlar 950 değil zaten ağır olan motor kısmı. motorun daha salamsa mesela araba sollıcaksın 90 km hız dasın geç sağına gaza yüklen anında ibre 180 km yi görüyo arkadaşalr bana bu araba kimse kötü demesin. alacaksanız rainbow 1.6 alın hem az yakar hem yüksek performanslı

bu arabalarda savurma diye bişey yok savuruyo diyenler kendine şoför lük konusunda güvenmiyo.

tekrar sölim bu arabayı kalkışta geçen araba yok bmw olsun mercedes olsun honda olsun kalkışta geçmesinin mümkünü yok anca motoru güçlendirdiyse geçer oda çok nadir (bugatti ferrari gibi arabalar hariç bu araçardaki motor zaten trilyonluk :D)

bence böyle bi araç neden bukadar düşük fiyatta hala aklım almıyo eğer orjinal çürümemiş bi tanesini bulabilirseniz alın tambir uzun yol aracı 1 ayda en azından 3-4 kere kastamonuya gidip gelirdi motor da arıza denen bişey yoktu ama arabayı bi akrabamıza verdik arabaya 1 bucuk tona yakın bişey koymuş 160 la felan ilerlerken arabayı çukura düşürmüş araba anlıcanız ortadan ikiye ayrıldı :(( zaten arabanın ağırlığı kendine yetiyo .

maşallah bu rainbow lar neymiş böyle

tek rakibi THY

• merhaba kardeşim bende flaşh almayı düşünüyorum hangı modelını onerebılırsın ?
  • 93 ve üstü S modelleri seni fazlasıyla memnun eder konfor v performans bakımından.tabi temiz olmak şartıyla.
  • arkadaslar güncel yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba
  • Merhaba Arkadaşlar,

1996 dan beri ikinci sahibi olduğum aşağıdaki linkte fotoları bulunan aracı kullanmaktayım.Bu arabaların en önemli parçası ve kaderlerini tayin eden parçası Karbüratörüdür.Ama malesef bu karbüratörlere usta bulunamadığından daha doğrusu ustaların bu karbüratörün tamir ve bakımından anlamadıkları için(hepsi değil),piyasada, işte bu Flashlar çok yakar diye bir imaj oluşmuştur.Bu araçlar bakımlı ve ayarlı olduğu zaman inanın az yakıyor ve performans en iyi duruma geliyor.Forumda temiz araç arayanlar için duyurulur.1990 model,orj 212.000 kmde,değişeni yok ,kesinlikle kazasız,full orjinal,hiç lpg takılmamış,Fiyatı 7000 tl.

Fotolar için tıklayın,
    http://imageshack.us/g/252/009kur.jpg/

irtibat GSM 532 224 60 98

yusuf SARIOĞLU/İzmit

• quote:

Orijinalden alıntı: safak19032003

arkadaslar güncel yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba

flash kullananlar yardımcı olabilirmi. teşekkürler.
  • Herhakde flash kullanamayanlar! yakıtı söylemek istemiyorlar.malum 1.7 lt motorlu araç herhalde bende olsam bende söyleyemezdimm....
  • 2004 te 1992 model flashımız vardı.benzinlide 190km/h hız yapıyordu,ama babam iyi bakıyordu, o kadar bana baksa ben uçardım xD
    yakıtına gelince ş.içi 1.7lt motordan dolayı 40km de 3,8-4,1lt yaktığı oluyordu.
    ş.dışı 190 la gidersen 360km de depo boşaltıyordu
    90 la gidersen 680km gidiyordu yakıtı böyle.
    donanımı modeline göre düşüktü,arka süspansiyonlar berbattı.
    kaportası sağlamdı ancak.
  • basarsan yakıyor.hemde cok yakıyor. normal kullanırsan 3000 gecmeden az yakıyor sehır dısı dahada az.ben o kadar tahmın etmezdım.fıyat veremıcem cun ku yakın zamanda hesaplamadım hıc
  • bendede var bitane ikinci araba olarak kullanıyorum çekişi yeni arabalar kadar olmasada bi şahine doğana göre oldukça iyi, 1.7 motor lpg ile km de 300 kuruş yakıyor tabi basınca çabuk bitiyor, 1.6 için normal olan 230 kurusa kadardır 1.7 de ise 250-260krs karbiratörün dezavantajı sanırım tabi birde arabanın eskime payıda var

@ düzeltme

bugün test ettim 10 liralık gazla 40 km yol gittim (gaz 2.05 kurus gibi bişeydi) km de 225 kuruş yakıyor demek oluyor bu tabi bagzi yerlerde dayanamadım baya basa basa kullandım ona ragmen bu kadar gitti normal kullansam bi 5-10 km daha fazla giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 30 Haziran 2012; 2:29:13 >
  • Araç seçiminde bulunduğunuz şehir önemli. Lada ve Renault Erzurum için ideal ancak ustası yoksa o aracı eleyin derim. Renault tam Anadolu arabasıdır. Her yerde ustası vardır. Flash motoru diğer 9 ve 11 serilerinden farklıdır. MTV olarak da biraz daha yüksektir. Atak araç olacaksa Fairway-Rainbow tavsiye ederim. Parça uyumu tam olsun derseniz Renault 11 GTS veya Renault 9 tavsiye ederim. Bu araçlar elektronik ateşlemelidir.

Spring hem baz modeldir hem de bir kısım üretimlerinde platinli ateşleme vardır. Orjinal distribütörü arıza yapar ve daha ucuz olan Toros distribütörü takarlar. Toros distribütörü takılıysa veya elektronik ateşlemeliyse Spring de alınabilir.
  • bu r11 gts ler 1.4 brodwaylarle aynı motor demi 1.7 ler için ayarsızsa çok yaktıgı soylenıyor karbüratör ustasını bulmak zor diyolar var mı tuzla civarında bunun ustası, flashlar brodwaylere göre daha ucuz kasasıda daha cok hosuma gidiyor benim bu flashları mı önerirsiniz yoksa gts leri mi almak daha mantıklı ama sanırım gts ler pek yok piyasada
  • bugün km yi sıfırlayıp yeniden test edicem bakalım ne kadar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.