Şimdi Ara

RENAULT 11 Mİ, SKODA FAVORİT Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM 88 MODEL FRANSIZ ÜRETİMİ 1.4 RENAULT 11 GTL ARACIM VAR. ARABAMDAN MEMNUNUN Ş.DIŞINDA 0,164 Ş.İÇİNDE 0,185 TL YAKIYOR LPG İLE. ACABA DİYORUM BUNU SATAYIMDA BİRAZ MODELLİ 92-93 SKODA FAVORİT Mİ ALAYIM? SİZCE BÖYLE BİR DEĞİŞİME GEREK VAR MI? BU İKİ ARACI KIYASLAYACAK OLURSAK HANGİSİ DAHA İYİDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 26 Eylül 2011; 18:28:45 >

• O yaşa gelmiş araçlarda markanın veya modelin pek önemi kalmıyor. Temiz kullanılmış, bakımlı diri kalmış olan hangisi ise onu alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

O yaşa gelmiş araçlarda markanın veya modelin pek önemi kalmıyor. Temiz kullanılmış, bakımlı diri kalmış olan hangisi ise onu alın

zaten arabam var da değiştirsem mi diye düşünüyorum
  • Aracınızın muayeneli mi? LPG işli mi? Kaça satmayı düşünürsünüz? Bir arkadaşım bu tarz bir araç düşünüyor.
  • Ne yapacaksın skoda'yı (o yıllarda) renault'un yanına bile yaklaşamaz
  • Bence Skoda Favorit icin R11'i satmaya degmez. Arada buyuk fark olmayacaktir, hatta bence R11 daha guzel bir arac, en azindan ic ve dis tasarimi bakimindan. Motoru da iyidir; bir sure kullanmisligim var. Az da yakiyormus. Bence maceraya hic gerek yok. Dimyat, pirinc, bulgur hesabi.

Uzerine en az bir 8-10 bin TL ekleyip belirgin bicimde daha iyi bir araca yonelmedikten sonra bence elinizdeki memnun oldugunuz araci satmak cok anlamli degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Aracınızın muayeneli mi? LPG işli mi? Kaça satmayı düşünürsünüz? Bir arkadaşım bu tarz bir araç düşünüyor.

2012 şubata kadar muayeneli, lpg işli, motoru on numara, çürük yok, 5000 istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent mi?Renault R 19 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıldır Skoda Favorit kullancısı olarak hiç tavsiye etmem. Motoru dayanaksız ve çok masraf çıkartıyor.
  • Aracınızı Skoda Favorit ile değiştirmenizi tavsiye etmem. Karar sizin.
  • Aman diyim.. Güzel aracınız var sakın değiştirmeyin. İlerde 20bine güzel bir araç alırsınız...
  • arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim son sınıfım. Seneye hakimlik savcılığı kazanırsam iyi bir araba alcam, bmw e46 mesela :) 1 sene için böyle bir atraksiyona gerek yok sanırım tamamdır :)
  • Seneye bana sat
    Flash S istiyordum küçüklüğümden beri o arabaya bayılıyorum ama 1721cc'lik motora benzin/tüp yetiştiremem.Bazı parçaları da çok pahalıymış.Ya rainbow ya da r11 düşünüyorum.
    O araba skodaya göre çok daha iyidir.Skoda alıp ne yapacan?Onlar çek cumhuriyeti üretimi belki çekoslavakyadan kalmadır.
  • Hiç gerek yok bence ,11 e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Seneye bana sat
    Flash S istiyordum küçüklüğümden beri o arabaya bayılıyorum ama 1721cc'lik motora benzin/tüp yetiştiremem.Bazı parçaları da çok pahalıymış.Ya rainbow ya da r11 düşünüyorum.
    O araba skodaya göre çok daha iyidir.Skoda alıp ne yapacan?Onlar çek cumhuriyeti üretimi belki çekoslavakyadan kalmadır.

eğer almak isteyen olursa link paylaşıyorum, neden sattığıma gelince 90 model üstüne çıkma planlarım var inş, buyrun link :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-safkan-fransiz-uretimi-renault-11-gtl-59998515/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Seneye bana sat

eğer almak isteyen olursa link paylaşıyorum, neden sattığıma gelince 90 model üstüne çıkma planlarım var inş, buyrun link :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-safkan-fransiz-uretimi-renault-11-gtl-59998515/detay/

Bu resimlerle ilan olmaz.Gece çekmişsin arabanın rengini seçemedim.Gündüz önden arkadan ve içeriden çekmen lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

quote:

Seneye bana sat

Bu resimlerle ilan olmaz.Gece çekmişsin arabanın rengini seçemedim.Gündüz önden arkadan ve içeriden çekmen lazım.

sahibinden.comda 10-15 araç sattığım için tecrübeliyim bende biliyorum öyle resimleri çekmeyi fakat kart okuyucum bozulduğundan foto koyamadım eldekilerle yetinmek zorunda kaldım, ayrıca ilanın altındaki açıklamalarda da detaylı resimleri daha sonra ekleyeceğimi belirtmiştim. yine de uyardığınız için teşekkürler

• bahsettiğim 10 15 araç babamın araçlarıydı hep ben ilgilendim. bu araç ise benim kendi emeğimin karşılığı, ünv de öğrenciyim :)
  • herkes bi anda nerelere gitti yav :)
  • Herkes nereye mi gitti?? 2000 tl ye Arac almak icin dünya laf ettim, alın teri emek dedin millet seni anladi biraz biraz, sonra bu seni tatmin etmedi, birisi arabana talip oldu, zık diye 5000 tl yaptın kıymetini. Sonra damağına bir parmak bal degince kendinden geçtin, cin olmadan adam çarpmaya çalışmak icin sahibindene ilanını da koymussun, bak koçum madem üniversite ogrencisisin ve ideallerin var biraz sabırlı olmayı öğren. Madem ilin isinde çalıştın, para kazanmak nedir görmüşsün, bence bu sana küpe olsun okulunu güzelce bitir git is tut istediğin arabayı al. Ama triska konularla da zıdt birt yapıp burayı oyun bahçesine çevirme, ha birde biraz acemisin dikkat et çarpmasınlar seni. Kalp kırmak pis iştir amma vlakin forumda kendini çabuk deşifre ettin. Aklınca ticaret yapıyorsun ama bunu burada paylaşıp ta kendini hakir gostertme, öteki konunda helal olsun dedim içimden ama şimdiki konuna dayanamayıP yazıyorum, içimden de diyorum Simdi : insanoğlu çig süt emmistir,,,, kıymetin benim gözümde bi anda söndü evlat, saba iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Herkes nereye mi gitti?? 2000 tl ye Arac almak icin dünya laf ettim, alın teri emek dedin millet seni anladi biraz biraz, sonra bu seni tatmin etmedi, birisi arabana talip oldu, zık diye 5000 tl yaptın kıymetini. Sonra damağına bir parmak bal degince kendinden geçtin, cin olmadan adam çarpmaya çalışmak icin sahibindene ilanını da koymussun, bak koçum madem üniversite ogrencisisin ve ideallerin var biraz sabırlı olmayı öğren. Madem ilin isinde çalıştın, para kazanmak nedir görmüşsün, bence bu sana küpe olsun okulunu güzelce bitir git is tut istediğin arabayı al. Ama triska konularla da zıdt birt yapıp burayı oyun bahçesine çevirme, ha birde biraz acemisin dikkat et çarpmasınlar seni. Kalp kırmak pis iştir amma vlakin forumda kendini çabuk deşifre ettin. Aklınca ticaret yapıyorsun ama bunu burada paylaşıp ta kendini hakir gostertme, öteki konunda helal olsun dedim içimden ama şimdiki konuna dayanamayıP yazıyorum, içimden de diyorum Simdi : insanoğlu çig süt emmistir,,,, kıymetin benim gözümde bi anda söndü evlat, saba iyi satışlar

yazınızı baştan sona okudum, eleştiridir, açık olmak lazım ama cevap verip aydınlatmam gereken konular var. beni tatmin etmeyen bi sonuca ulaşmadım kesinlikle. Kendimden geçtiğimde yok, cin olmadan adam çarptığımda. Daha öncede belirttiğim gibi babam al sat işi yapıyordu ve babamı o işe ben teşvik ettim, çocukluğumdan beri arabalara meraklıyım ve sırf bu sevdam için 3 sene yaz taillerinde galericide çalıştım belli bir tecrübeye ulaştıktan sonrada hadi baba bizde yapalım dedim ve bir çok araba aldık ama şuan yapmıyoruz ve babamda honda civic var. Bunlar benim inkar edip sakladığım şeyler değil, ayrıca bu konuda tecrübesiz de değilim, cin olmadan adam çarpmaya çalışan bilip bilmeden millete artistlik yapıp genç osman edasıyla konuya dallama bir atlayış yapanın kim olduğu gayet aşikar. Ben üstüne basa basa dedim ki babamın arabasına binmekten sıkıldım babamın sözlerini kaldıramıyorum artık, bu yaz çalışacağım ne alayım, alırdın almazdın falan filan gibisinden muhabbetler döndükten sonra arabamızı aldık. Ama nasıl aldık, bu arabanın ederi 5 bin lira ama babamın arkadaşı ve akrabasından aldığımız için 3 bin liraya aldık. Ben cinlik yapmıyorum arabamın gerçek değerini istiyorum, ucuza aldım diye ucuza mı vermem lazım??? asıl cinlik bunu benden beklemek değil midir? aç sahibindene bak bakalım neymiş arabamın değeri. Ayrıca ben ne yaptımda deşifre oldum, arabamı satmak istediğim için mi? nasıl bir mantaliteye sahipsiniz bilmiyorum ama Allah fırsat vermiş, e tecrübemde var, aklımı kullanıp arabamı büyütebilirim . Bunu suç gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Haa hakir gösterme konusuna gelince, ben kendimi asla hakir göstermedim, artı göstersem bile bunun bana ne faydası olacak? ne biçim ifadelerdir bunlar ne demek istiyorsunuz, bilmeyen biri yazınızı okusa dilencilik yaptım sanacak. UMARIM BAŞTAN SONA OKURSUNUZ, BİRDAHA DA BİLİP BİLMEDEN KENDİNİZİ KAHRAMAN YA DA DEDEKTİF SANARAK, KONUŞLARA BU ŞEKİLDE DALMAZSINIZ!!! KULAĞINIZA KÜPE OLSUN...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.