Şimdi Ara

RENAULT 11 Mİ, SKODA FAVORİT Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OLAYA BAK YA, SİNİRLERİMİ TEPEME ÇIKARIYORLAR, DEMEK BEN ARABAMI 4500E 5000E SATMIŞ OLSAM CİN OLMUŞ OLACAĞIM ÖYLE Mİ? YA NASIL BİR MANTIK, AĞZIM DOLUSUNCA KÜFREDESİM GELİYO AMA ZOR TUTUYORUM KENDİMİ, SONUÇTA UMUMİ BİR PLATFORMDAYIZ
  • Senden beklenir delikanlı istersen onu da yap ama sunu da biliyorsun, burası Acık platform ve ben kendi mentalitemle sana yazdım cok istiyorsan engelle olur biter, ayrıca senin kadar ateslenerek sana yazmam merak etme, ama benim nazarında çizdiğin profil malesef yazdığım gibi. Eğer bu yazdıklarını daha önce yazdsaydın belki bu sekilde dusumdurmezdin, herneyse, seni sana bırakıyorum benim icin denizdeki kum misalisin o yüzden fazla yazmayacağım...
  • Ha bu arada aza minnet etmeyen cogu hiç bulamaz, bunuda unutma
  • Merhabalar.. Konu biraz ateşlenmiş gibi duruyor.

Aslında konu BAŞLIK olarak süper. İlk araç alacaklar için uygun ve aydınlatıcı bir başlık olmuş. Fakat cevapları okuyunca ( ki! Cevaplardada olumlu fikirler yazılmış )
    buna rağmen anlamadığım sevgili konuyu açan kardeşimiz "ally 0607" neyi nasıl anlatmak istediğini anlatamamış gibi duruyor.
    Öncelikle 90 model aracını 3 model yükselteceğim diye bu yırtınma neden anlamadım. Haa desenki 3 yaşında alacağım amenna ama 3 model yılı yukarı araç almak için "favorit " alınırmı. Madem sen bu işi yapıyorum diyorsun, önce bunu bilmesi gereken ilk insan sensin.

Arkadaşlarımda zaten "alma-yapma-olmaz" demişler. Peki bu ısrarcı tutumun ne o zaman.
    Diğer taraftan sanal da olsa tartışma yaratılmasıda hoş durmamış.

Sevgiler..
  • Merhabalar.. Konu biraz ateşlenmiş gibi duruyor.

Aslında konu BAŞLIK olarak süper. İlk araç alacaklar için uygun ve aydınlatıcı bir başlık olmuş. Fakat cevapları okuyunca ( ki! Cevaplardada olumlu fikirler yazılmış )
    buna rağmen anlamadığım sevgili konuyu açan kardeşimiz "ally 0607" neyi nasıl anlatmak istediğini anlatamamış gibi duruyor.
    Öncelikle 90 model aracını 3 model yükselteceğim diye bu yırtınma neden anlamadım. Haa desenki 3 yaşında alacağım amenna ama 3 model yılı yukarı araç almak için "favorit " alınırmı. Madem sen bu işi yapıyorum diyorsun, önce bunu bilmesi gereken ilk insan sensin.

Arkadaşlarımda zaten "alma-yapma-olmaz" demişler. Peki bu ısrarcı tutumun ne o zaman.

Sevgiler..

• Gerek yok değiştirmeye aracı daha modelli bir araç bulursan değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Ha bu arada aza minnet etmeyen cogu hiç bulamaz, bunuda unutma

diğer konuyu baştan sona okusaydınız bu durumların aynen yazıldığını zaten görürdünüz. Nedense bizim milletimizde bilip bilmeden, araştırmadan ahkam kesme alışkanlığı var. Minnet etmediğimi nerden biliyosunuz?? Engellemek, konuşmaktan aciz, kendini savunamayan basit insanların işidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 29 Eylül 2011; 19:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TopraktanGelenler

Merhabalar.. Konu biraz ateşlenmiş gibi duruyor.

Sevgiler..

kardeş arabam 90 model değil 88 model, ben hep üst model arabalara bindim o yüzden anlamam bu arabalardan ne r11 ne de favoritten, yalnız favonun tutulduğunu az yaktığını ve yanlış olmasın 92 veya 93 modelden sonrasında volkswagen katkısı olduğunu biliyorum hiç binmişliğim yok. 2 3 yaş değil 5 yaş var arada, 5 yaş azımsanacak kadar az değil 2011 ile 2006 bir midir mesela? Bende; Allah'ın bana verdiği bu imkanı fırsata dönüştürüp hem harçlığımı çıkartıp hem de arabamı yükseltebilir miyim diye düşündüm. Ha bazı kişiler bunu desteksizce maymun iştahlılık olarak değerlendirmiş ağzına gelenide saymıştır ama ticarete karar vermek maymun iştahlılık değildir, onlar diye diye dursunlar umrumda değil. Ayrıca ısrar ettiğim filan da yok, arkadaşlar ;''gerek yok değiştirme'' dedikten hemen sonra vazgeçtiğimi yazmıştım, sizde okumadınız sanırım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 29 Eylül 2011; 19:50:46 >

• Aracın güzel ve fiyatıda o zaten kimseye bakma sen.
  • Orijinalden alıntı: 038poyraz

Herkes nereye mi gitti?? 2000 tl ye Arac almak icin dünya laf ettim, alın teri emek dedin millet seni anladi biraz biraz, sonra bu seni tatmin etmedi, birisi arabana talip oldu, zık diye 5000 tl yaptın kıymetini. Sonra damağına bir parmak bal degince kendinden geçtin, cin olmadan adam çarpmaya çalışmak icin sahibindene ilanını da koymussun, bak koçum madem üniversite ogrencisisin ve ideallerin var biraz sabırlı olmayı öğren. Madem ilin isinde çalıştın, para kazanmak nedir görmüşsün, bence bu sana küpe olsun okulunu güzelce bitir git is tut istediğin arabayı al. Ama triska konularla da zıdt birt yapıp burayı oyun bahçesine çevirme, ha birde biraz acemisin dikkat et çarpmasınlar seni. Kalp kırmak pis iştir amma vlakin forumda kendini çabuk deşifre ettin. Aklınca ticaret yapıyorsun ama bunu burada paylaşıp ta kendini hakir gostertme, öteki konunda helal olsun dedim içimden ama şimdiki konuna dayanamayıP yazıyorum, içimden de diyorum Simdi : insanoğlu çig süt emmistir,,,, kıymetin benim gözümde bi anda söndü evlat, saba iyi satışlar
    bende dün 2000 tl lik araba macerasını okumuştum üstüne bu konu açılınca aklıma geldi. Galericiler neden böyle diye bir topik vardı bulamadım haksız kazanç ....

• Hiç gerek yok bence aracınız gayet güzel eğer sizde memnunsanız tabiki
  • Araba satıldı beyler. bi müşteri geldi 4700 e anlaştık ama arabaya bakıtmaya gittiğimizde silindirlerin bilmem neresinde arıza varmış motor tıkırtı yapıyomuş 700 liralık masraf varmış motor inecekmiş, araba daha önce hararet yapmış ondan olmuş. Ben ilk önce inanmadım, anlaştılar diye düşündüm, neyse bunlar beni bırakmadılar, 4400 e anlaştık, ordan çıkınca başka bir ustaya götürdüm kendim, hakikaten doğruymuş, böyle binersen bişey olmaz ama yaptırırsan 700 800 liralık masraf var deynce rahatladım. İşte bugünde notere gittik satışını filan verdim, şimdi 4500 liralık bi araba bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Herkes nereye mi gitti?? 2000 tl ye Arac almak icin dünya laf ettim, alın teri emek dedin millet seni anladi biraz biraz, sonra bu seni tatmin etmedi, birisi arabana talip oldu, zık diye 5000 tl yaptın kıymetini. Sonra damağına bir parmak bal degince kendinden geçtin, cin olmadan adam çarpmaya çalışmak icin sahibindene ilanını da koymussun, bak koçum madem üniversite ogrencisisin ve ideallerin var biraz sabırlı olmayı öğren. Madem ilin isinde çalıştın, para kazanmak nedir görmüşsün, bence bu sana küpe olsun okulunu güzelce bitir git is tut istediğin arabayı al. Ama triska konularla da zıdt birt yapıp burayı oyun bahçesine çevirme, ha birde biraz acemisin dikkat et çarpmasınlar seni. Kalp kırmak pis iştir amma vlakin forumda kendini çabuk deşifre ettin. Aklınca ticaret yapıyorsun ama bunu burada paylaşıp ta kendini hakir gostertme, öteki konunda helal olsun dedim içimden ama şimdiki konuna dayanamayıP yazıyorum, içimden de diyorum Simdi : insanoğlu çig süt emmistir,,,, kıymetin benim gözümde bi anda söndü evlat, saba iyi satışlar

Uzunca bir zamandan sonra forumda dolaşırken eskiden açmış olduğum bu konuyu gördüm ve hortlatmak istedim. Öncelikle merabalar 2 sene önce anlamsız bir takım tartışmalar içerisine girmişiz. Biraz gençliğin vermiş olduğu etkiyle ateşlenmişim kusuruma bakmayın :) öncelikle kimse beni çarpamadı bunu belirtmek istiyorum, şuan 7. arabamı arıyorum 1988 RENAULT 11 GTL'DEN SONRA, 1992 PEUGEOT 205, 1994 LADA SAMARA, 1976 FORD TAUNUS, 1990 TOFAŞ SERÇE VE 2001 CITROEN SAXO aldım sattım. Kar ettin mi derseniz sadece ilk renaulttan ettim, diğerlerinde kesinlikle etmedim maliyetine sattım hep, neden sattığıma gelince, ticaret saikiyle değil, dediğim gibi ben arabaları çok seviyorum hep merak ettiğimden değiştirdim lada ve serçe hariç, onlar mecburiyetti. Şuan babamın arabasına biniyorum 2004 honda jazz, en kısa zamanda flash alacağım. Çok güzel anılarım oldu bu arabalarda, bayağı bi şehir gezdim. Ford Taunus'la tatile gittim, fotolarım burada bakmak istersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_50866743/mpage_9/tm.htm iyi günler diliyorum. Linkini verdiğim konu vesilesiyle bir çok ünv'liyi araba sahibi yaptık faydalı bir konu oldu. İyi günler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Aynı konudan devam. Eski konudan devam.

Yeni konu açmaktan korkanlar arasındasınız galiba.

ne diyosun hemşo :) açık konuş, konuyu açan benim, konuya devam babında birşey yazmadım, 2 sene önceki bir mevzuyla ilgili birşey yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Aynı konudan devam. Eski konudan devam.

Yeni konu açmaktan korkanlar arasındasınız galiba.

ne diyosun hemşo :) açık konuş, konuyu açan benim, konuya devam babında birşey yazmadım, 2 sene önceki bir mevzuyla ilgili birşey yazdım

Tepkim size değil.

"Eski konudan devam" şeklinde gerekçelerle konu açmaktan korkar olduk.

Bir otomobil satışları konusu açılıyor.

Ondan sonra siz bir başka açıdan yaklaşımla satış konusu açsanız kapatılıyor.

Onun için konu açmaktan korkanlar arasındayım.

Neyse!

Siz buna güzel bir örnek oldunuz.

Eski konudan devam...

• ally_0607 A kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın hakim yada savcı olabildinmi 8yıl geçmiş
    Arabayı satmadıysan ben alim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvery

Hocam naptın hakim yada savcı olabildinmi 8yıl geçmiş
    Arabayı satmadıysan ben alim
    Şuan Ankara'da avukatlık yapıyorum. Çok fazla araba değiştirdim. 35-36 oldu sanırım. En son bmw 5.20 D var :) yaşayıp gidiyoruz işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.