Şimdi Ara

renault 11 flash 1.7 yakıtı nasıl.... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
181.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetltn

bu r11 gts ler 1.4 brodwaylarle aynı motor demi 1.7 ler için ayarsızsa çok yaktıgı soylenıyor karbüratör ustasını bulmak zor diyolar var mı tuzla civarında bunun ustası, flashlar brodwaylere göre daha ucuz kasasıda daha cok hosuma gidiyor benim bu flashları mı önerirsiniz yoksa gts leri mi almak daha mantıklı ama sanırım gts ler pek yok piyasada

GTS' lerde kullanılan motor Broadway ile aynıdır. Motor kodu C2J ile başlar. Spring ile Toros motoru da C1J ile başlar. Kıyaslama olursa tercihimi GTS' den yana kullanırdım. Temizini bulmak daha kolaydır. Flash gençliğin arabası olduğu için gençler tarafından hor kullanıldılar. Piyasa temiz Flash' a hasret kaldı. Çevik araç lazımsa Rainbow idealdir(C2L motor kodu).

Flash motor kodu F ile başlar. Farklı bir teknolojidir. Renault 21 Manager' deki motorla aynıdır. Bu da parça fiyatının biraz daha artması anlamına gelebilir. Her ustaya da emanet edilmesi doğru olmaz. Uzmanının ayarlaması lazım.

• bugün test ettim 10 liralık gazla 40 km yol gittim (gaz 2.05 kurus gibi bişeydi) km de 225 kuruş yakıyor demek oluyor bu tabi bagzi yerlerde dayanamadım baya basa basa kullandım ona ragmen bu kadar gitti normal kullansam bi 5-10 km daha fazla giderdi
  • r11 gts bence en ideali ama bu serinin en boş arabasıdır.Bir de en az üretilenleri ve en eski olanlarıdır.
  • flash ön çeker demi
  • Hafif kasali araclarda guclu motot her daim az yakacaktir.
  • merhaba arkadaşlar bende flash ya da broadway almayı düşünyorum hangisi öğrenciye daha uygun olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pEEKmeeZ

flash ön çeker demi

Evet, Önden Çeker...
  • kontrea K kullanıcısına yanıt
    Ogrenciye flash daha uygun olur diye dusunuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biraz hortlayacak ama reno flash acemi için sıkıntı cikarirmi hidrolik direksiyon vs varmi

• Merhaba aynı arabayı bende aldım 2 hafta olmadı daha 50 tl gaz attırdım 1 günde tahmini 50 km yol yapmışımdır gösterge kırmızıya geldi yüreğime indi 50 tl ile istanbulu gezmem lazım ama mahallede gezmeyle bitti yuh dedim bu araç bu kadar çok iksen yakmaz sizce sorun nedir yardım plis ?
  • birde bu aracın motor gücü nedir kaç beygir , önden cekişmi oluyor ? fren önmu arkamı ? ilk arabam bilenler detaylı anlatabilirim şu garibanı sevindirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

Konu biraz hortlayacak ama reno flash acemi için sıkıntı cikarirmi hidrolik direksiyon vs varmi
    Bende ilk araçım reno flash aldım istanbul 4.leventte öğrendim sende ögrenirsin en azından parcası ucuz kaza yapmış olsan. birde otobana çıkma iyice ögrenene kadar ben cıktım adam *ötüme yapışmış geri kaçırınca arabaya vurdum özellikle alacagın aracın vites sağlam olsun geçişler takılma yapmasın bende yapıyor zor anlar yaşatıyor.
  • YLDS YUSUF kullanıcısına yanıt
    Skoda favorit aldım başta masraf ettik ama şuanlık iyiyiz bakalım nasip kısmet

• quote:

Skoda favorit aldım başta masraf ettik ama şuanlık iyiyiz bakalım nasip kısmet
    Hayırlı olsun Onun yakıtı nasıl ?
    Kötüya 100 altı olursa 18 krş gazda ama başka zaman sanki çok yakıyor yawss

• quote:

Kötüya 100 altı olursa 18 krş gazda ama başka zaman sanki çok yakıyor yawss
    18 krş yakıyosa yine iyi benimki anladığım kadarıyla km de 1 tl yakıyor cumartesi nasıpse detaylı hesaplıcam ne kadar yakıyor.
    Dediğim gibi ilk zaman o zaman LPG yeni taktırmıştım şimdi bendeki de körüklüyor280 km de 100 TL gibi yakıyor

• Evet baya eski bi konu ben son yılın bilgisini veriyim yeni alan arkdaşlar merak ediyordur bende yeni aldım ne kadar yakıyor bi hesaplayım dedim.
    depoyu fulledim 93.45 tl çeliktepe evden cıktım kilyos sahile gittik birazda gezdik tekrar depoyu fulledim 18.66 tl tuttu. toplam 65 km yol yapmışım. hesaplarsak.
    18.66/65=28 krş yakmışım bu şehir içi. şehir dışı 25 krş
    yakar diye tahmin ediyorum SENE 02.07.2018 ( YLDS YUSUF YOUTUBE ) sorunuz olursa youtub hesabım.
    Esen kalın!
    https://www.youtube.com/channel/UCViusthDez-ytgWAHj_VsBQ?view_as=subscriber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YLDS YUSUF -- 2 Temmuz 2018; 9:32:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.