Şimdi Ara

renault 11 flash 1.7 yakıtı nasıl....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
181.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktaki arabanın lpg de yakıt durumu nasıdır....kullananlar bi yardım etsinler....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault 11 Flash 1.7 Yakıt Performansı

Renault 11 Flash, 1980'lerin sonlarında ve 1990'ların başlarında üretilen popüler bir otomobil modeliydi. 1.7 litrelik motor seçeneğiyle sunulan Flash 1.7, kullanıcıları arasında yakıt verimliliğiyle tanınıyordu.

Renault 11 Flash 1.7'nin yakıt tüketimi, sürüş koşullarına, trafik yoğunluğuna ve aracın bakım durumuna göre değişse de, kullanıcı yorumları ve test verilerine göre genellikle aşağıdaki aralıklarda yer almaktadır:

• Şehir içi: 9-11 litre/100 km
    • Şehir dışı: 6-8 litre/100 km
    • Ortalama: 7-9 litre/100 km

1.7 Flash, yakıt verimliliğini artırmak için karbüratörlü bir yakıt besleme sistemi ve 5 ileri manuel şanzımanla donatılmıştır. Ayrıca, bazı modellerde yakıt tasarrufu sağlayan bir ekonomi sürüş modu da mevcuttu.

Renault Flash 1.7'nin yakıt ekonomisi, kullanıcı yorumlarına göre genel olarak tatmin edicidir. Kullanıcılar, aracın özellikle şehir dışı sürüşlerde düşük yakıt tüketimi ile öne çıktığını belirtmektedirler.

Flash 1.7, Renault 11 serisinin en çok tercih edilen modellerinden biriydi ve günümüzde de ikinci el piyasasında popülerliğini korumaktadır. Düşük yakıt tüketimi, güvenilirliği ve uygun fiyatlı olması, onu ekonomik ve pratik bir otomobil seçeneği haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şehirdışı 14 kuruş karışık 18 kuruş şehiriçi 25 kuruş yakar LPG 1.75den motor 1721 cc 8 valf 92 beygir kasası hafif olduğu için fazla yakmaz çok seri bir arabadır LPG de 195 benzinde 215 yapanı görenler var
  • vay be...bu kadar beklemiyodum....güzelmiş...
  • Dediğim gibi arabanın kupası 900kilo ve motor 92 beygir yani zorlanma olmadığı için yakıtı fazla sayılmaz
  • bizim de 93 model rainbow var. aynı kasa sadece motoru 1.6 litre. kalkışta inan 2 litrelik vectralardan falan daha seri. o model daha seri bi araç bulamazsın sanırım. ama virajlarda cok savurur. frenleri berbat. karburatörlü oldugu için lpg de sorun cıkarabilir.

bizim aracın motoru rektefiye gordukten sonra duz yolda 160 ı geçmiyo. zaten 140 dan sonra araç resmen uçmaya başlıyo. o araçla 200 km yapmak resmen ölümle dans etmek demek.
  • uzun yola çıkılırmı peki? erzurumda öğretmenim kayseriye gider gelirmi? 800 km lik bi mesafe....
  • Niye gitmesin uzun yola kaputu aç en basiti cam suyu kavonozunun üzerinde bile made in france yazar hararetin hsini bilmez sadece 2. eli biraz kötü ama satılmıycak araba değil bu arada ne kadar istiyolar arabaya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SEVGİLİ CLİO SYMBOL.BENDE 1600 FAİRWAY VAR.AMA KAÇ BEYGİR OLDUĞUNU BİLMİYOM.RUHSATTA DA YAZMIYO.İNTERNETTE ARAŞTIRDIM AMA ÜÇ DÖRT ÇEŞİT FARKLI BEYGİRLER YAZMIŞLAR.1994 MODEL.AYRICA LPG 180 YAKIYOR Ş.DIŞI.ÇOK DEĞİLMİ.AYAR İSTERMİ
  • beraber çalıştığımız abimizin flashı var. 1700cc. alet benzin ile 11lt/100km yakıyor şehiriçi. şehirdışı 8lt/100km
    gerisini siz hesaplayın
  • ferguc 85 beygir
  • 16 kuruşu geçmemesi gerekir bu birazda LPG kitiyle ilgilidir
  • ben lpg siz kullanıyorum bence motoruna göre gayet ekonomik
  • reno 12 lerle yapılırsa flash la daha iyi yapılır
  • 5000 ytl bütçem var ve 4 araç arasında kaldım...

renault flash...
    lada samara...
    skoda forman...
    renault spring....

bu dört araç arasında düşünme aşamasındayım....lada samaralar çok az yakıyormuş...
  • FLASH= GENÇLİK ATEŞİ PERFORMANS DELİSİ SAMARA=MOTOR YAKIT İÇİN İYİ AMA NE DÖŞEME VAR NE KAPORTA FORMAN=ÇOK NAZİK ZAYIF BİRAZ SPRİNG=O BİR EKONOMİST LPGSİZ BİLE KULLANABİLİRSİN bana sorarsan o paraya 94 ve üstü SPRİNG bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wehby

5000 ytl bütçem var ve 4 araç arasında kaldım...

renault flash...
    lada samara...
    skoda forman...
    renault spring....

bu dört araç arasında düşünme aşamasındayım....lada samaralar çok az yakıyormuş...

tabikide flash
    kalite tip serilik maç sürat parça bolluğu tabikide flash springte iyi ama flash daha sportif genç işi ve modifiyeye springe göre biraz daha yatkın skodayla lada hiç bulaşma derim ne parçası var nede arabının olan parçalarından hayır gelir çek altına bi flash bak keyfine motor büyük ama araba hafif olduğundan motora göre çok az yakıyor hemde çok seri yol tutuşu iyi servis bakım gerektirmez parçası ucuz
    hız konusuna gelince 0-100 denesi hiç yapmadım ama araba basınca gücünü hissettiriyor gaza basmaya korkmuyorsan flash tam sana göre gaza basınca ivmelenmesi oldukça güzel son sürat fabrika verisi olarak 185km ama her araba fabrika verisinin oldukça üstüne çıkar benim 90 model 1.7 145bin km de ben en son 175 yaptım ama bu arabayla 160 tan sonrasını kesinlikle önermem 160 tan itibaren araba resmen ruh gibi dolanıyor ben araçttan çok memnunum 93 ten beri bende 2. sahibiyim şimdiye kadar ne arıza yaptı ne kaza nede başımı ağrıttı hala orjinal boyasız kaporta orjinal çook memnunum satarsam sırf model yükseltmek için satarım henüz çürüme paslanmada yok ama yinede insan yeni arabalara imreniyor elime para geçince ben ilk fırsatta 200 model üstü bi araba alıcam ama memnun olmadğımdan değil model yükseltmek içinkesinlikle öneririmben şuan kendilimi satsam 6 ya vermeye çalışırım alan olmassa en az 5 e veririm daha altına kıyamam çürüyene kadar dursun daha iyi

• anladım....bu arada birde uno 60s gördüm 1100 motor...bunuda düşünmekteyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wehby

anladım....bu arada birde uno 60s gördüm 1100 motor...bunuda düşünmekteyim...

modeli daha yüksek hada az yakar ama bence yinede flash daha iyi unoda bagaj denen bişey yok tabi yinede sen bilrsin ama ben flash derim ama tabi temiz olmak kaydıylapiyasada çok kazalı vuruklu araba var alırkan dikkat et devrini yapmadan önce mutlaka servise yada kaportacıya falan göster
  • anladım...araba konusunda çok bilgim yok...onun için burda size danışıp almak istiyorum....
  • 94 rainbow um var 1,6 LPG li klimalı imzamda görecegeniz dahilinde 307 imde var.Bence Flash,Rainbow parasını hakkaden araclar benim arac 94 model 93 binde hiç kazasız sadece 3 parcada boya var 7000 liradan bir kurus asagıya vermem..
    Yakıta gelince benimki şehir dısı net 85-95 km yi gecmeden 0,14 kurus yakıyor...sehir içini net bilmiyorum ama ortalamada yine 0,17 civarı diye tahmin ediyorum...uzun yolda ise bakımlı motorunuz varsa renault un yagını suyunu koyun ve korkmayın...dediginiz diger araclara nazaran 11 in malzeme kalitesi işçiliği yalıtımı en önemliside sasesi daha kalitelidir..bence bakımlı bir flash sizi memnun edicektir...

not: bu söyledigim güsel seyleri frenler ve yol tutus için söyleyemeyecegim...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.