pcdata dökümanlar için çok sağol. çok faydalı,özellikle türkçe olan kitap...
sanabirşey soracağım,emuledan renault 9-11 için haynes manual'i bulabilirmisin,sanırım benim ayarlarımdan dolayı düzgün sonuçlar bulamıyorum.bulduğum manualler çoğunlukla arjantin yapımı r9-11ler için.
olmazsa ebay'den haynes siparişi vereceğim
R9-11 manual bende aradim,malesef emule de yok. En fazla bulabildigim R-11 in parca kitapcigi ve bir iki tane ispanyolca dokuman ve kullanici kitabi.
Aslinda guvenle gelecegine inansam cok uygun fiyata kitaplar dolasiyor ebay da.Gecen renault-12 nin orijinal kullanici kitabi vardi cokta dusuk bir fiyata ama gumruk v.s. sorun cikar diye korkuyorum.
aynı korkular bende de var pcdata, geçende bir forum buldum ebayden alışveriş ile ilgili http://forum.iyibey.com/
tercihim ebay.co.uk adresi olacak sanırım.abdden buraya gelmesindense ingiltereden(yada fransadan) gelmesi daha kolay gibi gözüküyor. renault manuelini 5 paunda buldum(maximum daha ucuzlarıda var)7 paund gibi de kargo masrafı var.
işlerim yoğun şu sıralar,rahatlayınca ilgileneceğim bu konuyla
Foruma uye olup incelemek lazim, faydali bilgiler var gibi gozukuyor. Bu arada sende alirsan ebay dan deneyimlerini aktarirsin bize,kolay olursa bende bu ise girmek istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme